Nieuwe kansen met Aartsengelen Ariël en Raziël

De energie van deze week brengt kansen met zich mee, daarover kun je meer lezen in de Engelenhoroscoop maar soms is het eerst nodig om oude zaken te herzien en de daarbij betrokken emoties los te laten. Dat kan oud verdriet zijn, karma het maakt niet uit maar het is wel nodig dat eerst los te laten. Aartsengelen Ariël en Raziël staan deze hele week voor je klaar om je bij de kaartlegging te helpen die je helpt oude emoties los te laten, zodat je jouw kansen kan pakken.


Engelencursus nieuwsbrief 

 

Thuis samenwerken met jouw Engelen

Wil jij ook graag hulp en steun van de engelen op een manier die je ook begrijpt en ervaart? Dat kan door ook dagelijks samen te werken met je engelen. De aartsengelen en jouw beschermengelen zijn elke dag bij je. Ze steunen je en geven je doorlopend advies, maar begrijp je ze ook? Leer hoe je ze beter kan begrijpen en laat je inspireren door deze bijzondere lichtwezens. Zij staan de hele dag voor je klaar.


Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

 Lees hier meer over deze inspirerende thuiscursusEngelen in je dagelijkse leven Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik


  

Cursussen die komen

Er staan weer prachtige workshops in de planning voor mei en juni. Je kan weer leren hoe je in de Akasha readingen en healingen geeft met de Aquarius Angels. Verder zijn er deze maand ook Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Reading workshops in Elst (Gld.) die door Elian gegeven worden en ik geef Manifesteren en Helen met Engelen in mei. Wil je je Derde Oog ontwikkelen dan is de Derde Oog dag iets voor jou.


Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

Tarot Tip!

Om alle kaarten in een nieuw pakje goed door elkaar te krijgen is ongeveer 5 minuten schudden nodig. Je kan gewoon met een methode schudden of meerdere methodes door elkaar gebruiken. Zelf schud ik meestal een tijdje de kaarten van achter naar voren. Ik denk dat dit de meest gebruikte manier van schudden is, en dat wissel ik dan af met voor – achter schudden. In plaats van telkens groepjes kaarten los te laten aan de voorkant wissel ik ze om tijdens het verplaatsen. Het wordt dan voor, achter, voor, achter, voor etc. totdat ik in mijn ene hand geen kaarten meer heb en dat doe ik dan ook een aantal keer om vervolgens weer terug te gaan naar de standaard schudmethode.  Ben je geïnteresseerd in meer Tarot nieuws. Bezoek dan mijn Engelstalige Tarot blog 


Tarot Tip gedraaide kaarten


E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om in contact te komen met de kosmische- en jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Wicca is gericht op persoonlijke energie en witte magie, het verbetert je kwaliteit van leven en veranderd je blik op de wereld en hoe jij daar in staat. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Heb je het eerste jaar al afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de 12 Wicca Tweede Graad Jaargang lessen 


 

Kansen creëren kaartlegging

Deze legging is speciaal gemaakt om je te helpen met het loslaten van oude emoties zodat je kansen kan creëren voor je toekomst en om je in zijn geheel beter te voelen. De legging gebruik je om exact te achterhalen wat er los gelaten wil worden, hoe Ariël en Raziël je daarbij helpen en welke kansen dit voor je schept. Neem een situatie in gedachten die nu speelt en schud je kaarten. Leg ze daarna zoals hieronder aangegeven. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.


Nodig Aartsengelen Ariël en Raziël uit om je hierbij te helpen.


 
gratis online engelen kaartlegging

 

Bij kaart een vraag je Aartsengel Rafael om je te helpen en dan haal je een keer diep adem en laat je wat in onbalans is los. Aartsengel Rafael neemt dit dan van je aan en zal het in balans brengen. Vraag aan het eind van je legging aan Aartsengel Metatron om alle chakra's te reinigen en te balanceren. Nu of terwijl je slaapt vannacht.


Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welk aspect van deze situatie is nog gekoppeld aan oude emoties?

  2. Hoe kan Ariël me helpen dit los te laten?

  3. Wat brengt Raziël me om kansen te scheppen?

  4. Wat heeft deze legging aan kansen gecreëerd voor mij?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Kansen creëren kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Ik ga zo genieten van mijn zondagavond en ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip.

 

Annelies