De herfstequinox en vlier

Elk jaar zo rond deze tijd gaan Rob en ik samen vlierbessen plukken en maak ik mijn vlierlikeur die helpt bij verkoudheid en griep. Gisteren was het weer zover, maar wat schetst onze verbazing: alle vlierstruiken die wij in onze omgeving kennen zijn dood. Er staan er nog een paar waar een teken van leven aan zit, maar daar is geen vlierbes van te oogsten. Ietwat naïef dacht ik nog, dan ga ik thuis wel bij mijn kruidenwinkel vlierbessen bestellen. Maar er is geen bes te bestellen, ook die zijn blijkbaar niet geoogst. Uiteindelijk heb ik dan maar vliernectar besteld en ik ga kijken hoe ik daar mijn jaarlijkse antigriep van maak. Ik wilde het recept met jullie delen, maar dat heeft nu weinig zin.


Engelencursus nieuwsbrief

   

 

De herfstequinox komt er eind van de week ook aan. Dat is het moment dat dag en nacht even lang zijn en daarna is de nacht officieel weer langer dan de dag. De donkere dagen liggen in het verschiet. Dit is ook het moment in het jaar, waar de energie definitief naar binnen keert en we minder actieve energie waarnemen en in ons hebben. Tijd voor inkeer, meditatie, rust, regeneratie en reflectie dus. Om de balans van de herfstequinox te ondersteunen heb ik een kaartlegging gemaakt.


 Thuis Cursus Maak Kennis met de Aquarius Angels

  

Maak kennis met de Aquarius Angels E-cursus

Met deze leuke E-cursus kun je lekker op je eigen bank elk van deze speciale leren kennen, je hoeft geen hele dag te reserveren, je kan steeds een stukje doen wanneer jij dat wil.


Deze groep helende Aquarius Angels bestaat uit Aartsengelen en Aquarius Angels die als taak hebben mensen te begeleiden in deze nieuwe tijd. Zij doen dat door hun boodschappen van liefde en heling bij ons te brengen. Elke engel heeft een speciale taak en kan je heel doelgericht helpen. Ze zijn gericht op het verhelpen van blokkades zoals negatieve emoties en zich herhalende situaties in je leven. Deze Engelen werken onder leiding van Aartsengel Rafael.


Je maakt contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en zo leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling tijdens het luisteren naar de MP3 bestanden.


De workshop bestaat uit een PDF met de uitleg, terminologie en de gechannelde berichten. Een PDF dat het werkboek is en 12 MP3 bestanden voor het energiewerk en de channelingen van de Aquarius Angels. Hiermee kan de volledige workshop nu thuis op exact dezelfde manier gedaan worden als in de lesruimte. Voor meer informatie kun je hier kijken.

  

Cursussen die komen

De tijd voor school en lessen is weer begonnen. Ga jij ook weer wat leren? Bij ons kan dat op spiritueel gebied met gezellige en praktische engelen workshops. Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en kijk hier voor het overzicht van alle e-cursussen.

 

Engelen cursussen september oktober 2018 engelencursus

   

Aquarius Angels Day

Op 29 september is het weer Aquarius Angels Day. We gaan dit keer aan de slag met het kompas van de ziel. Onze ziel praat constant met ons en probeert ons te sturen via gevoelens, wensen, talenten en gedachten. Wanneer we dit kompas begrijpen en er naar handelen dan brengt ons dat op een gelukkig en gezond pad. 


Samen met de Aquarius Angels zullen we deze dag gebruiken om elke hoek van het kompas zo helder mogelijk te lezen en er op in te spelen. Dat brengt je weer helemaal in de flow. Alles zal weer gemakkelijker gaan omdat je weer duidelijk hebt waarvoor je hier op Aarde bent en wat nu het juiste is om te doen. 


De Aquarius Angels zullen afwisselend werken met introspectie, visualisatie, heling en manifestatie vanuit de Aquariusenergie zodat het een ontspannen afwisselende dag zal zijn waarin we op een betekenisvolle manier richting geven aan jouw leven.


Wil je meer weten of je aanmelden? Dat kan hier

Aquarius Angels Day 29 september 2018  

De Herfstequinox kaartlegging

Om het moment van balans te vieren en tegelijkertijd ook zo goed mogelijk te gebruiken heb ik een simpele legging gemaakt die je kan helpen balans te vinden.  Het zijn drie kaarten die je kan gebruiken als eenmalige legging, maar als je weet dat er veel uit balans is dan kan je steeds een aspect van je leven kiezen en de legging opnieuw doen om daar inzicht in te krijgen. Dit werk goed met engelen orakelkaarten, maar als je echt praktische adviezen wilt dan is de Tarot aan te raden.


 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waar heb ik te weinig van?

  2. Waar heb ik te veel van?

  3. Hoe breng ik dit in balans?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart Herfst en balanslegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


 

Alvast veel plezier weer met de kaartlegging en tot de volgende nieuwsbrief. Wie weet zien we elkaar binnenkort bij de Aquarius Angels Day of een van de andere workshops. 


Annelies