De Magische Volle Maan die transformeert en Bevrijdingsdag

Het begin van deze week kan je nog wat zaken afmaken voordat het volle maan is. Donderdag de zevende is het om 12:45 volle maan. De energie van deze volle maan in Schorpioen is werkelijk magisch. De Schorpioen is het teken dat ook wel bekend staat als de alchemist en magiër. Dat zegt op zich al genoeg.  Het brengt een transformerende energie en een diep voelen met zich mee. De Schorpioen verbergt onder het harde exterieur een intuïtief en emotioneel wezen dat heel transformerend kan werken. De volle maan brengt die energie extra naar voren voor ons allemaal.


Gecombineerd met het sterrenbeeld Stier waar we momenteel inzitten geeft je dat de mogelijkheid om je diepe gevoelens, wensen en zieletaken op een praktische wijze te manifesteren. De Stier is namelijk praktisch en geaard waardoor alles makkelijk en praktisch te regelen is. De vraag is nu: “Wat doe jij daar mee?” Verderop vind je een kaartlegging die je daarvoor kan doen.Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandag en woensdag avonden.
De engelen geven informatie over wat er aan energie speelt, een engelenkaartlegging
over deze situatie (geen persoonlijke vragen) en een visualisatie.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020 


Bevrijdingsdag 

Het is dinsdag al weer 75 jaar geleden dat we bevrijd werden. Het voelt wel vreemd om uitgerekend dit keer niet met zijn allen uitbundig onze vrijheid te kunnen vieren. Dat we maandag de dodenherdenking thuis in ingetogen houden voelt wel goed voor me. Toch wil ik dit jaar iets doen om het te vieren en mijn manier is deze maand de prijs van ENGELEN HELEN en ENGELEN EN DE ZIEL omlaag te zetten naar € 9,99 in plaats van € 19,95. De oorlog heeft veel ellende achtergelaten die nog geheeld kan worden en beide boeken bieden daar mooie inzichten in en technieken voor.


Engelen boeken van Annelies Hoornik met korting

Leren bij Engelencursus 

Deze maand kan je in het weekend van 16 en 17 mei leren de Akasha voor jezelf of een ander te lezen. Samen met de Aquarius Angels leer je er ook een speciale heling te geven en levenscontracten aan te passen om zo karma op te lossen. Lees je liever met orakel kaarten dan kan je een Keltische Verdieping doen op 24 mei.


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik

  

Thuisstudie 

Met de thuisstudie Engelen in je dagelijkse leven leer je thuis in je eigen tempo zelf hoe je met de Engelen praat en werkt. Je leert achtergronden, wie de Engelen zijn en waar ze jou specifiek mee kunnen helpen. Je leert o.a. over de Triaden, Engelenkoren, de Aartsengelen en Beschermengelen. De een zal je helpen wanneer je iets wilt helen, de ander wanneer je je onveilig voelt en weer een andere engel kan je helpen met creatieve uitingen en oplossingen.

 

Het lesboek in pdf formaat bevat naast veel informatie, mooie afbeeldingen, oefeningen en associatietabellen die je helpen om heel specifiek met de engelen te werken. De bijgeleverde visualisaties helpen je om jouw Engelen ontmoetingsplek te ontdekken en wie de Engelen van de windrichtingen zijn.


Van beginner tot gevorderde kun je in deze thuisstudie manieren vinden om met de Engelen aan de slag te gaan. 

 

Engelen in je Dagelijkse Leven online cursus

Tarot Tip: De 6-en

In de kleine Arcana serie van de getallen kijken we dit keer naar de 6-en. De 6 is een kaart die balans zoekt of net heeft gevonden. Het zoeken naar balans kan ook te maken hebben met overwegen of iets wel of niet kan. Het kan betekenen dat een situatie achtergelaten wordt om balans te vinden of alles is net niet meer in balans en men kijkt er met enige nostalgie op terug en soms is het dat ene moment waarbij alles op zijn plek valt en de balans voelt als een overwinning.


Tarot Tip

 

Magische manifestatie legging

Met de bijzondere transformerende energie van de volle maan van deze week kan je een nieuwe start maken. Wat je diep in je onderbewuste motiveert kan je naar voren laten komen om met de maan- en zonne-energie. Deze legging stuurt je in de goede richting en is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot.


Nodig dit keer Nathaniël en Michael uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat kan ik nu manifesteren?

  2. Wat zou me kunnen blokkeren?

  3. Hoe kan ik deze manifestatie het beste aanpakken?

  4. Wat zal het resultaat zijn?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Magische Manifestatie legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Dat is het alweer voor deze nieuwsbrief. Maak gebruik van de volle maan energie en ik hoop dat je een fijne bevrijdingsdag hebt dinsdag. Wie weet zie ik je bij een van de live video lessen of vermaak je je met een online cursus.

 

Annelies