Engelen Kaart Reading Keltische VerdiepingOp dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


Deze workshop is een verdieping voor het geven van Engelen Kaart Readingen waarin we ingaan op de Keltische Readingen. Deze readingen zijn meer gericht op de oude inzichten van de Kelten en bekijken de wereld vanuit een wat ander maar heel nuttig perspectief.. De readingen zijn intenser en en geven daarmee ook meer antwoorden op vragen en bieden de mogelijkheid tot grotere heling van de situatie waar de kaart voor gelegd wordt.

 

Dag indeling:


- Korte terugblik op je ervaringen met kaart readings en klanten
- Visualisatie om je frequentie te verhogen en alvast in contact te komen met je engelen
- We werken met meerdere kaartensets om hiervan de verschillende trillingen te ervaren
- De verschillende soorten leggingen voor diepgang, inzicht en oplossingen


De leggingen waar we mee bezig gaan zijn: 

  • Excalibor legging: Een diepgaande reading voor weerkerende problemen

  • Vision Quest: een reading die zich richt op het oplossing van grote levensvragen en uitdagingen. Het onderzoekt de krachten die aan het werk zijn en de mogelijke oplossingen.

  • Zon-Maan legging: deze reading wijst je een gebalanceerd pad om te bewandelen zodat je een succesvolle uitkomst voor een situatie vindt.

  • Keltische Liefdes Kruis: Een mooie reading om inzicht te krijgen in jouw liefdesleven of gebrek daaraan. Een diepgaande legging waar je veel uit kan halen.

We zullen de readings oefenen en bespreken, zodat je aan het eind van de dag naar huis gaat met meer mogelijkheden om je klanten en kennissen een passende reading te bieden.


Kijk ook eens in de webwinkel voor boeken en kaarten sets. 

 engelen kaart reading verdieping workshop


Je kan deelnemen als je de Engelen Kaart Reading workshop al gevolgd hebt of zonder hulp van een boekje zelfstandig een engelen kaart reading kan geven.

 


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 24-05-2020Dag10:30-17:00€ 119.00Online live videoAnnelies