Nieuwe Maan en nieuwe online workshop

Ik hoop dat je weer een beetje bij bent gekomen van de Mercurius retrograde, we zitten nog een paar dagen in de na-schaduw maar zijn er dan ook weer van af. Dat komt goed uit want net na de nieuwe maan van de 26e is het nu een goed moment om nieuwe projecten te starten. Dat kan zijn dat je plannen hebt maar merkt dat je moeite hebt om tot actie over te gaan.


Dat is natuurlijk niet zo raar nu het jaar naar zijn energetische dieptepunt gaat. Dat dieptepunt is rond midwinter en daarna begint de energie weer meer te worden. Met andere woorden echte actie is eigenlijk vanaf begin februari energetisch gezien pas weer een goed idee. Maar wat kan je dan wel doen?


Je kan dingen doen die je helpen naar binnen te keren. Dus beginnen met mediteren zou nu heel goed kunnen. Of een nieuwe spirituele workshop volgen. Dingen waar je met je innerlijke mens bezig bent. Om je hier mee te helpen heb ik een  kaartreading voor je gemaakt. Deze vind je verderop in deze nieuwsbrief.


Nieuwe Maan en nieuwe online workshop bij Engelencursus

 

Magische Midwinter Momenten op 22 december

Zoals je misschien weet zijn wij op dit moment op vakantie. Daarom is de eerstvolgende workshop de Magische Midwinter Momenten. Het jaarlijkse moment van bezinning op de Wintersolstice waarin we met de Engelen kijken naar wat we energetisch kunnen verwachten in het komende jaar. 2020 is het begin van een nieuw decennium en wat we in dit jaar doen – en niet doen – bepaalt de komende 10 jaar. De Engelenpoorten worden doorgenomen en er wordt ook duidelijk gekeken naar wat je dan precies kan doen en de momenten in het jaar die energetisch uitdagingen brengen. Samen met de Engelen werken we alvast vooruit zodat je volledig voorbereid bent om van 2020 een groot succes te maken.


We zien je graag in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

Magische Midwinter Momenten workshop 22 december 2019 bij EngelencursusNIEUW!: Online cursus Werken met Verlichte Meesters

Ook kan ik met trots onze eerste online workshop aankondigen. Deze is gemaakt op ons eigen online leerplatform. We behandelen 14 Verlichte Meesters en per Verlichte Meester krijg je geschiedenis/informatie, een channeling, een overzicht van waar deze Meester bij kan helpen, aanroepingen en een visualisatie/energie werk. Je kan de hele workshop online volgen en als je wilt het bonusmateriaal downloaden en printen om een Verlichte Meesters Journaal en een eigen kaartenset te maken.  


Lees er hier meer over en meld je aan


Online cursus Werken met Verlichte Meesters bij Engelencursus

 

 

Tarot Tip

Dit keer wil ik het hebben over de 2-kaarten. In de kleine arcana zijn er genummerde kaarten van Aas tot 10.  De 2 gaat over balans, polariteit en keuzes. Maak je je keus of wacht je af tot de situatie escaleert en de keus voor je gemaakt wordt? De Staven 2 laat een man zien die zijn opties overweegt. Zijn positie hoog op de kasteelmuur en de globe laat ons weten dat de wereld aan zijn voeten ligt. Wat beslist hij? De Bekers 2 toont 2 personen die proosten of bekers uitwisselen. Hier gaat het om de keus of je een sterkere band met deze persoon aangaat. Vriendschappelijk of romantisch. De Pentakels 2 laat een man zien die staat te jongleren. Hoe lang houdt hij dit vol? Kiest hij ervoor te stoppen of gaat hij net zolang door totdat er een balletje valt? Welke effecten heeft dat op zijn financiële veiligheid? Persoonlijk houd ik liever de touwtjes in handen en maak zelf mijn keuzes. Dan is er nog de Zwaarden 2, de geblinddoekte dame die twee zwaarden voor haar hart gekruist houdt. Kiest ze met haar hoofd of hart? Combineer dat met wat je inmiddels weet over het element en je hebt een goed idee van wat de 2 kaarten betekenen.


Er is inmiddels ook een Tarot Verdiepingsworkshop waar je je voor kan aanmelden. Deze gaat dieper in op de hofkaarten en hoe je reversals leest.

Tarot Tip numerologie

De Mercurius na-schaduw legging

De afronding van de Mercurius retrograde heeft soms nog een staartje in de na-schaduw. Daarom dit keer een legging die je helpt dat ook netjes af te ronden zodat je op een prettige manier weer verder kan gaan. Deze legging kan je zowel met de Engelen orakel als de Tarotkaarten doen.


Nodig dit keer je Beschermengelen uit om je te helpen.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat hindert me nog in deze Mercurius na-schaduw?

  2. Wat kan ik doen om dit los te laten?

  3. Hoe verandert dat mijn energie?

  4. Waar kan ik me nu op richten?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online De Mercurius Na-schaduw legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze nieuwsbrief, ik hoop dat je het met plezier gelezen hebt en wie weet zie ik je bij de Magische Midwinter Momenten. Wij gaan nog even genieten van de zon hier. Hopelijk is het weer nu bij jullie in Nederland ook zacht en droog.

 

Annelies