Aartsengelen Rafaeël en Metatron

Deze week hebben de engelen me laten wachten voordat ik met deze nieuwsbrief aan de slag kon. Ik wilde wel, maar telkens als ik er voor ging zitten gebeurde er iets dat ik het vergat en bezig ging met wat anders. Er zijn meerdere redenen dat dit kan gebeuren en ondanks dat een groot deel daarvan zakelijk was, heeft het ook te maken met emotioneel uit balans zijn. Emoties en chakra’s zijn nauw met elkaar verbonden. Daarom bieden Rafael en Metatron een healing aan, die via de kaartlegging gestart kan worden.


Engelencursus nieuwsbrief 

 

Thuis samenwerken met jouw Engelen

Wil jij ook graag hulp en steun van de engelen op een manier die je ook begrijpt en ervaart? Dat kan door ook dagelijks samen te werken met je engelen. De aartsengelen en jouw beschermengelen zijn elke dag bij je. Ze steunen je en geven je doorlopend advies, maar begrijp je ze ook? Leer hoe je ze beter kan begrijpen en laat je inspireren door deze bijzondere lichtwezens. Zij staan de hele dag voor je klaar.


Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

 Lees hier meer over deze inspirerende thuiscursusEngelen in je dagelijkse leven Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik


  

Cursussen die komen

Er staan weer prachtige workshops in de planning voor mei en juni. Je kan weer leren hoe met de Aquarius Angels te helen en meteen in juni kan je dan al het gevorderd niveau doen, met extra technieken. Later dit jaar is er dan ook nog de mogelijkheid om meteen door te stomen en Aquarius Angels Healing Trainer te worden. Dat geeft je alles wat je nodig hebt om les te geven en weer meer technieken die ook fijn zijn als je het alleen voor jezelf of voor anderen. 


Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

Tarot Tip!

Bij het leggen van de Tarot kaarten kun je er voor kiezen om alle kaarten rechtop in je stapel te hebben, maar je kan op een wat gevorderd niveau ook beslissen om een deel van de kaarten er gedraaid - op de kop dus - in te doen. Dat betekent dat bij het trekken van de kaarten voor een legging kaarten gedraaid terecht kunnen komen. Hoe lees je die kaarten dan? Daar zijn meerdere technieken voor. Een veel gehoorde is dat je de kaart leest als het tegenovergestelde. Dus een kaart die positief is krijgt dan ineens een negatieve lading. Dat maakt veel mensen bang. Jammer, want werken met de Tarot is een fijne manier van inzichten verwerven en je opties ontdekken.


Lees gedraaide kaarten eens letterlijk zoals je het plaatje ziet. Het is heel goed mogelijk dat er bijvoorbeeld bekers op staan. Deze zouden dan leeglopen. Wat zit er in die beker en wat betekent dat voor jou? Denk eens letterlijk op de kop bij gedraaide kaarten. Het kan heel verhelderend zijn.


Tarot Tip gedraaide kaarten


E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om in contact te komen met de kosmische- en jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Wicca is gericht op persoonlijke energie en witte magie, het verbetert je kwaliteit van leven en veranderd je blik op de wereld en hoe jij daar in staat. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Heb je het eerste jaar al afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de 12 Wicca Tweede Graad Jaargang lessen 


 

Emotionele balans kaartlegging  

Deze legging is speciaal gemaakt om je te helpen met het in balans brengen van je emoties door chakra en adem werk. De legging gebruik je om uit te vinden welke aspecten van je leven het de meeste hulp nodig hebben. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.


Nodig Aartsengelen Rafael en Metatron uit om je hierbij te helpen.


 
gratis online engelen kaartlegging

 

Bij kaart een vraag je Aartsengel Rafael om je te helpen en dan haal je een keer diep adem en laat je wat in onbalans is los. Aartsengel Rafael neemt dit dan van je aan en zal het in balans brengen. Vraag aan het eind van je legging aan Aartsengel Metatron om alle chakra's te reinigen en te balanceren. Nu of terwijl je slaapt vannacht.


Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. In welk deel van mijn leven ben ik emotioneel het meest uit balans?

  2. Welke onderliggende energie speelt hier mee?

  3. Wat kan ik daar naast de heling aan actie voor ondernemen?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Emotionele Onbalans Heling kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Ik ga zo even een fijne heling doen met beide Aartsengelen. Geniet van het voorjaar en ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief