Sociaal en emotioneel

De komende week staat de energie in het teken van sociale dingen. Er is een behoefte om in deze sociaal wat afstandelijke tijden om meer over relaties te leren en hoe emotioneel met de situatie om te gaan. Men wil graag weer alles vrijelijk kunnen doen maar op dit moment gaat dat nog niet. De kaarten geven aan dat we vooral in deze zomertijd graag buiten dingen ondernemen, maar er heerst ook onzekerheid. De kaart die advies geeft zegt heel simpel: “gebruik je hoofd”. Om je de week door te helpen heb ik daar een kaartreading voor gemaakt. Deze vind je verderop in de nieuwsbrief.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020


 

Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandag en woensdagavonden.
Op de maandagen geven de engelen informatie over wat er aan energie speelt(geen persoonlijke vragen) met een
engelenkaartlegging en visualisatie en op woensdag doen we een groepsheling.

 


Engelencursus Nieuwsbrief 2020 

Leren bij Engelencursus

21 juni is het de dag voor Magische Midzomer Manifestaties. Omdat deze tijdens deze dag de manifestatie krachten op hun hoogtepunt zijn is dit de dag om aan manifesteren te werken, samen met de engelen. Ik heb er zin in en hoop je in mijn virtuele lesruimte te zien voor een gezellige dag waarin we in groepjes met de engelen aan de slag gaan in dezelfde stijl als tijdens de Magische Midwinter Momenten. Workshops worden via Live Videolessen gegeven. Dat betekent dat je niet hoeft te reizen maar direct vanuit je huiskamer mee kan doen. Dit erg gezellige workshops en dat blijft online natuurlijk ook zo. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen het vonden om zo les te krijgen. Lees hier hun mening.


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

Thuisstudie: Leer Mediteren

De laatste maanden staan we als mens allemaal onder druk. Mentaal moeten we er mee omgaan dat onze dagelijkse kleine rituelen niet meer hetzelfde zijn zoals naar het werk gaan en omgang met anderen. Dat levert veel stress en irritatie op. De cursus leer mediteren helpt je om je innerlijke rust weer terug te vinden en je zo een stuk beter te voelen. Met deze cursus leer je dan ook in 21 dagen tot 30 minuten te mediteren onder begeleiding van Victor. Zelfs de korte meditaties aan het begin zorgen al voor diepe ontspanning. Volg de link en bekijk ook zeker even het grappige filmpje over waarom mensen te vroeg stoppen met mediteren en klik even op de curriculum tab om de gratis proeflessen te proberen.   Meer informatie en de proeflessen vind je hierLeren mediteren met Victor Jirka


Tarot Tip: De 10-en

In de kleine Arcana serie van de getallen kijken we dit keer naar de 10-en. De 10 is een kaart die het eind van de 1(Aas) tot 10 cyclus laat zien. Je bent binnen het element van de kaart aan het gekomen van de cyclus en wat is het resultaat geworden?


De Zwaarden – die over gedachtengoed gaan – tonen je dat de persoon geveld is en op de achtergrond begint een nieuwe dag. De zon komt op. Met andere woorden door oude ingesleten ideeën los te laten kan de persoon weer verder.


Bij de Staven – die over ambitie gaan – zie je de persoon met 10 stokken op zijn rug lopen. Dit is het typische teken van te veel hooi op de vork en ene burn-out onderweg als je geen keuzes maakt en probeert alles tegelijk te doen.


De Bekers laat een gelukkig gezin zien onder een regenboog. Het ideale beeld van huisje, boompje, beestje. Alles is relationeel – want daar gaan de Bekers over -  op orde en heeft een stevige basis.


De Munten – onze fysieke wereld – laten hier een binnenplaats van een kasteel zien waar 3 generaties met huisdieren in overvloed leven. Alles is ook hier op orde. Men heeft alles wat er nodig is.


Bij de 10-en is het niet alleen wat is het resultaat maar ook wat is er voor de volgende cyclus beschikbaar. Bij de Bekers en Munten zit dat wel goed, bij de Zwaarden kan het goed uitpakken wanneer de persoon met vernieuwde inzichten het pad weer bewandeld, anders blijft het steken in en onplezierige tijd met oud zeer en voor de Staven is het ook maar afwachten of er nog energie is om de ambitie vooruit te laten gaan. Ook hier bepaalt de keus om dingen los te laten of alles vast te houden of zaken zich goed of minder gunstig ontwikkelen.


Tarot Tip van Engelencursus

 

Sociaal gemakkelijk legging

Men wil graag weer alles vrijelijk kunnen doen maar op dit moment gaat dat nog niet. Het is wel zo dat we vooral in deze tijd met warmer weer graag buiten dingen ondernemen, gezellige dingen doen zoals BBQ-en, op een terrasje zitten en meer, maar er heerst ook onzekerheid. Deze legging stuurt je in de goede richting en is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot.


Nodig dit keer Gabriël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waarom heb je behoefte aan sociale contacten?

  2. Hoe sta je momenteel emotioneel in contact met anderen?

  3. Wat heeft heling nodig zodat je je daarbij weer goed voelt?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Sociaal Gemakkelijk legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat de nieuwsbrief je weer vooruit helpt en wie weet zie ik je binnenkort in mijn virtuele lesruimte voor een gezellige maar vooral ook informatieve workshop met mooi engelenwerk. Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Annelies