Maan eclips op dinsdag zorg dat je voorbereid bent

Ik hoop dat je een fijne zomervakantie hebt en dat je lekker ontspant voordat je later dit jaar weer serieus aan de slag gaat met de dingen in je leven en je persoonlijke ontwikkeling. Zelf ga ik binnenkort ook even een weekje weg om bij te tanken.


Dinsdagavond hebben we de tweede eclips van deze maand. Het is een gedeeltelijke maaneclips die nogal wat drama kan veroorzaken met betrekking tot emoties, oud weg gestopt zeer en voor sommigen donkere geheimen die aan het licht komen. Dit is met name te voelen in relaties. Bedenk ook dat het nog steeds mercurius retrograde is en dat ook niet echt helpt met betrekking tot communicatie. Een misverstand kan ontstaan uit helemaal niets. Dit klinkt allemaal spannender dan het is. De eclips duurt maar 1 avond en daarna is de piek weg. Het zet wel wat thema’s in gang die nog tot december mee kunnen spelen. Dit kun je ook positief zien want het is wel dè tijd om die oude emotionele zaken objectief te bekijken en er iets mee te doen. Het biedt jou de ruimte om ze te verwerken en los te laten zonder al te veel spanning nadat de eclips geweest is. Pak je kans zou ik zo zeggen. Ik heb een kaartlegging gemaakt voor deze eclips die vind je verderop in de nieuwsbrief.


Engelencursus nieuwsbrief 

 

Doreen Virtue cd's en DVD met hoge korting

Sinds mijn nieuwsbrief van vorige week zijn de cd’s Maak contact met de Engelen (6 cd set) en de cd Karma Loslaten uitverkocht. Van de overige cd’s heb ik nog wel wat voorraad, dus je kunt nog met korting bestellen. Alle Doreen Virtue cd’s gaan voor ongeveer 50% korting weg. Daarnaast het ik nog een aantal DVD’s met ondertiteling waarop Doreen uitlegt hoe ze een de kaarten schoonmaakt en een kaartreading geeft. Deze gaan nu ook voor € 9,99 weg zolang de voorraad strekt.


Neem je kans waar en bestel nu het nog kan!


Doreen Virtue cd's en DVD met 50% korting

Thuis samenwerken met jouw Engelen

Wil jij ook graag hulp en steun van de engelen op een manier die je ook begrijpt en ervaart? Dat kan door ook dagelijks samen te werken met je engelen. De aartsengelen en jouw beschermengelen zijn elke dag bij je. Ze steunen je en geven je doorlopend advies, maar begrijp je ze ook? Leer hoe je ze beter kan begrijpen en laat je inspireren door deze bijzondere lichtwezens. Zij staan de hele dag voor je klaar.


Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

 Lees hier meer over deze inspirerende thuiscursusEngelen in je dagelijkse leven Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik

Cursussen die komen


Ook in de zomermaanden gaan de workshops bij Engelencursus gewoon door. Een bijzonder mooie en praktische workshop die ik geef is de Aquarius Akasha Reading en Healing workshop. Je leert daarin hoe je voor jezelf en anderen in de Akasha leest en heelt met de Aquarius Angels. Ook is de Helen met Engelen weer te doen in augustus. Daarin leer je met Aartsengelen Michael en Rafael de meest voorkomende problemen en ongemakken te helen, lees er hier meer over en meld je aan.

 

Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

Tarot Tip!

De Kleine Arcana van de Tarot bestaat uit vier elementen. Dit keer wil ik het hebben over het element Vuur  in de Kleine Arcana. Deze worden getoond door de kaarten met Staven. Deze kaarten hebben te maken met energie, passie, inspiratie, enthousiasme, geloof, meningen en spiritualiteit. Niet zozeer wat je denkt, maar vooral waar je in gelooft. Je kan je voorstellen dat deze kaarten gaan over hoe je opstaat voor waar je in gelooft. Je passie willen volgen en daardoor mogelijk drastische veranderingen in je leven doorvoeren… dat laatste is echter meer iets voor de Grote Arcana. De Kleine Arcana gaat over dagelijkse zaken en in dit geval kun je denken aan een verhit gesprek waarin iedereen probeert zijn en haar mening over tafel te krijgen. Spontaan ergens op in gaan omdat het je er in gelooft dat het een goed plan is zonder er al te veel over na te denken. Passie en vuur in alle opzichten.


Tarot Tip kleine Arcana voor dagelijkse dingen 

De Maan Eclips dramavrij doorstaan legging

Dit keer een legging die ik gemaakt heb om je te helpen met de eclips van dinsdag. Één manier om drama te voorkomen is er gewoon voor zorgen dat je dinsdagavond alleen bent, dan kan je geen misverstanden hebben en kom je de eclips wel door. Maar wat nou als je al afspraken hebt staan en deze door wil laten gaan? Dan zorg je dat je voorbereid bent door eerst deze legging te doen. Dan kom je de avond ook wel door op een prettige manier.


Nodig aartsengel Chamuel uit om je hierbij te helpen.


Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.

Veel plezier met deze legging.

 
gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat maakt deze eclips in mij wakker dat spanning op kan roepen?

  2. Hoe ga ik het beste met mijn gevoelens om?

  3. Wat maakt deze eclips wakker in de ander dat spanning op kan roepen?

  4. Hoe ga ik daar het beste met zijn/haar gevoelens om?

  5. Wat kan ik het beste totaal vermijden?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online dramavrije eclips kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Volgende week even geen nieuwsbrief, we versturen nog tot donderdag post en dan zijn we 7 dagen weg. Ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip en wie weet zie ik je bij een van de workshops in augustus

 

Annelies