Midzomer met nieuwe maan en zonnewende

Komend weekend op zaterdag 20 juni ongeveer een kwartier voor middernacht is het Solstice moment - ook wel bekend als midzomer. Zondag 21 juni is er een nieuwe maan in Kreeft en een zonnewende en dat alles tijdens een aantal retrogrades. De energie van deze dag heeft in de eerdere 2 cycli van 19 jaar de nodige wereldgebeurtenissen in gang gezet en dat zal nu ook zo zijn. Dingen die we nu nog niet kunnen zien komen kort daarna aan het licht na de gedeeltelijke maansverduistering in de bijschaduw op 5 juli. De Maan beweegt zich dan door de bijschaduw van de Aarde, zodat er op een deel van het maanoppervlak minder direct zonlicht valt. In de Benelux is alleen het begin van de eclips zichtbaar. De eerdere cycli brachten het HIV tijdperk in 1982 en in 2001 de aanslag op het World Trade Center. Al met al roerige tijden. 


Samen is dat een perfect moment om op zondag 21 juni de Magische Midzomer Manifestaties te houden. Tijdens deze dag zullen we een manifestatie starten die doorwerkt tot de Volle maan in Kreeft van 30 december. Deze periode van ruwweg 6 maanden kan je gebruiken om in je privé leven te verbeteren en je innerlijke vrede te versterken. Meer over deze workshop kan je hier lezen.  


Zon eclipse tijdens Nieuwe maan in Kreeft en de Zomerzonnewende

 

Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandag en woensdagavonden.
Op de maandagen geven de engelen informatie over wat er aan energie speelt(geen persoonlijke vragen) met een
engelenkaartlegging en visualisatie en op woensdag doen we een groepsheling.

 


Leren bij Engelencursus 

Naast de Magische Midzomer Momenten op 21 juni is op 27 en 28 juni de jaarlijkse Aquarius Angels Healing Trainer workshop met de nieuwe extra technieken voor Trainers en op 4 juli de Innerlijke Kind Heling workshop. Deze past natuurlijk prima bij het net in gang gezette thema van de Magische Midzomer Manifestaties om beter in je vel te zitten en het is gereedschap dat je altijd opnieuw kan gebruiken op je persoonlijke pad van groei.


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudies


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  


Thuisstudie: Engelen in je Dagelijkse Leven

Met deze thuis studie kun je gewoon gezellig thuis - op de bank of achter je pc online - leren hoe je zelf met de Engelen kunt praten en helen. Stap voor stap in je eigen tempo leer je wie de verschillende Engelen zijn en wat ze voor je kunnen betekenen. Door middel van de korte visualisaties en oefeningen kun je gemakkelijk contact maken en zo leren werken met de Engelen. Je kan deze thuisstudie dan ook zonder enige voorkennis volgen. Ook wanneer je al enige ervaring hebt met het werken en helen met engelen is dit een leuke aanvulling om je contact met de Engelen uit te breiden. Lees er hier meer over en meld je aan


Engelen in je Dagelijkse Leven thuisstudie en online leren

 

Tarot Tip: De Pages

De Pages zijn qua energie jong en willen vooral leren. Afhankelijk van hun element kan dit over verschillende onderwerpen en om verschillende manieren zijn. Zo zal de Zwaarden Page alles vooral vanuit het intellect benaderen en vooral geïnteresseerd zijn in onderwerpen als strategieën en regelgeving. De Staven Pages willen vooral actie en zijn super enthousiast en vooral gedreven door het halen van hun doelen. De Page van Kelken is emotioneel en een dagdromer die vooral leert over hoe je met relaties en gevoelens omgaat. De Munten Page is vooral degelijk en volhardend en leert over hoe je met de fysieke en materiële wereld omgaat.


Tarot Tip

 

Bereid je voor op de Zomerzonnewende met eclips en nieuwe maan

Dit keer heb ik de legging afgestemd op de Zomerzonnewende en de energieën die daarmee gepaard gaan zoals de Nieuwe maan, de eclipse en de retrogrades die het een bijzonder aparte dag maken. Natuurlijk zijn er altijd manieren om hier het beste van te maken en deze legging  helpt daarbij. Je kan dit keer zowel met de Engelen Orakel kaarten als Tarotkaarten werken.


Nodig voor deze legging Aartsengel Chamuel uit.


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

 1. Welke emoties kan ik nu loslaten?

 2. Op welk vlak kan ik relationeel verbeteren?

 3. Hoe kan ik dat het beste doen?

 4. Hoe ga ik het beste om met misverstanden?

 5. Welk pad opent dat voor de Zomer Solstice?

    Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Bereid je voor op de Zomerzonnewende met eclips en nieuwe maan legging  gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

     

     

    Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

     

      

    Ik hoop dat je de legging met plezier gedaan hebt en dat de nieuwsbrief je weer het nodige gebracht heeft. Wie weet zie ik je bij de Magische Zomer Manifestaties, dat lijkt me gezellig.


    Annelies

     
    Reacties van klanten op deze nieuwsbrief