Nieuwe Maan in Tweeling met gedeeltelijke zonsverduistering tijdens Mercurius Retrograde

Deze week hebben we op 10 juni een Nieuwe Maan met een gedeeltelijke zonsverduistering om 8:12, omdat we maar 17% van deze verduistering kunnen zien is het net genoeg om een schaduw te zien alsof er een hapje uit de zon is genomen. Bescherm wel je ogen wanneer je dit wilt bekijken. Wat betekent dat voor jou qua energie?  Zorg ervoor dat je steeds even tot 10 telt voordat je reageert. Je zal merken dat je snel verder wilt en dat niet altijd lukt omdat de retrograde vertragingen in de hand werkt en je communicatie met anderen ook verstoort is. Een licht ontvlambare periode. Mediteer en wees met opzet extra vriendelijk voor jezelf en anderen, dan komt het wel goed. Verderop vind je een kaartlegging voor deze periode.


Engelencursus Nieuwsbrief 2021

 

Wanneer komen we weer eens bij elkaar voor een Engelendag?

Door de coronamaatregelen heb ik de lesruimte vorig jaar begin maart gesloten. Het lesgeven via Zoom heeft voor- en nadelen. Het grote nadeel is natuurlijk dat je niet gezellig samen in een ruimte bent en direct met elkaar werkt of praat en soms ook even een knuffel geeft.  Dat is misschien na een flink jaar social distancing ook wel weer vreemd. Maar ik kijk er wel naar uit om weer eens een dag te organiseren en ben inmiddels aan het kijken hoe het tegenwoordig gaat met het huren van een ruimte. Wat de consequenties zijn als er ineens weer een coronagolf met de nodige maatregelen opkomt en hoe we dit veilig kunnen doen. Rob en ik denken dat net na de zomer in september dit misschien wel te vroeg is. Wel kijk ik serieus naar een Magische Midwinter Momenten als de eerste dag om weer eens allemaal bij elkaar te kunnen komen. Laat je me weten of je daar interesse in hebt? Je kan gewoon reageren op deze nieuwsbrief email.


Weer eens een Engelendag met elkaar houden


THUISSTUDIE…  oeps het betalingssysteem had de hik!

Gelukkig is dat opgelost en kan je voor de zomer nog even kijken welke thuisstudie je wilt oppakken. Favorieten zijn Engelen in je dagelijkse leven 

en Maak Kennis met de Aquarius Angels. Hieronder wat meer over de eerste.

 

Engelen in je Dagelijkse Leven 

Engelen zijn altijd bij ons, ze zijn de hele dag om ons heen en ons hele leven lang aanwezig. We zijn er zo aan gewend dat we de Engelen niet eens meer waarnemen. Door je weer bewust te worden van wie de Engelen zijn, te weten welke Engelen bij jou zijn, kan je daar verandering in brengen. Zo kun je zelf meer geluk, gezondheid en wat mensen "gelukkige toevalligheden" noemen in jouw eigen leven brengen.


Met de thuisstudie Engelen in je Dagelijkse Leven kun je gewoon gezellig thuis - op de bank of achter je pc online - leren hoe je zelf met de Engelen kunt praten en helen. Je ontvangt het lesboek met 68 pagina's in pdf-formaat, en 5 visualisaties in mp3 formaat


Engelen in je Dagelijkse Leven thuisstudie en online leren


Leren bij Engelencursus

Op 19 juni kan je de Aquarius Akasha Verdieping doen wanneer je de Aquarius Akasha Reading en Healing al gedaan hebt. Je leert onder andere meer over Zielefamilies. Hoe je een gelaagde Zielereiging geeft en hoe je een Zielsprofiel laat zien. Al met al een heel mooie verdieping op de basis Aquarius Akasha.


Verder kan je op 26 en 27 juni weer meedoen met Leer de Tarot Lezen, deze workshop komt met al het materiaal dat je nodig hebt zoals een set Tarotkaarten, een lesmap, flashcards, een journaal met kleurkaarten en een aantal leggingen. In 2 dagen leer je soepel de kernwaarde van de kaarten kennen en hoe je ze leest voor jezelf en anderen. 


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
 

Engelencursus lesrooster 2021


Nieuwe Maan in Tweeling legging

Voor deze Nieuwe Maan heb ik een kaartlegging gemaakt om je te helpen met de energie van dit moment om te gaan. Doe deze legging tijdens de Nieuwe Maan van 10 juni of tijdens de Engelenpoort op de dag erna(die vind je in de 2021 Spirituele Jaargids). Omdat de energie zich vooral ook richt op hoe je relaties tot mensen zich nu ontwikkelen is de legging daarop gericht.


Nodig Aartsengel Metatron uit voor deze legginggratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


De betekenis van de positie:

  1. Wat is voor mij belangrijk om in deze relatie aan te wakkeren?

  2. Hoe kan ik dat het beste aanpakken?

  3. Wat kan ik deze persoon bieden in deze relatie?

  4. Hoe kan ik dat het beste doen?

  5. Hoe laat ik de anderen het beste los uit mijn energie?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je deze legging ook online doen. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Tarot Tip: Een nare situatie achter je laten

Dit is ook zo’n Tarot Tip waar je naar de kaarten zoekt voor een oplossing. In dit geval om een nare situatie achter je te laten. Schud de kaarten en zoek de Maan en de Zon. De kaarten ertussen bepalen hoeveel stappen er nodig zijn en vanaf de Maan naar de Zon zie je ook welke stappen dat zijn op de kaarten. Veel plezier ermee.


Tarot Tip van EngelencursusDat is het voor deze nieuwsbrief, maak er een mooie week van. Ik zie je graag in mijn online lesruimte of anders tot de volgende nieuwsbrief.


Annelies