Nieuwe Maan in Ram energie

Deze Nieuwe Maan op maandag 12 April om 4:32 brengt veel energie en potentie met zich mee. Je kan de passie ook voelen om er iets mee te doen. Probeer wel om de mensen om je heen niet onder de voet te lopen wanneer je hier mee aan de slag gaat want de drang om alles ineens te willen doen kan voor problemen zorgen. Wees tevreden met een iets rustiger tempo en de daarmee behaalde resultaten. Het jaar is nog aan het begin van de manifestatie cyclus, je hebt dus genoeg tijd om alles voor elkaar te krijgen en je hebt het zelf vast ook wel gemerkt dat we allemaal wat meer gespannen zijn door de lockdown en dat hoeft niet verder gevoed te worden.


Engelencursus Nieuwsbrief 2021

   

  Leren bij Engelencursus en op veler verzoek!

Volgend weekend kan je de verschillende Gevorderde workshops doen. Op zaterdag de 17e geef ik de Aquarius Angels Healing Gevorderd waarin je nieuwe technieken leert en wanneer je de Aquarius Angels Healing gedaan hebt voor de pandemie dan kan je nu ook leren op afstand te werken en met een energetische Lastral in plaats van met flesjes die je mee moet geven en waar mensen dan ook nog 4 keer per dag aan moeten denken om ge gebruiken.


Op zondag de 18e geef ik de Tarot Verdieping: Hofkaarten en Reversed lezen. Een leuke en vooral ook heel verhelderende dag omdat de Hofkaarten toch wel het moeilijkst te lezen zijn in de Tarot. Je leert dan meerdere technieken om daar mee om te gaan en gedraaide kaarten (Reversed) is ook iets waar men van denkt dat het direct een probleem is dat op tafel ligt, maar ook daar zijn diverse verschillende mooie manieren voor om te lezen.


Omdat er toch veel vraag naar blijft bestaan geef ik op 30 mei nog één keer de Karma-Toekomst sessies workshop. Hierin leer je hoe je via een karma kaartreading de bron achterhaald van steeds terugkerende klachten en problemen en die met de Aartsengelen heelt. Daarna volg je het op met een toekomst reading die zich vooral richt op het laten zien van de veranderde mogelijkheden na de heling. 


We zien je graag bij Annelies in Zoom voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

Groepslessen in Zoom bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

Thuisstudie: Leer Mediteren

De cursus leer mediteren helpt je om in deze stressvolle en vooral beperkende tijden je innerlijke rust weer terug te vinden en je zo een stuk beter te voelen. Met deze cursus leer je dan ook in 21 dagen tot 30 minuten te mediteren onder begeleiding van Victor. Zelfs de korte meditaties aan het begin zorgen al voor diepe ontspanning. Volg de link en bekijk ook zeker even het grappige filmpje over waarom mensen te vroeg stoppen met mediteren. Meer informatie en de proeflessen vind je hierLeren mediteren met Victor Jirka


Tarot Tip: Je doelen bereiken

Er zijn veel verschillende leggingen om inzicht te krijgen in de zaken die je graag wilt bereiken. De manier van werken die ik je nu laat zien werkt eigenlijk terug vanaf je doel naar het huidige moment. Je neemt je doel voor ogen terwijl je schudt, dan leg je 6 kaarten. De eerste is wat je over je doel moet weten en de overige kaarten laten zien hoe ze je kunnen helpen of juist blokkeren, kaart 2 gaat over je gevoelens, kaart 3 gaat over je motivatie voor dit doel, kaart 4 laat zien hoe je gedachten en verwachtingen hierover zijn, kaart 5 laat de spirituele invloeden zien op deze situatie en kaart 6 hoe je dit echt kan manifesteren. Veel plezier met deze methode. Tarot Tip

 

Nieuwe Maan in Ram kaartlegging    

Deze Nieuwe Maan op maandagochtend vraagt om steun om alle energie passie in goede banen te leiden. Op die manier kan je je plannen verwezenlijken en het tegelijkertijd gezellig houden. Deze legging helpt je daarbij en is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot.


Nodig dit keer Jeremiël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waar kan ik tijdens deze nieuwe maan aan beginnen?

  2. Hoe voorkom ik dat ik mensen kwets terwijl ik hier mee bezig ben?

  3. Wat kan ik het beste doen om een goede start te maken?

  4. Wat kan ik het beste laten om dit tot een succes te brengen?

  5. Wie of welk aspect van mijzelf kan me hier het beste bij helpen?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je deze legging ook online doen. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Veel plezier met de kaartlegging en Tarot Tip van deze week. Ik kijk er naar uit je in een Zoomles te zien of voor een consult. Maak er een mooie week van en wees aardig voor elkaar.

 

Annelies