Oogsten en Loslaten

In de nieuwsbrief van 19 augustus had ik het over stappen ondernemen zodat je al snel een succesje kunt vieren. En dat is ook zo, je merkt dat het werk, maar achter dat plan van toen gaat een grotere visie schuil en de mogelijkheid om dit heel succesvol te laten worden wanneer het op de juiste manier benaderd wordt. Om die oogst te kunnen binnenhalen is het nodig om oud gedachtengoed, dat voortkomt uit gekwetste emoties achter je te laten. Die grotere visie heeft ook te maken met een grote verandering in je leven waar je nog lang van kunt genieten omdat het te maken heeft met je zielsvisie en die je werkelijkheid te laten worden.Engelencursus nieuwsbrief

 

Voor mij was dit in eerste instantie het zwemmen en daar wat verder op doorgaan omdat ik merkte dat er een paar problemen waren die het zwempleizer leken te dempen. Maar door toch te kijken naar een aantal dingen en iets ouds los te laten zie ik nu hoe dit mijn ziel erg blij maakt... en tegelijkertijd zoveel goeds voor mijn lichaam, gemoesdrust en conditie doet. Het is echt opmerkelijk, tegelijkertijd brengt het zwemmen me een helderder hoofd en dat geeft weer ruimte voor leren en voor het uitvoeren van nieuwe plannen die op mijn zielepad komen. Je vindt verderop in de nieuwsbrief de kaartlegging die ik daarvoor gemaakt hebt, zodat jij ook het maximale uit je plannen kan halen naast een klein succesje.


 

Aquarius Angels Day

Op 29 september is het weer Aquarius Angels Day. We gaan dit keer aan de slag met het kompas van de ziel. Onze ziel praat constant met ons en probeert ons te sturen via gevoelens, wensen, talenten en gedachten. Wanneer we dit kompas begrijpen en er naar handelen dan brengt ons dat op een gelukkig en gezond pad. 


Samen met de Aquarius Angels zullen we deze dag gebruiken om elke hoek van het kompas zo helder mogelijk te lezen en er op in te spelen. Dat brengt je weer helemaal in de flow. Alles zal weer gemakkelijker gaan omdat je weer duidelijk hebt waarvoor je hier op Aarde bent en wat nu het juiste is om te doen. 


De Aquarius Angels zullen afwisselend werken met introspectie, visualisatie, heling en manifestatie vanuit de Aquariusenergie zodat het een ontspannen afwisselende dag zal zijn waarin we op een betekenisvolle manier richting geven aan jouw leven.


Wil je meer weten of je aanmelden? Dat kan hier

Aquarius Angels Day 29 september 2018

Cursussen die komen

Hieronder zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. Nu de vakantie weer achter ons is, is het beginnen met spirituele workshops misschien wel precies wat je nodig hebt om je leven prettiger te maken. Wij zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen herfst 2018 engelencursus

  

Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca. Hiermee leer je hoe de jaargetijden ons beïnvloeden, wat magie nou echt wel en niet is. Deze Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Voor de mensen die de eerste jaargang al doen, er wordt hard gewerkt aan de Tweede Graad
op deze pagina kun je de groeiende lijst met onderwerpen zien. Aanmelden kan binnenkort.

 


Oogsten en loslaten legging

Deze kaartlegging helpt je om zielsvisie tot leven te brengen. Het geeft je heel simpel het belangrijkste dat je kan oogsten, wat je daarvoor los moet laten en wat het je op de lange termijn brengt.  Je kan deze legging zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot doen.  


 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat kan ik oogsten?

  2. Wat moet ik daarvoor loslaten?

  3. Wat brengt me dit op lange termijn?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart oogsten en loslaten legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


 

Alvast veel plezier weer met de kaartlegging en tot de volgende nieuwsbrief. Wie weet zien we elkaar binnenkort bij de Aquarius Angels Day of een van de andere workshops. 


Annelies