Aartsengel Zadkiël voor een ander perspectief

De energie van de komende week heeft te maken met een ander perspectief. Je hebt de laatste tijd gewerkt aan de nodige projecten en persoonlijke groei. Dat heeft ook resultaten opgeleverd waardoor je het gevoel hebt dat je eindelijk meer grip hebt om de wereld om je heen en je persoonlijke leven. Nu is het echter ook tijd om alles vanuit een ander perspectief te benaderen. Probeer in je omgang met mensen vooral te kijken naar het perspectief dat zij hebben op de situatie en het leven in het algemeen. Dat brengt je waardevolle inzichten waar je verder mee kan.


Engelencursus nieuwsbrief 

 

Thuis samenwerken met jouw Engelen

Wil jij ook graag hulp en steun van de engelen op een manier die je ook begrijpt en ervaart? Dat kan door ook dagelijks samen te werken met je engelen. De aartsengelen en jouw beschermengelen zijn elke dag bij je. Ze steunen je en geven je doorlopend advies, maar begrijp je ze ook? Leer hoe je ze beter kan begrijpen en laat je inspireren door deze bijzondere lichtwezens. Zij staan de hele dag voor je klaar.


Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

 Lees hier meer over deze inspirerende thuiscursusEngelen in je dagelijkse leven Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik


  

Cursussen die komen

Er staan weer prachtige workshops in de planning voor mei en juni. Je kan weer leren hoe je jouw helderziendheid kan verbeteren tijdens de Derde Oog workshop en voor de kaartreaders onder ons is er de Spirituele Verdieping. Verder zijn er deze maand ook Manifesteren met Engelen en Engelen Helen workshops in Elst (Gld.) die door Elian gegeven worden.  


Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

Tarot Tip!

De Grote Arcana in de Tarot zijn kaarten die aangeven dat je bezig bent een levensles te leren. Dit kan een stukje persoonlijke groei zijn of karma. Het is dan ook altijd nodig om alert te zijn wanneer je deze tegenkomt. Het beste kan je proberen de les zo snel mogelijk op te pakken. Dan kan je daarna weer verder met je gewone dagelijkse zaken. Een levensles die blijft liggen zet namelijk je helen leven in de wacht.


Ben je geïnteresseerd in meer Tarot nieuws bezoek dan mijn Engelstalige Tarot blog of kijk bij de tarot cursus die ik geef


Tarot Tip


E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om in contact te komen met de kosmische- en jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Wicca is gericht op persoonlijke energie en witte magie, het verbetert je kwaliteit van leven en veranderd je blik op de wereld en hoe jij daar in staat. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Heb je het eerste jaar al afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de 12 Wicca Tweede Graad Jaargang lessen 


 

Perspectief kaartlegging

Deze legging heb ik gemaakt zodat je eens vanuit een ander perspectief kan kijken. Hoever je ook al gekomen bent, soms is een fris perspectief net wat je nodig hebt om iets helemaal af te maken of nog beter te laten worden want na een tijdje wordt alles oud en vertrouwd en ga je werken volgens een patroon. Door dingen van een nadere kant te bekijken kan je dat weer opfrissen en verbeteren. Schud je kaarten. Leg ze daarna zoals hieronder aangegeven. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.


Nodig Aartsengel Zadkiël uit om je hierbij te helpen.


 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de indrukken bij je binnenkomen. Noteer ze gewoon en wanneer je vragen houdt vraag dan de Aartsengel om extra informatie. 

Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waarvoor kan ik een ander perspectief gebruiken?

  2. Welk perspectief is nodig?

  3. Welke verandering brengt dit teweeg?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Perspectief kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Ik ga zo genieten van mijn Pinksterweekend en ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip.

 

Annelies