Nieuwe Maan in Schorpioen

Vanochtend was het om 6:08 Nieuwe Maan in Schorpioen. Het loslaten van oude zaken was de afgelopen week actief in ons leven en daarmee hebben we ons voorbereid op vandaag. De energie van deze de Nieuwe Maan in Schorpioen lijkt op het verhaal van de Feniks, het mythologische wezen dat geboren wordt, sterft en vervolgens uit zijn eigen as herrijst. Dat is waar we nu doorgaan met elkaar. Meestal is de Nieuwe Maan een nieuw begin en komt dat met een opgeruimde energie, deze is echt wel wat aardser en minder vrolijk, maar zeker passend bij de donkere tijd van het jaar waar we nu in zitten. Voor de magische mensen onder ons is het ook een mooie tijd om het Hekate te werken om te transformeren wat je niet langer dient. Verderop vind je daarvoor een legging.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020Leren bij Engelencursus

Voor mij is er even een pauze in het lesgeven. Normaal gesproken zijn we rond deze tijd een aantal weken op vakantie. Ik gebruik die tijd nu ook voor wat rust en ontspanning. De volgende workshop die we hebben is de Magische Midwinter Momenten op 20 december. De dag dat de Aquarius Angels ons weer voorbereiden op het jaar dat komen gaat.


De Engelenpoorten worden besproken, al het energiewerk dat gedaan kan worden, wordt vooruit al gedaan om je zo maximaal voor te bereiden op 2021. Net als we eerdere jaren gedaan hebben, wordt er ook in groepjes gewerkt, hiervoor hebben we afzonderlijke oefenruimtes in Zoom. Dat zorgt er ook voor dat de gezelligheid en het sociale aspect nog steeds aanwezig zijn.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 
 

Engelencursus lesrooster nov-dec 20


Tarot Tip: Page van Munten

De Page van Munten (pentakels) kan je vergelijken met een jong persoon of iemand die op een bepaald vlak nog nieuw en lerend is. Ik heb in eerdere Tarot Tips al eens aangehaald dat de Munten/Pentakels een trage energie hebben en dat is in deze persoon dan ook terug te vinden. Hij/Zij zal alles goed overdenken en voordat er actie ondernomen wordt is er zo ongeveer alles onderzocht en geleerd over het onderwerp. Dit is degene die graag zou leren voor zijn/haar werk.
 

De lucht in deze kaart is geel en dat geeft het intellectuele deel van deze persoon aan. Voor de rest is de natuur die je ziet vooral groen en er is een omgeploegde akker rechts onder de berg te zien. De kleding geeft ook de aardse tendens van deze Page aan en de berg is ver weg en geeft aan dat wel wat konkels op het pad kunnen komen, maar dat deze Page daar rustig en kalm overheen zal stappen.


Tarot Tip van Engelencursus


Thuisstudie: Engelen in je Dagelijkse Leven

Met deze thuis studie kun je gewoon gezellig thuis - op de bank of achter je pc online - leren hoe je zelf met de Engelen kunt praten en helen. Stap voor stap in je eigen tempo leer je wie de verschillende Engelen zijn en wat ze voor je kunnen betekenen. Door middel van de korte visualisaties en oefeningen kun je gemakkelijk contact maken en zo leren werken met de Engelen. Je kan deze thuis studie dan ook zonder enige voorkennis volgen. Ook wanneer je al enige ervaring hebt met het werken en helen met engelen is dit een leuke aanvulling om je contact met de Engelen uit te breiden. Lees er hier meer over en meld je aan


Engelen in je Dagelijkse Leven thuisstudie en online leren

 


Nieuwe Maan in Schorpioenlegging    

De energie van de komende week is duidelijk een van herrijzen uit de as. Daarom onderzoeken we in deze kaartlegging wat er speelt en hoe je daarmee om kan gaan. Dit helpt je om de winter door te komen, want deze energie blijft door de komende 6 maanden op de achtergrond actief bij wat we starten.


Schud bij het doen van de legging met kaarten thuis steeds eerst en stel dan de vraag die bij de positie hoort voor je een kaart trekt. Omdat de energie vraagt om een praktische legging is deze bijzonder geschikt voor de Tarot, maar deze legging kan ook heel goed met de Engelen Orakel kaarten gedaan worden die een iets abstractere spirituele benadering hebben. 


gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. De betekenis van de positie:

  1. Welke oud zeer - dat nog steeds steekt - kan ik nu het beste loslaten?

  2. Welk destructief gedrag moet ik herkennen en stoppen?

  3. Welk aspect van mijn leven ondergaat een krachtige transformatie?

  4. Wat helpt me om uit mijn hoofd en in mijn hartsenergie te gaan en mijn passie te vinden?

  5. Hoe kan ik de energie van deze nieuwe maan gebruiken om die passie leven in te blazen?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Nieuwe Maan in Schorpioenlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

Dat is het weer voor vandaag, ik wens je een fijne week toe en wie weet zie ik je bij Magische Midwinter Momenten.

Veel plezier met de kaartlegging.


Annelies