De energie van deze week

Deze week worden we uitgedaagd op een aantal gebieden. We hebben de neiging om toe te geven aan allerlei impulsen die niet goed bij ons passen. Dat vraagt dat we daar emotioneel op een volwassen manier mee om gaan. Bijvoorbeeld door het van ons af te schrijven. Deze laatste week van de Mercurius retrograde kan ons nog steeds als een klein kind laten reageren op situaties waardoor je later spijt krijgt van wat je gezegd of gedaan hebt. Aartsengel Gabriel geeft aan dat echt elke creatieve uiting die je afleidt van je reactieve gedrag je deze week zal helpen. Verderop in nieuwsbrief vind je daarvoor een kaartlegging.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020

 

Leren bij Engelencursus

In het weekend van 26 en 27 juni kan je weer meedoen met de Leer de Tarot Lezen. Deze tweedaagse cursus helpt je om een werkende kennis van de Tarot te ontwikkelen. Je leert de betekenis van de kaarten en hoe je ze legt en leest. Natuurlijk wordt er ook veel geoefend waardoor je de theorie ook meteen toepast. De materialen die bij de cursus horen worden toegestuurd dus aanmelden kan tot maximaal de woensdagmiddag ervoor. Daarna zie ik geen mogelijkheid om alles op tijd bij je te krijgen.


Ik zie je graag in mijn Zoom lesruimte voor deze gezellige cursus. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Zoom groepslessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

  

Thuisstudie: Maak Kennis met de Aquarius Angels

Tijdens deze thuisstudie cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel heeft zijn/haar eigen gebied waarmee ze je kunnen helpen. Jij kan met deze engelen een voor een aan de slag gaan en aankaarten wat voor jou belangrijk is. Ze zullen je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling. 

  

Deze thuisstudie cursus is geschikt voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot engelen en zelf hun energie wil ervaren. Deze thuisstudie cursus kan als introductie gezien worden voor de krachtige Aquarius Angels Healing workshop. Meer informatie vind je hier


   
Maak kennis met de Aquarius Angels thuis online leren

Tarot Tip: Relationele conflicten begrijpen

Ook nu een Tarot Tip waar je de kaart zoekt voor inzichten. In dit geval om een te begrijpen waarom er spanning in een relatie is. Schud de kaarten en zoek De Geliefden. De kaarten ervoor en erna laten zien waar de spanning vandaan komt. Leg deze 3 kaarten apart. Schud de resterende kaarten en trek er 2 die je bij de probleemkaarten kan leggen. Dit is hoe je het beste om kan gaan met die situatie.


Tarot Tip van Engelencursus


  

Tarot

Je ziet regelmatig de Tarot tip maar misschien heb je helemaal geen Tarot kaartenset. Wij hebben die in de webwinkel beschikbaar. Wie weet leer je door de wekelijkse tips te volgen zomaar een leuke nieuwe hobby. Ik heb al 20 jaar veel plezier van het werken met de diverse Tarot sets. Toch blijft de Rider Waite Tarot een van mijn favoriete kaartensets omdat het zo ontzettend duidelijk is en de standaard op Tarot gebied. 

 

Rider Waite Smit Tarot kaartenset

 

Impul legging    

Deze week hebben we de neiging om toe te geven aan impulsen die niet goed bij ons passen. Dit komt voornamelijk door de invloed van Mercurius Retrograde die ons deze week nog uitdaagt. Dat vraagt dat daar emotioneel op een volwassen manier mee om gaan. Bijvoorbeeld door het van ons af te schrijven. Gelukkig is na de twintigste alles weer normaal. Maar voor nu een legging die je helpt de week door te komen.

  

Nodig dit keer Aartsengel Gabriel uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat is mijn schaduwkant die deze week geraakt wordt?

  2. Wat kan ik doen om hier op een volwassen manier mee om te gaan?

  3. Wat kan ik doen om deze schaduwkant te helen?

  4. Hoe kan ik dat het beste doen?

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je naar gratis de online engelen kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer met plezier gelezen hebt en dat de legging nuttig voor je was. Ik ben weer helemaal klaar voor consulten en cursussen en hoop je snel online te zien. Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Annelies