Lessen en Corona, wat wel/niet, Facebook Live en kaartlegging

In deze nieuwsbrief wil ik zo realistisch als mogelijk de situatie waar ons in Nederland en Europa bevinden bespreken en je ook iets positiefs aanbieden.

Het is inmiddels duidelijk dat het coronavirus voorlopig nog toe zal nemen en de piek pas over weken verwacht wordt. De vraag van de regering en het RIVM om zoveel mogelijk thuis te werken zorgt ervoor dat nu grote groepen mensen thuis zitten.


Zelf ben ik al een week in zelfquarantaine omdat ik in de “kwetsbare” groep val. Dit betekent dat ik vooral mijn hoofd koel houdt, dat we hier in huis de humor er zoveel mogelijk in houden en dat ik ook heel realistisch kijk naar risico’s. Gezien het nieuws en Rob’s laatste winkelervaring in de supermarkt denk ik dat er wel gesproken kan worden over paniek bij mensen.

  
Daarnaast is er een groep die denkt dat het allemaal wel meevalt omdat ze zelf buiten de risico groep vallen en goed gezond zijn. Ik heb mijn moeder langzaam zien sterven aan COPD en dat was bijzonder naar kan ik je vertellen. De gevolgen van dit virus voor de kwetsbare groep zijn groot. Als je het overleeft maar wel ernstig ziek bent geweest dan kan je rekenen op permanente schade. Dat is niet iets om te licht te nemen.


Aan de mensen die denken dat ze zelf geen risico lopen, ook als ze het virus wel krijgen, wil ik dan ook vragen goed na te denken over het effect die dit op anderen heeft. Want je kan mensen die niet zo gelukkig zijn een goede gezondheid te hebben dus flink ziek maken en zo permanente schade toebrengen. Wees a.u.b. ook voorzichtig in je contact met anderen, want ik neem aan dat je dat niemand gunt. Ook de mensen die je niet kent niet.geen workshops in de lesruimte

 

  

Geen workshops met elkaar in 1 ruimte

Op dit moment hebben Rob en ik besloten dat de workshops die in de lesruimte gevolgd worden niet door kunnen gaan op die manier. De manier van werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal met nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.


Wat dan wel?

Wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheden om live video les te geven. Dat betekent dat ik een videoles opzet en de studenten kunnen verbinden om mee te doen. Voor de momenten waar geoefend wordt, zoals bij kaartlezen en ander een-op-een werk kan je dan als student tijdelijk de les verlaten en direct met elkaar contact maken via Facetime/Skype/Facebook- en Whatsapp video e.d. om direct na de oefening weer in de videoles te komen. Mogelijk dat het softwarepakket waar we nu naar kijken dat ook kan faciliteren.Online leren met engelencursus thuisstudie
 
  

We zullen dan later dit jaar als dit allemaal voorbij is een aantal praktijkdagen organiseren om iedereen de kans te geven alsnog in persoon op elkaar te oefenen.

Wanneer je je aangemeld hebt voor workshops dan kan het zijn dat we je vragen flexibel te zijn in eventuele data waar de workshop naar toe moet. Er zijn workshops waar ik gewoon een hand-out via email kan sturen. Dan is het makkelijk te doen. Een cursus zoals de Aquarius Angels Healing en de Tarot gebruikt materiaal dat dan toch eerst op locatie moet aankomen. Dat zal dan opgestuurd worden, maar voor de Tarot workshop komend weekend denk ik niet dat het lukt om al het materiaal op tijd bij iedereen te krijgen. Post naar België wil nog wel eens vertraagd aankomen.


Dat betekent dan dat we op zoek gaan naar een andere datum. Omdat het rare tijden zijn zal ik ook extra flexibel zijn en workshops eventueel ook op werkdagen willen geven, of spreiden over een aantal kortere sessies. Afhankelijk van hoe we de groepen dan bij elkaar kunnen krijgen.Online leren met engelencursus thuisstudie
 
 

Thuisstudie bij Engelencursus

Wij waren al begonnen met het online zetten van een aantal workshops. Die staan er nog steeds en we hebben inmiddels van platform gewisseld zodat iedereen via iDeal kan betalen. Zo hoeft je spirituele groei niet stil te staan zoals het dagelijkse leven dat voor veel mensen nu wel doet. In de komende tijd doen we ons best om het aanbod uit te breiden.


Momenteel bieden we: 

 

Consulten gaan voorlopig online

Ik had voor februari en maart laten weten even geen consulten te geven zodat ik me kan concentreren op het andere werk dat er ligt. Voor nu laat ik die gedachte even los en ben ik voorlopig weer beschikbaar voor online consulten. Dit zal gaan via Facetime/Skype/Facebook- en Whatsapp video.


Weet je zelf niet goed hoe dat moet met een online consult? Daar kan ik je wel bij helpen, het is allemaal niet zo moeilijk als het lijkt. De mensen die al een consult hebben staan zal ik apart nog even benaderen hierover zodat we kunnen bespreken of het consult doorgaat of dat dit afgezegd wordt.


Ik zal in eerste instantie wekelijks een datum vrijmaken voor sessies. De restrictie dat ik ’s morgens geen klanten aanneem voor sessies komt ook even te vervallen en ik ben vanaf 10 uur beschikbaar. Mocht het nodig zijn dan zal ik kijken waar ik een extra dag of middag vrij kan maken voor meer consulten.


 

Facebook live 2 keer per week bij Engelencursus

 

Facebook Live

Om de moed er in te houden zal ik twee keer per week via Facebook Live gaan zodat we samen boven de angstenergie uit kunnen stijgen en de paniek even loslaten om aan onze innerlijke vrede te werken. Wil je erbij zijn, klik dan even op de Facebook Live link om op de juiste pagina te komen en me daar te liken/volgen. Op deze pagina zal ik ook laten weten wanneer ik Live ga dus dan heb je meteen de goede plek te pakken. 


Mijn vraag is nu echter: “Wat heb jij op dit moment nodig?” Daarvoor heb ik een simpele enquête samengesteld met 4 vragen. Bij 2 daarvan kan je iets intypen als je wilt. Dit kost je tussen de 1 en 5 minuten. Als je aan de Facebook Live wilt meedoen dan vraag ik je om dit even in te vullen zodat ik het beste voor iedereen uit deze live sessies kan halen.


Je kan de enquête hier doen


Facebook live 2 keer per week bij Engelencursus
 
 

Angst aanpakken kaartlegging

Dit keer een legging om je te helpen om te gaan met de situaties zoals je deze tegenkomt. Angst, paniek en stress zijn dingen die je gedachten op hol laten slaan en zorgt voor irrationeel gedrag zoals in de winkels te zien is. Ik hoop dat dit je gedachten op een rij helpt zetten. Denk aan dat wat er nu voor je speelt en schud dan de kaarten en leg er 3 naast elkaar neer.


Nodig dit keer Aartsengel Michael uit voor je kaartlegging.   gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welke onderliggende angst speelt er op dit moment?

  2. Wat kan ik doen om deze angst aan te pakken?

  3. Hoe zal ik me daarna voelen?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Angst aanpakken kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Voor zover deze wat andere nieuwsbrief. Probeer bij jezelf te blijven en help elkaar. Hopelijk zie ik je komende tijd online bij de Facebook Live of voor een consult of workshop. Laten we samen proberen er het beste van te maken.


Engelen groetjes
Rob en Annelies


 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief