Engelen Kaart Reading Keltische Verdieping

Deze workshop is een verdieping voor het geven van Engelen Kaart Readingen waarin we ingaan op de Keltische Readingen. Deze readingen zijn meer gericht op de oude inzichten van de Kelten en bekijken de wereld vanuit een wat ander maar heel nuttig perspectief.. De readingen zijn intenser en en geven daarmee ook meer antwoorden op vragen en bieden de mogelijkheid tot grotere heling van de situatie waar de kaart voor gelegd wordt.

 

Dag indeling:


- Korte terugblik op je ervaringen met kaart readings en klanten
- Visualisatie om je frequentie te verhogen en alvast in contact te komen met je engelen
- We werken met meerdere kaartensets om hiervan de verschillende trillingen te ervaren
- De verschillende soorten leggingen voor diepgang, inzicht en oplossingen


De leggingen waar we mee bezig gaan zijn: 

  • Excalibor legging: Een diepgaande reading voor weerkerende problemen

  • Vision Quest: een reading die zich richt op het oplossing van grote levensvragen en uitdagingen. Het onderzoekt de krachten die aan het werk zijn en de mogelijke oplossingen.

  • Zon-Maan legging: deze reading wijst je een gebalanceerd pad om te bewandelen zodat je een succesvolle uitkomst voor een situatie vindt.

  • Keltische Liefdes Kruis: Een mooie reading om inzicht te krijgen in jouw liefdesleven of gebrek daaraan. Een diepgaande legging waar je veel uit kan halen.

We zullen de readings oefenen en bespreken, zodat je aan het eind van de dag naar huis gaat met meer mogelijkheden om je klanten en kennissen een passende reading te bieden.


Kijk ook eens in de webwinkel voor boeken en kaarten sets. 

 engelen kaart reading verdieping workshop


Je kan deelnemen als je de Engelen Kaart Reading workshop al gevolgd hebt of zonder hulp van een boekje zelfstandig een engelen kaart reading kan geven.

 

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !