Aquarius Akasha Verdieping

Aquarius Akasha Verdieping blauwdruk Zielereiniging etc

Wanneer je eenmaal in de Akasha aan het werk bent, merk je hoeveel je voor mensen kan betekenen en toch zijn er momenten dat je voelt dat er meer is. Je merkt het en voelt tegelijkertijd dat de heren van de archieven je verdere toegang onthouden.


Deze verdiepingsworkshop helpt je om deze verdieping te vinden en aan te kunnen bieden aan anderen. De ziel is namelijk een gecompliceerde materie en gaat verder dan een contract en standaard karma. Er zijn blauwdrukken, zielengroepen en het is mogelijk om een gelaagde zielereiniging te doen zodat de persoon die je een reading en healing geeft op zielsniveau nieuwe kansen geboden worden die anders door oud zeer en vervuiling buiten bereik liggen.

  

  

Wat onder meer behandeld wordt in deze workshop


-  De blauwdruk van de Ziel

-  Inwijding in gevorderd Aquarius Akasha niveau

-  Zielsprofiel weergave

-  Zielengroepen

-  Gelaagde Zielereiniging

-  Zielentalenten


Voor deze workshop is het nodig eerst de Aquarius Akasha Reading en Healing workshop gevolgd te hebben. Op dit moment worden de lessen gegeven via live video, dit betekent dat je elkaar ziet en met elkaar praat, net als in de lesruimte. Annelies geeft normaal les zoals altijd en beantwoord je vragen ook direct. Wanneer er geoefend wordt zal Annelies jullie zo nodig in aparte oefenruimtes zetten zodat je met elkaar kan oefenen en net als in de les ook even langskomen om te kijken of alles goed gaat en eventueel bijsturen.


Nu dus geen lessen met elkaar in de klas want werken met de engelen is erg persoonlijk en meestal in nauw contact met de ander. Handen vasthouden, Angelhugs en meer. Dat is nu echt niet verantwoord.

Je kan je dus gewoon aanmelden voor de cursussen. De cursussen zijn te volgen via de pc (met camera en microfoon), ipad/tablet of een smartphone. Voor de les ontvang je 2 aparte emails met daarin de link die je in de gesloten video-lesruimte brengt. Je krijgt een link voor de ochtend en een voor de middag.

Als er bij een workshop lesmateriaal hoort zoals een hand-out dan krijg je die vooruit via email en voor sommige workshops zal je een pakketje ontvangen met alles dat je nodig hebt. Hierover krijg je dan in de specifieke lesmail alvast informatie.

Voel je dus vrij om je aan te melden voor een workshop en houd rekening met meer emails, deze kunnen van verschillende adressen komen zoals
engelen-info@engelencursus.nl, zoom.us of annelies@engelencursus.nl (check dus ook regelmatig je SPAM folder!) over de gang van zaken per workshop. Wij sturen geautomatiseerde emails 4 dagen voor een les met de laatste informatie.


We werken er hard aan om meer online thuis studie cursussen beschikbaar te maken. Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Cursus data


 Datum Duur      Prijs   Locatie Trainer  
 07-11-2020Dag10:30-17:00€ 177.00Online live videoAnneliesFeedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2020 in!!)