Antwoorden van de engelen en organiseren

De komende week zal je antwoorden krijgen op die vragen waar je al een tijdje mee loopt. De engelen brengen je informatie en – de engelen kennende – ook actiestappen en een plan om te uit te voeren zodat je niet alleen een antwoord krijgt maar ook de mogelijkheid er wat mee te doen. Je kan de engel van logica vragen om je te helpen om hier georganiseerd mee om te gaan. Ze kan je helpen om de antwoorden in logische informatie om te zetten. Er een plan mee te maken en de juiste prioriteiten te zetten. Het blijft natuurlijk aan jou of je doorzet en er verder iets mee doet. Dat is het uitoefenen van jouw vrije wil.


Engelencursus nieuwsbrief 

E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om in contact te komen met de kosmische- en jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Wicca is gericht op persoonlijke energie en witte magie, het verbetert je kwaliteit van leven en veranderd je blik op de wereld en hoe jij daar in staat. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Heb je het eerste jaar al afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de 12 Wicca Tweede Graad Jaargang lessen 


  

Cursussen die komen

Er staan weer prachtige workshops in de planning voor juni en juli. Er zijn deze maand ook Manifesteren met Engelen en Engelen Helen workshops in Elst (Gld.) die door Elian voor de laatste keer gegeven wordeb, dus als je overweegt om ze een keer in Elst te volgen, dan is nu je laatste kans. Wanneer je deze zomer lekker thuis blijft kan je bij Engelencursus nog steeds terecht voor gezellige lesdagen zoals een Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Reading workshops.


Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

Tarot Tip!

De Kleine Arcana in de Tarot zijn kaarten die gaan over de dagelijkse situaties en hoe je daarmee om kan gaan. De kaarten spreken in symbolische taal gecombineerd met de kennis van de kaartlezer over onder andere de elementen, numerologie, astrologie en engelen. De associaties met de Tarot naar andere systemen zijn groot en men blijft er meer en meer over leren en in de nieuw ontworpen kaartensets komen dan ook steeds nieuwe verbanden en leessystemen naar voren. Het is dan ook nuttig om een basiskennis van de Tarot te hebben en die later uit te breiden naar andere opties. Door de kleine arcana kaarten te lezen en het verhaal te zien, kan je het advies dat voor dat moment geldt er gemakkelijk uithalen.


Ben je geïnteresseerd in meer Tarot nieuws bezoek dan mijn Engelstalige Tarot blog of kijk bij de tarot cursus die ik geef


Tarot Tip


 

Thuis samenwerken met jouw Engelen

Wil jij ook graag hulp en steun van de engelen op een manier die je ook begrijpt en ervaart? Dat kan door ook dagelijks samen te werken met je engelen. De aartsengelen en jouw beschermengelen zijn elke dag bij je. Ze steunen je en geven je doorlopend advies, maar begrijp je ze ook? Leer hoe je ze beter kan begrijpen en laat je inspireren door deze bijzondere lichtwezens. Zij staan de hele dag voor je klaar.


Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

 Lees hier meer over deze inspirerende thuiscursusEngelen in je dagelijkse leven Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik


 

Prioriteiten kaartlegging

Deze legging heb ik gemaakt om je te helpen bij het maken van je plan van aanpak. Door prioriteiten te stellen en actiestappen te plannen, kan je je dromen werkelijkheid laten worden. Bedenk dat je soms iets anders eerst als hoogste prioriteit kan hebben om zo de weg vrij te maken voor het succesvol uitwerken van je plannen. De engelen brengen je deze week alle informatie die je nodig hebt. Nu is het aan jou!

Nodig de Engel van Logica uit om je hierbij te helpen.


 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de indrukken bij je binnenkomen. Noteer ze gewoon en wanneer je vragen houdt vraag dan de Aartsengel om extra informatie. 

Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat heeft op dit moment de hoogste prioriteit?

  2. Wat heeft de 2e prioriteit?

  3. Hoe kan ik deze prioriteiten het beste benaderen?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Prioriteiten kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Ik ben even een paar dagen naar het buitenland om te genieten van een mooi verjaardagskado dat ik van Rob gekregen heb. Mijn verjaardag was in april en nu kan ik het gaan beleven... ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip.

 

Annelies