Nieuwe maan in Maagd

Op 17 september is er weer een nieuwe maan, dit keer in Maagd. De energie die dat met zich meebrengt zorgt ervoor dat je nieuwe plannen secuur en gedetailleerd uitwerkt. Kijk wel uit dat je daarin niet doorschiet want dat is ook niet nuttig. Energetisch kan het ook wat vreemd aanvoelen door de kosmische energieën van de diverse planeten. Gelukkig gaat dat ook weer weg, dus laat je niet ontmoedigen als je zo’n dag hebt waarin je het gevoel hebt dat je echt anders met dingen om moet gaan. Om je hierbij te helpen heb ik een kaartlegging gemaakt die je verderop in de nieuwsbrief kan vinden.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020

 

Leren bij Engelencursus

De afgelopen week ben ik bezig geweest met een nieuwe workshop die online gaat komen, maar dat is nog niet klaar. Wel geef ik volgend weekend op zaterdag de Medium Reading Geven cursus en op zondag de Aardgebonden Geesten en Entiteiten Loslaten workshop. Beide workshops die en bijzonder positief effect hebben op je leven. Of je het nou voor jezelf gebruikt of om een ander te helpen.


En natuurlijk kunnen we het jaarlijkse feest van de Engelen voor de mensen niet vergeten, 27 setpember is de Angel Blessings Day waarin we samen met de Engelen weer veel zullen leren en de engelen met zegeningen zullen strooien.


Ik zie je graag in mijn Zoom-lesruimte. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen


Live les via Zoom bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

 

De Laatste Engelen Kaartensets van Doreen Virtue

De kaartensets van Doreen Virtue beginnen wereldwijd op te raken. Ik krijg inmiddels bestellingen uit Amerika van mensen die nog op zoek zijn naar kaarten. Daardoor gaan de laatste kaartensets nu best snel de deur uit. Gelukkig heb ik nog een kleine voorraad Nederlandse Kaartensets en ook nog wat Engelstalig, dus als je nog kaarten van Doreen wilt bestellen dan is nu het moment. Straks zijn ze echt op en kan ik je niet langer helpen.

 

  restant Doreen Virtue orakel kaarten

Thuisstudie: Engelen in je Dagelijkse Leven

Met de thuisstudie Engelen in je dagelijkse leven leer je thuis in je eigen tempo zelf hoe je met de Engelen praat en werkt. Je leert achtergronden, wie de Engelen zijn en waar ze jou specifiek mee kunnen helpen. Je leert o.a. over de Triaden, Engelenkoren, de Aartsengelen en Beschermengelen. De een zal je helpen wanneer je iets wilt helen, de ander wanneer je je onveilig voelt en weer een andere engel kan je helpen met creatieve uitingen en oplossingen. 


Het lesboek in pdf formaat bevat naast veel informatie, mooie afbeeldingen, oefeningen en associatietabellen die je helpen om heel specifiek met de engelen te werken. De bijgeleverde visualisaties helpen je om jouw Engelen ontmoetingsplek te ontdekken en wie de Engelen van de windrichtingen zijn. 

Van beginner tot gevorderde kun je in deze thuisstudie manieren vinden om met de Engelen aan de slag te gaan.


Liggen je interessen net even anders? Kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussenThuis spiritueel groeien met de thuisstudies van Engelencursus

 

Tarot Tip: Een geldvraag

Probeer dan eens een 3 kaartenlegging met alleen de pentakels. Je kan daarvoor de Aas tot en met de Koning van de pentakels/munten nemen. Schud deze 14 kaarten terwijl je nadenkt over je geldvraag en trek er dan 3. Je kan een standaard verleden, nu/advies/uitkomst legging doen en zo heel duidelijk krijgen wat er op financieel gebied speelt. Dit soort leggingen maken dat je in het element van je vraag werkt en daarom dus ook echt een antwoord krijgt dat gericht is op ene antwoord in dat gebied. Dit neemt niet weg dat een kaartreading met de hele Tarot ook bijzonder nuttige inzichten kan brengen. Daarom geef ik je een extra techniek. Neem een tweede Tarot deck en schud die in zijn geheel en leg een extra kaart bij elke getrokken kaart van enkel de Pentakels. Zie die extra laag als verdiepeing hoe je nog beter om kan gaan met de situatie


Wil je zelf ook leren hoe je de Tarot legt? Kijk dan eens naar het Leer de Tarot Lezen lesweekend van oktober en wordt deze kaartenset eens en voor altijd de baas.


Tarot Tip van Engelencursus

Nieuwe Maan in Maagd legging

De energie van deze Nieuwe Maan is een energie die nieuwe ideeën en het gevoel iets te moeten veranderen met zich mee. Deze kaartlegging helpt je inzicht te krijgen in wat er voor jou precies speelt en hoe daar het beste mee om te gaan.De legging is geschikt voor de Tarot en  de Engelen Orakel kaarten gedaan worden.

Nodig dit keer je beschermengelen uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging en dit keer je ritueeltje was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welke maan energie is op dit moment het meest actief voor mij?

  2. Hoe kan ik dat ondersteunen of afzwakken?

  3. Welk doel kan ik tijdens deze nieuwe maan het beste zetten?

  4. Wat kan ik voor de nieuwe maan nog het beste loslaten?

  5. Welk advies geven de engelen me voor de komende week?

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Nieuwe Maan in Maagd legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer met plezier gelezen hebt en dat de kaartlegging nuttig voor je was. Verder hoop ik dat je een goede zomer hebt gehad en er weer even tegen kan. Keep it safe & keep it healthy. Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Annelies