De Super Nieuwe Maan en een Engelenconsult

Super Nieuwe Maan en een engelenconsult


Het is belangrijk om nu te handelen m.b.t. de plannen die je voor de komende 6 maanden hebt. Eerder deze week hadden we al een legging om vastgelopen plannen weer te activeren. Maar nu is het belangrijk daadwerkelijk iets te ondernemen. Wat kun je hier het beste voor doen?


Dit keer geen reading maar een consult met je engelen. Je beschermengelen zijn altijd bij je en kennen je als geen ander. Zij zijn al vanaf je allereerste incarnatie bij je, tijdens levens en tussen levens door. Ze weten echt àlles over je en kunnen je nu ook goed helpen. Wat te doen? Als je de reading nog niet gedaan had, dan kan dat nog steeds, gebruik dan bovenstaande link.


Ga er vandaag liefst nog voor kwart voor 10 vanavond even rustig voor zitten en neem een paar minuten om rustig te ademen en van je dagelijkse actieve staat te ontspannen en zo meer ontvankelijk voor de antwoorden van de engelen te worden. Dan nodig je jouw beschermengelen uit om met je te praten. Wacht even en je neemt waarschijnlijk waar dat de energie in de ruimte om je heen subtiel verandert. Verwacht geen grote spectaculaire dingen waar te nemen. Dit zijn je beschermengelen die altijd bij je zijn, ze zijn jou zo bekend dat ze voelen als een deel van jezelf.


Vraag ze nu om je eventuele adviezen te geven m.b.t. het succesvol uitvoeren van jouw plannen en neem die ook serieus. Vraag je beschermengelen ook je te motiveren om actie te ondernemen. Als je meerdere plannen hebt, doe dit dan per plan, anders wordt de informatie te onduidelijk.


Bedenk dat wat je dit jaar doet de basis is voor de komende jaren, dus je wilt hier uitstelgedrag even aan de kant zetten en echt handelen omdat je weet dat het een flink effect op je toekomst heeft.


Maak notities en als je echt nog extra bevestiging nodig hebt, kun je een enkel kaartje trekken dat je een algeheel beeld geeft m.b.t. tot het potentieel van dat plan. Bedank je beschermengelen en begin liefst vandaag nog met kleine stapjes die leiden tot het succesvol maken van je plannen en blijf stapjes nemen.


Kaartensets die hiervoor geschikt zijn: De Tarot en Engelenorakel kaarten.


Wil je een online kaartje trekken bij elk plan dat je met jouw engelen bespreekt? Dat kan, ga dan naar de gratis kaartlegging pagina.


Gratis online 1-kaartlegging


Veel plezier met dit engelenwerk en voel je vrij om even te reageren en me te laten weten hoe het gegaan is.


Wil je zelf ook leren hoe je de boodschappen van de engelen of de Tarot doorgeeft meld je dan aan voor een van de onderstaande workshops. Je kunt tegenwoordig in één weekend de Engelen Basis Kennis en Kaart Reading workshops combineren met een leuke korting. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Ook kun je de Engelen Basis Kennis en daarna de Engelen Kaart Reading apart na elkaar volgen met enige tijd ertussen, dan meld je je gewoon aan voor de separate workshops.

De eerstvolgende mogelijkheid om mee te doen is het weekend van 27 en 28 mei 2017.


Engelen Basis Kennis Kaart Reading weekendHet is ook mogelijk om in één weekend de basis van het Tarot leggen en lezen te leren. Dit helpt je om jouw onderbewuste spirituele wereld te verkennen en de adviezen van jouw innerlijke wijsheid naar voren te brengen voor jezelf of een ander. De afbeeldingen op de Tarotkaarten hebben diepe symboliek en betekenissen die je antwoorden op levensvragen geven. Leer de Tarot van een positieve kant kennen die je helpt om als persoon te groeien en meer diepgang in je leven te vinden.


Leer de Tarot lezen workshop bij Engelencurus Annelies Hoornik


   


Wil je niet alleen online kaarten trekken maar zelf thuis leren hoe je een degelijke en liefdevolle legging doet voor jezelf, of voor een ander. Dan kan dat met het ENGELEN ORAKEL. Een engelenkaartenset met lesboek, prachtig vormgegeven zoals je bij de online gratis leggingen al hebt kunnen zien en ook te zien is op de pagina waar de afbeelding naar linkt.


ENGELEN ORAKEL Lesboek en kaartenset leer zelf engelenberichten door te geven