Schrikkeldag - Springplank voor je Ziel


Schrikkeldag Springplank voor je Ziel zaterdag 29 februari 20202020 heeft een schrikkeldag en dit jaar is de energie van deze dag heel speciaal. Het geeft je de mogelijkheid om diep contact met je Ziel te hebben. Je kan een nieuwe energie in je ziel triggeren die je nieuwe informatie geeft die een leidraad is voor je Zielepad vooruit.


Deze zeldzame trilling schept dezelfde energie die je krijgt wanneer je een steen in het water laat vallen. Een stuwende golf van energie die jou een sprong vooruit kan laten maken in je bewustzijn en jouw leven. Gelukkig hebben we tijdens deze toch al speciale dag ook nog een Engelenpoort waarvan we gebruik kunnen maken om extra resutlaat te behalen.


Tijdens deze dag werken we samen met de engelen aan


  • Gronding

  • Verdieping van ons bewustzijn

  • Emoties 

  • Spirituele vooruitgang

  • Verschuiving naar een hoger bewustzijn

  • Versnelde manifestatieOp 29 februari is het alsof je wandelt door een zeldzame poort die maar eens in de vier jaar open staat. Wanneer je je bewustzijn opent in samenwerking met de engelen kun je het diepere ritme en de stroom in het universum waarnemen en kun je een grote sprong vooruit maken. Dit is met name nuttig in een jaar dat aan het begin van een 10-jarige cyclus staat, want wat je nu neerzet zal je in de komende jaren steeds weer tegenkomen. 

Maak gebruik van deze gelegenheid om een stevige spirituele fundering voor de komende jaren te creëren en zo een mooie tijd tegemoet te gaan.

 

Schrikkeldag Springplank voor je ziel zaterdag 29 februari