De Super Nieuwe Maan en jouw doelen


Heb je gemerkt dat de energie dit weekend hier en daar heftig was? Het heeft je vast uitgedaagd om bij jezelf te blijven en zo goed mogelijk jouw waarheid te spreken zonder daarbij anderen tegen je in het harnas te jagen. Dat gaf je de kans op persoonlijke groei en nieuwe inspiratie.


Gelukkig wordt de energie nu meer doelmatig en kijken we uit naar de nieuwe maan van komende donderdag die toevallig ook nog eens een Super Nieuwe Maan is. Dat betekent dat er weer extra veel bereikt kan worden. Daarom is het een goed idee om je voor te bereiden op deze nieuwe maan door stil te staan bij wat je voor jezelf gepland had voor dit jaar. Zoals zo vaak hebben we in eerste instantie mooie plannen maar dan komen de alledaagse problemen weer tevoorschijn en schieten deze plannen erbij in. Dat is voor dit jaar niet de bedoeling. Dit jaar legt een fundering voor deze hele cyclus van 9 jaren, die nu gestart is. Wil je dus echt nog 9 jaar zo doorgaan, of ben je aan verandering toe? Dan moet je nu ook echt actie gaan ondernemen.


Daarvoor heb ik deze 3-kaart legging ontworpen. We houden het simpel want ik heb het gevoel dat we dit onderwerp nog wel een paar keer tegen zullen komen dit jaar met verschillende invalshoeken. Voor nu starten we je plannen weer op, dat is beter dan een heel ingewikkelde legging die alle kanten opgaat en waardoor je door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer ziet.


De 3-kaart Doel Activatie Legging


Deze legging is er om je te helpen met je belangrijke doelen voor dit jaar. Omdat het een simpele reading is kun je deze vaker leggen met steeds weer een ander doel in gedachten. Houdt het bij maximaal 3 leggingen voor doelen achter elkaar. Daarna wordt de informatie een grote brei en heeft het niet veel nut meer. We gaan kijken naar de stand van je doel, dan waarom het zijn prioriteit verloren heeft en vervolgens hoe je dit doel weer actief maakt in je leven.


Hier zie je de basis van de legging. Na het schudden leg je ze in de volgorde van de nummers en ook in deze vorm. Ons onderbewustzijn doet daar namelijk iets mee. Je kunt deze legging doen met Orakelkaarten, de Engelen Tarot en met de gebruikelijke Tarotkaarten. Voor de Tarot stel ik voor dat je bewust kiest of je dit met het hele deck wilt doen of dat je dit keer alleen de grote Arcana gebruikt. Volg je gevoel daarin. Bij deze legging gaat de voorkeur uit naar echte kaarten boven een appje of online legging hoewel het wel gebruikt kan worden.

3-kaart legging - zieledoel

Betekenis van elke kaart


1 -  Hoe staat het met dat belangrijke doel dat je jezelf voor dit jaar gezet hebt?

2 -  Waarom heb je dit onbewust laten varen?

3 -  Hoe kun je dit doel weer in de flow brengen zodat je hier ook resultaten ziet?Ga er rustig voor zitten, haal een paar keer diep adem en vertraag bewust. Gun jezelf deze momenten van rust en stilte. Schud de kaarten met jouw doel in gedachten en leg de drie kaarten gesloten neer.

3-kaart-doel legging

Draai dan de linker eerste kaart om en bekijk deze goed. Wat vertelt dit je over de status van dit doel? Zit er nog beweging in of is het totaal stilgevallen? Zijn er opvallende kleuren of getallen in de afbeelding, is er tekst die naar voren komt op een orakel kaart die je echt raakt? Maak aantekeningen. Raak de kaart ook aan wanneer je meer een gevoelsmens bent want dat is de kans groot dat je veel meer informatie ontvangt.


Draai dan de middelste kaart om en bekijk en voel deze goed. Wat vertelt dit jou over je onbewuste denken en handelen waardoor je doel op de achtergrond geraakt is? Net als bij de eerste kaart neem je alles zo goed mogelijk op en maak je aantekeningen. Is er een interactie of juist een contrast tussen deze eerste twee kaarten? 


Draai nu de laatste kaart om en handel zoals bij de eerste twee kaarten met in gedachten: "Wat kan ik doen om dit doel weer levensvatbaar te maken en in de flow te brengen? Je wilt tenslotte resultaat toch? Ook hier weer is het belangrijk alles goed in te voelen en te bekijken en te kijken of er interactie of juist contrast is tussen deze kaart en de eerdere. Hier leer je namelijk veel van. Maak weer aantekeningen.


Vraag de engelen daarna ook om je te motiveren er naar te handelen. Bedenk dat ze je alleen kunnen motiveren, maar niet dwingen, het blijft jouw verantwoordelijkheid of je er iets mee doet.


Heb je geen Orakelkaarten of Tarotkaarten in huis dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de link naar de gratis 3-kaartlegging om de kaarten te trekken. De kaarten moeten dan wel ineens gekozen worden en zullen meteen open liggen. Ook zal je in gedachten moeten houden dat de betekenis van de 3 kaarten anders is dan je op de gratis legging pagina ziet. Klik op de afbeelding hieronder om naar de gratis legging pagina te gaan.


gratis online 3-kaartleggingVeel plezier met deze legging. Voel je vrij om even te reageren en me te laten weten hoe het gegaan is.


Wil je zelf ook leren hoe je de boodschappen van de engelen of de Tarot doorgeeft meld je dan aan voor een van de onderstaande workshops. Je kunt tegenwoordig in één weekend de Engelen Basis Kennis en Kaart Reading workshops combineren met een leuke korting. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Ook kun je de Engelen Basis Kennis en daarna de Engelen Kaart Reading apart na elkaar volgen met enige tijd ertussen, dan meld je je gewoon aan voor de separate workshops.

De eerstvolgende mogelijkheid om mee te doen is het weekend van 27 en 28 mei 2017.


Engelen Basis Kennis Kaart Reading weekendHet is ook mogelijk om in één weekend de basis van het Tarot leggen en lezen te leren. Dit helpt je om jouw onderbewuste spirituele wereld te verkennen en de adviezen van jouw innerlijke wijsheid naar voren te brengen voor jezelf of een ander. De afbeeldingen op de Tarotkaarten hebben diepe symboliek en betekenissen die je antwoorden op levensvragen geven. Ook als je de Tarot eng vindt vanwege een aantal afbeeldingen dan is dit een goede workshop omdat de focus hier ligt op oplossingen in plaats van enkel het zien van problemen. Door de inzichten en adviezen van de Tarot zal je een meer gegrond en daarmee succesvol leven hebben.


Leer de Tarot lezen workshop bij Engelencurus Annelies HoornikVoor dit soort leggingen zijn de Dagelijkse Leiding van je Engelen Orakelkaarten uitermate geschikt. Meer informatie daarover is in de webshop te vinden wanneer je kaarten wilt bestellen zodat je thuis ook de kaartleggingen mee kunt doen.


Dagelijkse leiding van de Engelen orakelkaarten

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief