Volle Maan in Kreeft en Oud en Nieuw

Het gaat snel hè? We zijn alweer bij oudejaarsdag aanbeland. Net als bijna alles dit jaar zal dit ook anders zijn dan we gewend zijn. Geen vuurwerk, een klein groepje mensen. Ik denk dat we er verstandig aan doen om ons vooral op alles te richten waar we dankbaar voor kunnen zijn na dit intense jaar waarin we allemaal gedwongen veel hebben moeten laten. Ondanks dat ik als rasechte Nederlander graag klaag over van alles, kan ik nu alleen maar denken aan hoeveel dingen er wel goed zijn gegaan. Soms met een beetje hulp van boven en soms met hulp uit onverwachtse hoek. Daar ben ik dan ook heel blij om. Ik hoop dat jij dat ook zo kan benaderen anders is 2020 gewoon een volledig verlies en zo wil je denk ik niet een nieuw jaar in gaan.


We hebben vandaag ook de Volle Maan in Kreeft en dat kan in je relaties zorgen voor hoog oplaaiende emoties. Wees daarom lief voor jezelf en elkaar. De kaartlegging in deze nieuwsbrief is voor deze volle maan gemaakt.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020


De Spirituele Jaargids

De Magische Midwinter Momenten zijn weer geweest en naast dat per maand de Engelen Horoscoop, Engelenpoorten en welke acties je tijdens deze Engelenpoorten kunt ondernemen aan bod kwamen was er ook mooi energiewerk zoals het midwinter ritueel dat veel losgemaakt heeft. Tijdens deze dag is 2021 energetisch al doorgewerkt. Zo wordt het jaar een stuk gemakkelijker.


Wanneer je dit leest dan deze bijzondere dag alweer geweest en was je er misschien niet bij. Maar gelukkig is er nog een mogelijkheid om hier thuis mee aan de slag te gaan. De Spirituele Jaargids 2021 is een 256 pagina’s tellende pdf en heeft naast die informatie, Nieuwe en Volle Maanleggingen, 3 Jaarleggingen, Quotes, Tips en pagina’s om als spiritueel dagboek of engelenjournaal te gebruiken. De Spirituele Jaargids is er in Minimalistische en Floral opmaak. Bekijk hier de details en bestel jouw Spirituele Jaargids 2021 zodat je weet wat er speelt en wat ermee te doen.

Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2021

voorbeeld van de Floral versie van de Spirituele Jaargids

Leren bij Engelencursus

Begin het jaar goed met de Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Reading workshops. Ook in Zoom zijn ze heel gezellig en informatief met een deel theorie en natuurlijk praktijk zodat je de engelenenergie kan ervaren of kan oefenen met het doorgeven van de Engelenberichten via de kaarten.In de Engelen Basis Kennis komen dogma's aan bod, hoe je de engelen om hulp vraagt, wat je kan verwachten en diverse technieken. Tijdens de Engelen Kaartreading workshop leer je hoe je de berichten van de engelen ontvangt en doorgeeft. Je kan ze natuurlijk ook voor jezelf leren leggen.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 

Engelencursus lesrooster nov-dec 20


Volle Maan in Kreeft kaartlegging    

Deze volle maan brengt veel en soms heftige emoties met zich mee en vooral in relationele kring. Het is goed te bedenken dat jij niet de enige bent die in deze energie zit, maar de mensen om je heen ook. Een directe benadering kan als te veel worden ervaren. Wees daarom sensitief naar anderen en jezelf toe. Het is nu een mooi moment om situaties af te ronden met tact.


Doe deze legging vandaag of uiterlijk oudejaarsdag, schrijf wat je los wilt laten op een klein stukje papier en verbrand het direct na je legging.

Je kan deze legging met de Engelenkaarten doen of met de Tarot. Nodig dit keer Je Beschermengelen uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


De betekenis van de positie

  1. Hoe creëer ik balans tussen wat ik nodig heb en wat anderen van mij willen?

  2. Hoe kan ik de huidige vastgelopen situatie weer in beweging brengen?

  3. Hoe kan ik het beste met de mensen om me heen omgaan om dit te bereiken?

  4. Wat kan ik op creatief gebied doen om zelf meer in balans te komen?

  5. Wat levert dit alles op?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Volle Maan in Kreeft kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

  


Tarot Tip: De Tarot Jaarkaart en Jouw persoonlijke Tarot Jaarkaart

De Tarot leent zich voor veel manieren van werken. Numerologie is er een van en je kan dat gebruiken om de Jaarkaart en je persoonlijke jaarkaart te berekenen. De jaarkaart is redelijk simpel. Je telt het jaartal op en dat is komend jaar dus 2 + 0 + 2 + 1= 5. Dit is de algemene energie voor het jaar. In de Tarot wordt dan enkel naar de Grote Arcana gekeken en nu is dat de Hierofant. Deze kaart staat voor tradities en regelgeving door grote instituten. Dat is de energie die voor iedereen geldt voor komen jaar.


Daarnaast heb je de persoonlijke jaarkaart. Dit krijg je door je geboortedag, geboortemaand en het jaartal (2021) bij elkaar op te tellen. Wanneer die optelsom 22 of minder is, dan weer je welke kaart jouw persoonlijke jaarkaart is (de Dwaas is i dit geval kaartnr. 22) Heb je meer dan 22 als uitkomst, dan trek je er 22 vanaf om tot je jaarkaart te komen. Zelf plaats ik mijn persoonlijke Tarot Jaarkaart altijd uitgeprint op een groot vel boven mijn monitor, zodat ik eraan herinnerd word dat dit mijn persoonlijke les voor dit jaar is. Wat is jouw persoonlijke jaarkaart?


Tarot Tip van Engelencursus


Dat is het weer voor dit jaar, ik wens je een gezellig uiteinde toe en een geïnspireerd en gelukkig 2021. Wie weet zie ik je in de Zoom lesruimte voor een gezellige workshop of een consult.


Annelies