Aartsengel Ariël helpt je en overvloed

Aartsengel Ariël is er deze week om je te helpen bij het afronden van die zaken waar je nog mee bezig was. Dat is een mooie combinatie want Ariël brengt alles op je pad dat je nodig hebt wanneer je doet waar je ziel goed in is. Ook is Ariel degene die helpt te aarden en dat is precies wat je nodig hebt om dingen ook echt te laten manifesteren. Richt je dus deze week op Ariël om advies en hulp van deze aartsengel te krijgen en overvloed te ervaren op meerdere niveaus. Je vindt verderop een kaartlegging die je kan doen om je hierbij te helpen


Engelencursus nieuwsbrief 

 

Thuis samenwerken met jouw Engelen

Wil jij ook graag hulp en steun van de engelen op een manier die je ook begrijpt en ervaart? Dat kan door ook dagelijks samen te werken met je engelen. De aartsengelen en jouw beschermengelen zijn elke dag bij je. Ze steunen je en geven je doorlopend advies, maar begrijp je ze ook? Leer hoe je ze beter kan begrijpen en laat je inspireren door deze bijzondere lichtwezens. Zij staan de hele dag voor je klaar.


Om je daarbij te helpen is deze E-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

 Lees hier meer over deze inspirerende thuiscursusEngelen in je dagelijkse leven Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik


  

Cursussen die komen

Er staan weer prachtige workshops in de planning voor juli. Je kan weer leren tijdens de Engelen Basis Kennis workshop hoe je met jouw Beschermengelen en de Aartsengelen kan praten en werken. Daarnaast is er ook weer de leuke Engelen Kaart Reading workshop waarin je leert de boodschappen van de engelen door te geven met engelen orakelkaarten. De Aardgebonden Geesten en Entiteiten loslaten workshop is misschien dè leukste, maar wel de nuttigste workshop die ik geef en zeker het overwegen waard wanneer je vaak ongelukjes hebt en denkt dat je van nature onhandig bent, of wanneer er een onprettige sfeer in je huis hangt.


Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

Tarot Tip!

De Kleine Arcana van de Tarot bestaat uit vier elementen. Dit keer wil ik het hebben over het element Lucht in de Kleine Arcana. Deze worden getoond door de kaarten met zwaarden. Om mij niet geheel duidelijke redenen hebben de zwaarden een negatief imago. Ze worden vaak als negatief gelezen terwijl het element Lucht gaat over je mentale processen. Hoe je denkt en wat je daarmee doet. Blijf je steken en kan je geen keuzes maken? Kies je juist wel en hak je knopen door of voel je je door de situatie ongelukkig? Soms moet je gewoon accepteren dat je niet altijd gelijk hebt en het zien als een verlies. Gewoon opstaan, afkloppen en weer doorgaan is dan het beste.Afhankelijk van het nummer van de kaart en het symbolische verhaal dat je in de kaart leest kan het dus over allerlei zaken gaan die met je gedachten en keuzes te maken heeft.


Ben je geïnteresseerd in meer Tarot nieuws bezoek dan mijn Engelstalige Tarot blog of kijk bij de tarot cursus die ik geef


Tarot Tip


E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om in contact te komen met de kosmische- en jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Wicca is gericht op persoonlijke energie en witte magie, het verbetert je kwaliteit van leven en veranderd je blik op de wereld en hoe jij daar in staat. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Heb je het eerste jaar al afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de 12 Wicca Tweede Graad Jaargang lessen 


 

Ariel en overvloed kaartlegging

Deze legging heb ik gemaakt om je te helpen bij het afronden van de zaken waar je mee bezig bent en ze zo te manifesteren. Aartsengel Ariël zal je via de kaartlegging laten weten hoe je dat het beste aan kan pakken. Neem een situatie in je hoofd en stel dan de vragen hieronder terwijl je de kaarten schudt en neerlegt. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.


Nodig Aartsengel Ariël uit om je hierbij te helpen.


 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de indrukken bij je binnenkomen. Noteer ze gewoon en wanneer je vragen houdt vraag dan de Aartsengel om extra informatie. 

Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat is er nodig om dit succesvol af te ronden?

  2. Wat kan ik het beste niet langer doen?

  3. Hoe kunnen de engelen me hierbij helpen?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Overvloed kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip en wie weet zie ik je binnenkort bij een van mijn engelen workshops wanneer je zin hebt om je met de engelen bezig te houden.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief