Nieuwe maan en wensen voor 2018

Je hoort me vaak over de volle maan met daar een kaartlegging bij, maar net als bij vloed, heb je ook een eb. De volle maan is een moment in de cyclus van de maan en de nieuwe maan heeft ook zo haar invloeden. Het is namelijk een uitstekend moment om je te richten op wat je graag wilt. Het moment om iets nieuws te beginnen, daarbij is vooral je focus erg belangrijk. Neem nu nog even de kans waar om je gedachten over 2017 te laten gaan en je te herinneren waar je blij van werd. Dit helpt je om in de energie van dankbaarheid te komen en dat trekt weer meer aan waar je dankbaar voor kan zijn. Besteed ook even aandacht aan wat je nu nog los wilt laten, want je laat meteen voor de rest van het jaar los en alles wat je nog bij je hebt neem je mee 2018 in. Een reading voor dankbaarheid en wensen volgt verderop.

  

engelencursus nieuwsbrief 16 december 2017

  

Wanneer je daar klaar mee bent kun je eens gaan denken over de leuke dingen die je voor 2018 wilt. Schrijf ze op en blijf met je focus bij deze leuke dingen terwijl je dit doet. Het mooiste zou het zijn als je in elk geval 12 dingen kunt bedenken die je graag wilt. Meer mag natuurlijk altijd. Maar dan heb je in elk geval voor elke maand iets om je op te richten. Als je sneller dan een maand gaat, ga je gewoon lekker naar het volgende item op je lijst van leuke dingen om daar je aandacht aan te geven. De lijst aanvullen door het jaar heen mag natuurlijk ook.engelencursus nieuwsbrief 16 december 2017


Het laatste stukje Mercurius… Houdt nog even vol, Mercurius is nog tot en met de 22e actief in ons leven en maakt dat de voorbereidingen voor de feestdagen extra stressvol kunnen zijn. Blijf bij jezelf en laat je niet gek maken door de communicatie misverstanden die je tegenkomt. Ook de pc kan nog een aantal dagen gekke problemen houden. Zo wilde bij mij een iDeal betaling meerdere keren niet lukken. Een dag later was het geen probleem. Blijf dus kalm, want het komt allemaal goed.


2018 wordt het jaar waarin je jouw wensen echt kunt verwezenlijken en je leven inrichten zoals jij het graag wilt. Dat is natuurlijk nog beter te doen met de hulp van de Engelen. Een moment bij uitstek om jouw nieuwe jaar te beginnen met een Engelen Basis Kennis workshop of een van de andere leuke en vooral nuttige workshops die er aan komen in januari. Vind je de kaarteggingen leuk en ben je nieuwsgierig geworden naar de Tarot? Kom dan naar het Tarot weekend om te leren hoe je zelfstandig met de Tarot kan werken en zo nog meer praktische betekenis aan je kaartleggingen te geven.

  


Leer echt werken met de Tarot 27 en 28 januari 2018

 

Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops of doe de wicca thuis cursus.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel


Zelf thuis leren is leuk

Leer thuis zelf hoe je de Engelenkaarten schoonmaakt en de boodschappen van de Engelen ontvangt. Dit boek met kaartenset geeft je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Duidelijke uitleg, oefeningen die van simpel tot gevorderd opbouwen. Diverse leggingen en voorbeeldleggingen die je uitleggen waarom een antwoord naar voren komt zoals het beschreven is. Hier leer je precies door hoe het zelf te doen.


Engelen Orakel kaarten en boek thuis cursus van Annelies Hoornik


2017 loslaten en 2018 beginnen

Deze legging helpt je om het oude uit 2017 los te laten voor nieuwe maan (nacht van zondag op maandag rond de ochtend) en alvast je focus voor 2018 te kiezen.

Je schudt de kaarten terwijl je aan de engelen vraagt wat zij je willen vertellen. Vervolgens leg je de kaarten zoals hieronder aangegeven. Dit kan met engelenkaarten en de Tarot. Wanneer je met de Tarot werkt dan kun je kiezen voor het hele deck, of als je wilt weten het je het spiritueel gedaan hebt en waar dit in 2018 ligt. Kies er dan voor alleen met de grote Arcana te werken. Wil je meer algemeen gaan, gebruik dan het hele deck.


Laat de kaarten een voor een op je inwerken, besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens en hoe de betekenis per positie hier meespeelt. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Maak korte aantekeningen zodat je het overzicht houdt. 


Engelen kaartlegging nieuwsbrief engelencursus 4 kaartlegging 2017 loslaten en 2018 beginnen

 

De kaartbetekenis per positie

 

  1. Wat is het belangrijkste om nu nog los te laten van 2017?

  2. Welk inzicht neem ik mee uit 2017?

  3. Wat hoort mijn focus voor 2018 te liggen?

  4. Neem een je belangrijkste wens in gedachten: Wat zeggen de kaarten hierover?Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaart 2017 loslaten en 2018 beginnen legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.

 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week.Veel plezier met de kaartlegging om zo alvast 2017 los te laten, gebruik zonodig nog de Mercurius legging van een paar nieuwsbrieven geleden om je hoofd koel te houden, dan komt alles goed. Tot de volgende nieuwsbrief.

 
Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief