Vrolijk Pasen

Allereerst wil ik je een fijne Pasen wensen. De energie van deze week is overladen met engelen die klaar staan om je te helpen bij het doorvoeren van veranderingen waar je al over nadenkt. Nu is dus ook het moment om daar iets mee te doen. Maak gebruik van de vrouwelijke kant in jezelf en volg de inzichten die de engelen je geven om je koers uit te zetten. Verderop in de nieuwsbrief vind je een kaartlegging om je daar bij te helpen.


Engelencursus Nieuwsbrief 2021

 

Leef Bewust Beleef de Lente Werkboek

De Lente is bij uitstek geschikt voor het starten van nieuwe dingen of dat nu een studie, werk of een hobby is. Vaak willen we wel maar krijg je toch niet het resultaat dat we willen. Dit Lente werkboek zorgt ervoor dat je bewust leeft en authentiek leeft. Wanneer je dat doet dan is manifesteren eigenlijk het normaalste in de wereld. Want wat jij nodig hebt komt dan als vanzelf op je pad. Simpelweg omdat je in de flow bent.


Dit Lente werkboek is ook mooi naast de Spirituele Jaargids 2021 te gebruiken waarin onder andere de Engelen Horoscoop, Engelenpoorten en kaartleggingen staan.

De pdf van dit Lente Werkboek heeft 92 pagina's en 13 thema's die elk een week onder de loep nemen zodat je bewust spiritueel groeit en aan een gelukkiger leven werkt.


Leef Bewust Beleef de Lente Werkboek


Leren bij Engelencursus

Volgend weekend (10 en 11 april) kan je weer leren te helen met de Aquarius Angels onder leiding van Aartsengel Rafael. De liefdevolle energie help te helen op elk niveau. Tijdens deze 2 dagen leer je direct ook te helen op afstand zodat je jezelf en anderen op een veilige manier kan helpen bij klachten. Persoonlijk vind ik dat de energie tijdens de Aquarius Angels Healing weekenden het mooist van alle workshops die ik geef. Meld je aan en dompel je ook onder in de engelenenergie.


Nieuw is het Aquarius Angels Healing Trainer Traject 2021, 5 dagen verdeeld over 3 weekenden in april en mei waarin je van beginner naar Trainer gaat met een mooie korting op de totaalprijs.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 

Engelencursus lesrooster 2021


Engelen in je Dagelijkse Leven 

Engelen zijn altijd bij ons, ze zijn de hele dag om ons heen en ons hele leven lang aanwezig. We zijn er zo aan gewend dat we de Engelen niet eens meer waarnemen. Door je weer bewust te worden van wie de Engelen zijn, te weten welke Engelen bij jou zijn, kan je daar verandering in brengen. Zo kun je zelf meer geluk, gezondheid en wat mensen "gelukkige toevalligheden" noemen in jouw eigen leven brengen.


Met de thuisstudie Engelen in je Dagelijkse Leven kun je gewoon gezellig thuis - op de bank of achter je pc online - leren hoe je zelf met de Engelen kunt praten en helen. Je ontvangt het lesboek met 68 pagina's in pdf-formaat, en 5 visualisaties in mp3 formaat


Engelen in je Dagelijkse Leven thuisstudie en online leren


Pasen Verandering kaartlegging

De veranderingen die deze week in gang gezet worden kunnen je leven op een positieve manier veranderen, maar veranderen kan een uitdaging zijn. Daarom deze kaartlegging die je kan helpen om verder te gaan met je plannen. Deze legging is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot.

Nodig dit keer Aartsengel Metatron uit voor deze legging.gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


De betekenis van de positie:

  1. Wat blokkeert me op dit moment om de verandering in gang te zetten?

  2. Hoe ik deze blokkade oplossen?

  3. Hoe kan je het beste deze verandering in gang zetten?

  4. Wat is er nodig om deze verandering succesvol te maken?

  5. Wat brengt me dit op de lange termijn?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je deze legging ook online doen. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Tarot Tip: De serie

In de kleine Arcana heb je de elementen en die lopen van Aas tot 10 op. Eigenlijk is het een verhaal dat van een inspiratie tot volbrenging met betrekking tot het element. Wanneer je twee of meer kaarten uit hetzelfde element ziet dan kijk je naar de volgorde. Lopen ze op of af en welke conclusies trek je daaruit. Dat klinkt goed maar hoe lees je dit als er meerdere kaarten van verschillende elementen maar wel oplopend liggen in je legging. Dan is het wat uitgebreider. De elementen geven aan hoe je dan binnen dat pad van inspiratie naar volbrenging je situaties kan verwachten en ermee om kan gaan. Soms bijvoorbeeld heeft een relatievraag betrekking op de werkdruk van de klant en uit zich dat door de Staven kaarten. Let er maar eens op en je vindt weer een nieuwe laag van verdieping in je readingen.


Tarot Tip van EngelencursusDat is het voor deze nieuwsbrief met Pasen, maak er fijne dagen van. Ik zie je graag in mijn online lesruimte of anders tot de volgende nieuwsbrief.


Annelies