Gezelligheid en levenslessen

Wie had een paar maanden geleden gedacht dat we woorden als het nieuwe normaal en de anderhalve meter samenleving ineens volop in onze gesprekken zouden gebruiken? Ik niet in elk geval. Op momenten overvalt me het onwerkelijke van de hele situatie en dan is het even zoeken naar dat nieuwe normaal. Nu met de Pasen zullen veel mensen dat ook merken omdat dingen anders gaan dan eerst. Meestal is een feestdag een gezellig samenkomen en lopen mensen even bij elkaar aan, maar dat kan nu niet.


Dat brengt me op de levenslessen die hier gaande zijn. De engelen geven aan dat we wereldwijd terug geworpen worden op onze basis. We zijn als zielen redelijk van ons pad geraakt en we horen als persoon en ziel te onderzoeken of ons werk of dagelijkse bezigheden nog wel bij ons passen. Wat het is wat we eigenlijk zouden moeten doen om als persoon en ziel vooruitgang te boeken.


Weerstand tegen deze situatie is alleen maar een manier om jezelf te ontlopen en het is nu tijd om te kijken naar wat er binnen jezelf speelt. Wat is er nodig voor jou om als persoon hier goed door te komen? Wat is er dat er geheeld kan worden voor je ziel? Wat brengt die verandering waardoor we allemaal weer op ons zielepad terecht komen? Hiervoor vind je verderop in deze nieuwsbrief een kaartlegging.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020

 

Leren bij Engelencursus op 4 manieren

Ook ik pas noodgedwongen mijn manier van werken aan. Nou was het voor een aantal studenten al bekend dat ik bezig was meer dingen online te gaan zetten en momenteel kan je op 4 verschillende manieren de lessen bij ons vinden.


De eerste zijn de lessen die nu via live video gegeven worden in plaats van in de lesruimte. Deze lessen gaan gewoon door maar iedereen komt bij elkaar in een virtuele lesruimte. Deze lessen worden als goed ervaren met intensere ervaringen van het energiewerk dan in de lesruimte omdat er minder afleiding is tijdens het oefenen in de “break-out rooms” waar je dan apart oefent en Annelies voorbij komt om te helpen waar nodig.


De tweede methode is het online leren op thuisstudie.engelencursus.nl. Daar staan de lessen klaar en kan je via telefoon/tablet en pc direct aan de slag zonder iets te hoeven downloaden. Deze workshops hebben vaak ook video’s of geluidsbestanden om het materiaal te ondersteunen.


De derde methode is het downloaden van een hele cursus in een keer, zodat je deze op je pc/laptop hebt staan en thuis wanneer je maar wilt offline kan werken.


De vierde methode is voor de Wicca Jaargangen. Daar kan je zowel voor download als voor abonnement kiezen waarbij je maandelijks betaald en lessen via email ontvangt.


Komend weekend kan je weer leren hoe je met de Aquarius Angels Healing geeft. Zo kan je ook op afstand heling sturen naar je dierbaren wanneer ze dat nodig hebben. Dit is een live video lesweekend waarin ik je alles leer om met de Aquarius Angels aan de slag te gaan.


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik

Tarot Tip:  De 5-en

De numerieke waarde van een kaart kan veel vertellen over wat er op tafel ligt in een Tarot legging. Eerder heb ik al een aantal getallen besproken en ik ga nu verder met de 5-en. Deze kaarten komen na de stabiliteit van de 4-en en geven aan dat er verandering op komst is.


Dit maakt dat veel mensen de 5-en als negatief ervaren, simpelweg omdat we als mens weerstand voelen bij veranderingen. Tegelijkertijd is het zo dat een van de weinige dingen waar je van op aan kan in het leven is dat zaken veranderen.


Tarot Tip

 

Zieleheling Kaartlegging

Deze week kijken we speciaal naar de levenslessen die we als Ziel nu meemaken en hoe we onze Ziel kunnen helen op dit moment en wat dat ons zal brengen. Dat helpt je om beter om te kunnen gaan met de beperkingen waar we allemaal mee leven vanwege het coronavirus. Deze legging helpt je om betere inzichten te krijgen zodat je voor jezelf actie kan ondernemen. Deze legging kan heel goed met de Tarot en/of de Engelen Orakelkaarten gedaan worden.


Nodig ook dit keer aartsengelen Michael en Nataniël uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Mijn huidige situatie

  2. Welke delen van mijn ziel hebben heling nodig?

  3. Hoe kan ik mijn ziel helen?

  4. Wat brengt Zieleheling me?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Zieleheling kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Dat is het alweer voor de Paasnieuwsbrief. Zorg goed voor jezelf en leg de kaarten (ook online) wanneer er twijfels of zorgen opkomen. Wie weet zie ik je bij een van de live video workshops of vermaak je je met een online cursus.

 

Annelies