Annelies neemt sabbatical

Sabbatical Update - Je laatste kans


Zoals je in de vorige nieuwsbrief kon lezen ben ik met sabbatical gegaan. Meestal gebruik ik mijn vakantietijd in november en december om mijn pad weer helder te krijgen, maar dat was sinds 2019 even niet aan de orde. Nu ben ik met sabbatical en ik neem er nog een weekje bij zodat ik weer helemaal opgeladen ben.

 

Ondertussen is me wel duidelijk geworden wat niet langer bij mij past en dat brengt een aantal veranderingen met zich mee. De Praktiserend Engelen Expert® certificering worden videolessen die op het nieuwe lesplatform SpiritualCoursesOnline.com aangeboden zullen worden. Dit betekent dat de Engelen Basis Kennis die voor zaterdag 11 september in gepland staat de laatste is die ik geef, daarna wordt het een onlinecursus. De video opnamen daarvoor zijn vandaag gestart.

 

Ook de Helen met Engelen op 18 september en de Engelen Kaart Reading op 19 september zijn workshops die voor het laatst gegeven worden en daarna alleen nog in videoformaat zal verschijnen. Deze kan je dus ook nog 1 keer live volgen. Later zal ook het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert niveau als videolessen aangeboden worden.

 

De specials die ik geef zoals de Derde Oog Ontwikkelen workshop en een aantal anderen zullen ook als videolessen beschikbaar komen. Dit zal na de eerdere wijzigingen gedaan worden. De specials die ik in de tussentijd nog geef, zijn dan ook meteen voor de laatste keer.

 

Wat ga ik dan doen? Ik blijf me nog steeds met de Aquarius Angels bezighouden. Zij hebben nog veel dat gedaan wil worden en ik zie in de nabije toekomst wel een AAH - verdiepingstechnieken voor gevorderden. De Aquarius Lichttempel waarin nu een lang lopend project gaande is levert veel mooie technieken en die wil ik graag doorgeven. 

 

Ook zal ik me bezig gaan houden met een aantal nieuwe workshops die ik graag verder wil onderzoeken en daarna (soms live) als videolessen beschikbaar maak. Hierbij denk ik onder andere ook aan meer met de Aartsengelen, De Tarot en meer diepgang in de Wicca, 

 

Daarnaast zullen er een aantal nieuwe producten komen in de trend van de jaar-, en seizoen gidsen. Het borrelt met ideeën, nu de tijd vrijmaken om dit allemaal te gaan doen. En daarvoor gaan de oude lessen nu als videolessen verder.


De komende weken geef ik een aantal workshops


Een fijne week, ik hoop volgende week weer een nieuwsbrief te sturen.


Engelen Groetjes
Annelies