Nieuwe maan in Leeuw 

Op 19 augustus hebben ’s morgens al een Nieuwe Maan in Leeuw. Dat is een energie die zich richt op plezier, creativiteit en jezelf en anderen verwennen. Met alle beperkingen die we momenteel hebben is dat mogelijk een uitdaging. Wanneer ik naar mezelf kijk dan zijn er genoeg dingen die ik kan bedenken die leuk zijn, maar er blijft maar erg weinig over wanneer ik daarbij de coronamaatregelen meeneem. Wat kan je dan beter doen dan je wenden tot de engelen en je Hoger Zelf en hen vragen om je inzichten te geven. Om je daarbij te helpen heb ik een kaartlegging gemaakt die je verderop in de nieuwsbrief kan vinden.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020

 

Leren bij Engelencursus

Ik had het in de vorige nieuwsbrief over vakantie en mooi weer. Nou, dat was zo mooi dat ik er zo’n beetje uitgeteld van was. Maar ik denk dat dit veel heel veel mensen geldt. Daarom toch maar even rustig bijkomen. Voor mij vooral het moment om meditaties en spirituele activiteiten vooral weer aan te halen. Wellicht is dat voor jou ook zo. Wij beginnen 22 augustus weer met een vernieuwde versie van de Aquarius Angels® Healing workshop die 2 dagen duurt en het weekend erna met de Tarot.  Beide erg leuke en nuttige workshops.


Dit zijn erg gezellige workshops en dat blijft met live videoles natuurlijk ook zo. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen het vonden om zo les te krijgen. Lees hier hun mening. Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

  

Thuisstudie: Engelen Overleg of toch liever Engelen Wenszegels maken?

Het is nu een mooie tijd om met een Thuisstudies bij Engelencursus aan de slag te gaan. Lekker thuis wanneerj ij dat wilt werken aan je spirituele groei en we hebben daar meerdere opties voor. De eerste is geheel online en dat is op thuisstudie.engelencursus.nl de andere is via onze downloads of abonnementslessen. Met name de Wicca Jaargangen zijn in abonnementsvorm te doen, waarbij je maandelijks betaalt en via email de lessen ontvangt. De Downloads zijn de lessen die je ineens afrekent en daarna kan downloaden. Deze bestaan vaak uit ene of meerdere pdf bestanden en/of mp3 bestanden om mee aan de slag te gaan. Het ligt er maa net aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Kijk daarvoor op onze website in de thuis leren sectie van Engelencursus


En vanaf dit moment is het nu ook mogelijk om de hele Wicca 3 ineens te downloaden. Ik weet dat veel mensen daar op hebben gewacht, dus veel plezier er weer mee.


Zo vind je er bijvoorbeeld  de worskhop Werken met de Verlichte Meesters. De Verlichte Meesters zijn liefdevolle wezens die tijdens hun levens al hun karma en hun zorgen los hebben weten te laten. Door de incarnaties heen hebben zij zo'n grote kennis ontwikkeld dat ze je nu kunnen adviseren en helpen met o.a. je spirituele groei, manifesteren, bescherming, lastige gewoontes, verslavingen los te laten en meer. Klik hier voor meer informatie over deze leuke workshopThuis spiritueel groeien met de thuisstudies van Engelencursus

Tarot Tip: Een Tarotaltaar

Ik heb al de nodige Tarot tips en technieken besproken daarom vandaag eens iets anders. Wanneer je veel met Tarot bezig bent is het misschien wel leuk om een eigen Tarotaltaar te maken. Een plek waar jij alles bij elkaar brengt dat jij bijzonder vindt aan de Tarot. Dat is dan ook meteen de plek waar je met de getrokken dagkaart kan mediteren. Vraag bijvoorbeeld: “Hoe kan ik spiritueel groeien vandaag?” of “Hoe kan ik mijn belangrijkste zieledoel het beste dienen vandaag?” voor je een kaart trekt.


Tarot Tip van Engelencursus

Nieuwe Maan in Leeuw Legging


De energie van deze Nieuwe Maan is een energie die zich richt op plezier, creativiteit en jezelf en anderen verwennen. Met alle beperkingen die we momenteel hebben is dat mogelijk een uitdaging. Daarom heb ik deze kaartlegging voor je gemaakt. De legging is geschikt voor de Tarot en de Engelen Orakel kaarten gedaan worden.


Nodig dit keer je beschermengelen uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging en dit keer je ritueeltje was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat heb ik op dit moment nodig om te ontspannen?

  2. Wat kan ik het beste doen om meer plezier te beleven?

  3. Hoe kan ik anderen daarmee helpen op dit moment?

  4. Hoe kan ik mijn creativiteit het beste uitdrukken?

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Nieuwe Maan in Leeuw legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer met plezier gelezen hebt en dat de kaartlegging nuttig voor je was. Verder hoop ik dat je zomervakantie, waar je die ook gevierd hebt of nog aan het vieren bent een fijne is. Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Annelies