De Mercusius Retrograde optimaal gebruiken


Deze Mercurius retrograde loopt van 17 februari tot 10 maart en staat in het teken van Vissen en Aquarius. De Watertekens zijn emotioneel, gevoelig, hebben verbeelding en verwarrende gevoelens. Tijdens deze retrograde kunnen we daarom een aantal herzieningen van de onbewuste emotionele denkpatronen verwachten. Waarom voel je je veilig? Wanneer reageer je uit gewoonte, zonder na te denken? Deze retrograde zal je bewust maken van die dingen waardoor je ze kunt veranderen en eens geestelijke schoonmaken.


Mercurius heeft een slechte naam wanneer het aankomt op nieuwe projecten en communicatie en in zekere zin is dat ook wel zo. Maar deze periode brengt ook mogelijkheden met zich mee. We krijgen de kans om ​​oude wonden te helen of wrok op te lossen. We kunnen onze spirituele gewoontes weer oppakken wanneer die in het slop geraakt zijn, of een creatief project dat is blijven liggen afmaken. Wanneer je je aandacht in deze tijd verschuift naar het afhandelen van zaken die zijn blijven liggen en het helen van oud zeer dan komt het allemaal wel goed en benut je de retrograde nuttig


Mercurius retrograde 17 februari - 10 maart optimaal gebruiken

 

Tarot Tip

Een ander deck laat soms ook andere ideeën zien naast de traditionele Rider-Waite kaarten. In het Wheel of the Year tarot bijvoorbeeld is bij de Azen de hand vervangen door een andere afbeelding, hieronder zie je de Aas van staven bijvoorbeeld als Meipaal afgebeeld en de page is vervangen door een prinses. Dat wil niet zeggen dat de betekenis heel erg veranderd alleen dat zaken anders worden getoond. Je kan het zien als de Tarot structuur blijft globaal hetzelfde, maar de andere afbeeldingen geven het een nieuw sausje waar je soms ook net even wat extra betekenis uit kan halen.


Wil je ook meer uit je Tarotkaarten halen? Overweeg dan de workshop Leer de Tarot lezen op 21 en 22 maart, je kan er hier meer over lezen.


Tarot Tip

Cursussen 

De storm die vandaag overwaait is een mooi moment om ook eens de spinnenwebben uit ons hoofd te laten waaien en ons af te vragen of we als mens - maar vooral als ziel - op de goede weg zijn. De workshop Schrikkeldag - Springplank voor je ziel is een uitstekende dag om je ziel een extra boost te geven en zo goed op je pad te zijn. Je manifestatiekracht wordt onder andere sterker doordat je ziel ineens veel verder is dan eerst. Maak gebruik van deze zeldzame kans.


We zien je graag bij Annelies in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2020 engelencursus feb-april

  

 

Mercurius Retrograde optimaal gebruiken kaartlegging  

Dit keer een legging om je te helpen optimaal door de Mercurius retrograde te komen. Veel mensen hebben het gevoel dat ze in deze tijd onder een steen moeten zitten om calamiteiten te voorkomen. En hoewel het zo is dat men sneller miscommunicaties heeft en daar gewoon zacht mee om dient te gaan, kun je toch veel goeds doen in een Mercurius retro periode. 


Je kan deze legging thuis zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot. Voel je je heel avontuurlijk leg dan eerst de kaarten met een Engelen Orakel kaartenset en direct er overheen een laagje Tarot. Schuif de Tarotkaarten dan omlaag zodat ze nog net een centimeter overlappen en lees dan per positie eerst de Engelenkaart voor het spritiuele inzicht en direct daarbij de Tarotkaart voor een praktische tip over hoe dit het beste te doen.


Nodig dit keer aartsengelen Zadkiel en Chamuel uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat kan ik het beste nu vermijden?

  2. Wat kan ik nu helen?

  3. Wat kan ik nu het beste afmaken?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Mercurius Retrograde optimaal gebruiken legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct een op een met jou werken. Daarom is deze thuisstudie gemaakt. Je kan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zelf ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze thuisstudie maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

  

Voor zover deze nieuwsbrief. Blijf rustig wanneer de communicatie deze week wat stroef loopt, vooral naar je familie en vrienden toe dan kom je deze Mercurius retrograde wel door. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief