Accreditatie en een Zielepadlegging

Als opleidingsinstituut ontvangen we ook vragen van studenten of ze accreditatie kunnen krijgen via onze workshops. Daar hebben we nu iets mee gedaan en zijn sinds een tijdje lid van Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO). We hebben eerst een workshop aangemeld om te kijken hoe de procedure werkt en die is inmiddels goedgekeurd.  De BATC heeft dit al overgenomen, we horen tijdens juni welke andere beroepsorganisaties dit ook doen, de KTNO website laat dat ook bij onze scholingsinformatie zien. Vanaf 1 juli ontvang je dan voor de Engelen Basis Kennis accreditatie met KTNO nummer K9144.

  

vanaf 1 juli 2017 ook accreditatie via KTNO

  


De energie zoals die momenteel aanwezig is kan er voor zorgen dat je hoofd alle kanten op wil gaan omdat je zoveel ideeën hebt en eigenlijk niet meer weet waar te beginnen. Dat is een goed moment om naar je hart te gaan luisteren want dat is de plek waar je ziel zich aangehecht heeft en je hartintelligentie weet wat je zielepad is. Je hart zal je dan ook aansturen om die dingen als eerste te doen. Het kan moeilijk zijn want ons hoofd heeft vaak andere plannen. Nu is het wel zo dat jouw engelen je het beste kunnen helpen wanneer je met je zieledoelen bezig bent. Ze kunnen dan mensen en situaties op je pad brengen die je daarbij helpen. Ze kunnen de deuren die je geopend hebt maar die de verkeerde kant op leiden sluiten en tegelijkertijd ook de deuren openen die je in de juiste richting sturen. De enige voorwaarde is dat jij begint met actie te ondernemen en je engelen uitnodigt in te grijpen wanneer je verkeerde keuzes maakt. Ze zullen dit dan ook zeker doen.


Om je hierbij te helpen heb ik een 3-kaart reading voor je ontworpen waardoor je meer inzicht krijgt in wat je ziel op dit moment nodig heeft. Wat je hoofd denk te moeten doen en welke actie je kunt ondernemen om op het juiste pad te komen of juist te blijven.


3-kaart zielepad leggingDeze legging kun je met Engelenkaarten of Tarotkaarten doen. Schud en trek 3 kaarten en leg ze zoals in de afbeelding is aangegeven. Vervolgens laat je bij elke kaart de indrukken bij je binnenkomen. Let daarbij op gevoelens, gedachten en emoties.


  1. Deze kaart geeft aan wat je ziel op dit moment nodig heeft

  2. Deze kaart laat zien wat je hoofd denkt te moeten doen

  3. Deze kaart laat zien welke actie je kunt ondernemen om op het juiste pad te komen of als je daar al bent hoe daar op te blijven

Ik vind het leuk om te zien hoe je legging gegaan is dus voel je vrij om even te mailen en het me te laten weten.


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online legging doen. Volg daarna de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen. Telkens wanneer er een nieuwe bijkomt zal ook deze pagina geupdate worden.


Je kunt het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek.


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Je kunt je natuurlijk ook voor de Engelen Kaart Reading workshop bij ons aanmelden, dan krijg je uitleg over de kaarten en hoe ze te leggen en heb je direct de gelegenheid om onder begeleiding te oefenen en vertrouwen op te bouwen.


Engelen Kaart Reading workshop


Voel je je meer aangetrokken tot de Tarotkaarten, dan kun je ook het  Leer de Tarot Lezen weekend volgen waarin je op een structurele en leuke manier de kaarten leert kennen en hoe je ook de verbanden kunt zien en de kaarten leest voor jezelf en anderen... en ja ik weet dat dit nog lang duurt, maar dan heb je wel een heel goede workshop en een gedegen basis waardoor je echt met de Tarot kan werken.


Leer de Tarot lezen workshop weekend bij Annelies Hoornik cursus


Bedenk ook dat inzichten zoals je die tijdens bovenstaande reading krijgt alleen niet genoeg zijn, ernaar handelen is van belang. Wat me opvalt is dat er best veel mensen zijn die dat wel willen maar er niet toe komen door allerlei twijfels. Of wel beginnen maar dan na een paar actiestappen niet meer verder gaan en blijven steken met een onvervulde wens en onvervuld plan. Tijdens de Manifesteren met Engelen workshop leg ik uit hoe manifesteren werkelijk werkt. Alleen positief denken zoals de Secret suggereert is niet genoeg. Er is veel meer dat invloed heeft op de uitkomst van je wensen.


Manifesteren met engelen workshop
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief