De Energie van deze week

Vandaag begint de Lente en ik hoop dat we qua weer een mooie tijd tegemoet gaan. In de Lente hebben meestal veel plannen en willen we nieuwe ideeën uitwerken. Aartsengelen Michael en Uriël geven aan dat de energie deze week ook erg vruchtbaar is om deze plannen aan het werk te gaan. Uriël brengt ideeën en begeleidt mensen bij het uitwerken ervan terwijl Aartsengel Michael je beschermt in de kwetsbare fase wanneer je met iets nieuws start. Met andere woorden zij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je nieuwe plan een succes kan worden. Nu is het aan jou om daar iets mee te doen. Het is een tijd waar ik vaak van geniet want het geeft mij ook echt dat Lentegevoel. 

Engelencursus Nieuwsbrief 2021

 

Nieuw! Leef Bewust Beleef de Lente Werkboek

De Lente is bij uitstek geschikt voor het starten van nieuwe dingen of dat nu een studie, werk of een hobby is. Vaak willen we wel maar krijg je toch niet het resultaat dat we willen. Dit Lente werkboek zorgt ervoor dat je bewust leeft en authentiek leeft. Wanneer je dat doet dan is manifesteren eigenlijk het normaalste in de wereld. Want wat jij nodig hebt komt dan als vanzelf op je pad. Simpelweg omdat je in de flow bent.


Dit Lente werkboek is ook mooi naast de Spirituele Jaargids 2021 te gebruiken waarin onder andere de Engelen Horoscoop, Engelenpoorten en kaartleggingen staan.

De pdf van dit Lente Werkboek heeft 92 pagina's en 13 thema's die elk een week onder de loep nemen zodat je bewust spiritueel groeit en aan een gelukkiger leven werkt.


Leef Bewust Beleef de Lente Werkboek


Leren bij Engelencursus

Kan je al werken met Engelenkaarten of de Tarot dan is de Medium Reading cursus een mooie aanvulling. Je leert hoe je herkent welke overleden dierbare een bericht wil geven met de Auramap en hoe je die berichten met de hulp van de kaarten aan mensen geeft. Je leert ook het verschil tussen podium Mediumschap en een op een mediumschap wat in de praktijk veel meer voor komt. De leggingen onderzoeken naast wat de overleden dierbare wil vertellen ook de relatie tussen de overleden dierbare en de persoon waar je voor lees. De laatste legging onderzoekt meerdere aspecten zoals karma tussen beide, hoe je verbonden was, welke uitdaging er was en wat er getransformeerd kan worden.


Nieuw is het Aquarius Angels Healing Trainer Traject 2021, 5 dagen waarin je van beginner naar Trainer gaat met een mooie korting op de totaalprijs.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 

Engelencursus lesrooster 2021


Engelen in je Dagelijkse Leven 

Engelen zijn altijd bij ons, ze zijn de hele dag om ons heen en ons hele leven lang aanwezig. We zijn er zo aan gewend dat we de Engelen niet eens meer waarnemen. Door je weer bewust te worden van wie de Engelen zijn, te weten welke Engelen bij jou zijn, kan je daar verandering in brengen. Zo kun je zelf meer geluk, gezondheid en wat mensen "gelukkige toevalligheden" noemen in jouw eigen leven brengen.


Met de thuisstudie Engelen in je Dagelijkse Leven kun je gewoon gezellig thuis - op de bank of achter je pc online - leren hoe je zelf met de Engelen kunt praten en helen. Je ontvangt het lesboek met 68 pagina's in pdf-formaat, en 5 visualisaties in mp3 formaat


Engelen in je Dagelijkse Leven thuisstudie en online leren


Lente kaartlegging

Bij het begin van de Lente hoort natuurlijk ook een Lente kaartlegging en terwijl alles in de Lente begint te bloeien krijgen wij de Lentekriebels. Nieuwe ideeën komen boven drijven en die willen we graag omzetten naar iets tastbaars. Deze kaartlegging is me door Aartsengel Jofiël aangereikt om je Lentekriebels uit te werken tot iets moois in jouw leven. 


Doe deze legging bij voorkeur met de Engelenkaarten maar je kan ook de Tarot gebruiken of er een dubbele laag van maken met de Tarot als verdieping bij elke Engelenkaart. Nodig dit keer Je Aartsengel Jofiël uit voor deze legging.gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


De betekenis van de positie:

  1. Een idee waarvan je hoopt dat het uitgroeit tot iets moois

  2. Wat er nodig is om dit te laten ontluiken

  3. Hoe het in de nabije toekomst zal bloesemen

  4. Wat is er daarna nodig om het volledig te laten manifesteren

  5. Welk resultaat je kan verwachten


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je deze legging ook online doen. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Tarot Tip: De springende kaart

Bij het schudden voordat je de kaarten neerlegt wil het wel eens gebeuren dat er een of meerdere kaarten uitspringen. Wat doe je hiermee? Ik heb een regel die me al jaren goed dient. Bij 1 tot 3 kaarten leg ik ze even apart en schud verder om de legging te doen. Nadat ik alles gelezen heb pak ik de gevallen kaart(en) en voel in waar deze in de legging past of passen. Dit is dan de extra verdieping die helpt om de boodschap extra duidelijk te maken of een aspect te belichten dat over het hoofd gezien werd. Bij meer dan 3 kaarten, zie ik het echt als onhandigheid en stop ze terug in de stapel en schud ze mee voordat ik de kaarten uitleg.


Tarot Tip van Engelencursus


Dat is het voor deze Lente nieuwsbrief. Ik hoop dat mooi weer krijgen zodat we allemaal kunnen genieten van de zon en dit bijzondere jaargetijde. Ik zie je graag in mijn online lesruimte of anders tot de volgende nieuwsbrief.


Annelies