De energie van deze week met moederdag actie

Deze week zijn we van nieuwe maan onderweg naar het eerste kwartier. Dat is een tijd van nieuw begin en na het loslaten en afsluiten van oude zaken uit eerdere weken is het nu ook een tijd van ontvangen. De engelen zijn er duidelijk over dat je gewoon mag ontspannen en genieten van wat er op je af komt. Pak dat moment en maak er een leuke week van. Vooral wanneer je een moeder bent is het natuurlijk een mooi moment om morgen met je gezin een fijne dag te hebben en je echt open te zetten voor de blijk van waardering en liefde van je geliefden. 


Om je een extra leuke dag te bezorgen bied ik alle dames dan ook tot 30 juni een moederdag reading en healing aan met flinke korting, Je kan nu een uur met de engelen aan de slag voor jezelf voor maar € 114,00 in plaats van € 144,00 Lees er hier meer over en boek je sessie.


Engelencursus nieuwsbrief 

 


Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is deze thuis-cursus gemaakt. Je kan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zelf ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

  

Cursussen die komen

De strakblauwe lucht van afgelopen zondag maakte me zo blij. Het geeft me veel energie en de behoefte om daar iets mee te doen. Ik heb voor mezelf in de komende maand een uitstapje gepland staan waarin ik weer eens 4 dagen lekker bij ga leren. Het is voor mij voornamelijk om te ontspannen en creatief bezig te zijn. Ik kan me voorstellen dat jij ook toe bent aan nieuwe energie en wat is nou fijner dan engelenenergie?


Komende zaterdag 13 april geef ik weer een Engelen Basis Kennis, de workshop om te starten aan jouw persoonlijke traject van engelenwerk. De week erop de Engelen Kaart Reading om je te helpen de boodschappen van de engelen luid en duidelijk te begrijpen en wil je graag met je dierbare overledenen praten dan is de 27e ook de Medium Reading Geven worskhop, die je kan doen na de kaart reading. Allemaal mooie dagen waarin je veel leert. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

 

Tarot Tip!

De Tarot heeft vanwege een aantal van de afbeeldingen een slecht imago. Kaarten als de duivel, de dood en de toren zien er duister uit en zijn in het verleden ook vaak door mensen erg negatief vertaald in doem en verderf. Het is natuurlijk zo dat die kaarten niet meer zijn dan papier met inkt. Er is een globale betekenis aan die kaarten toe te kennen en in heel zeldzame gevallen zijn het kaarten die een onprettig bericht geven, maar de dood bijvoorbeeld is alleen maar een kaart die aangeeft dat er een langzame overgang gaande is. Je sluit iets ouds af en begint aan een nieuwe fase in je leven.


Elke kaart in de Tarot gaat over levensfasen of dagelijkse situaties en hebben ergens in de kaart ook een positief bericht. Of de kaartlezer dat wil zien en bespreken ligt volgens mij vooral waar men les heeft gehad en het type mens dat ze zijn. Zijn ze van nature negatief dan zullen ze al snel naar doem en verderf neigen, hebben ze een positieve inslag dan kijken ze naar dat aspect van de kaart.Tarot Tip grote en kleine arcana split-deck


E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om in contact te komen met de kosmische- en jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Wicca is gericht op persoonlijke energiecc en witte magie, het verbetert je kwaliteit van leven en veranderd je blik op de wereld en hoe jij daar in staat. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Heb je het eerste jaar al afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de 12 Wicca Tweede Graad Jaargang lessen 


 

Ontvangen kaartlegging

Dit keer gaat de kaartlegging over ontvangen. Dat is iets waar veel mensen moeite mee hebben. We kunnen heel goed geven en er voor anderen zijn maar op het moment dat we zelf mogen ontvangen is dat ineens moeilijk of eng. Ik denk dat dit komt uit de tijd dat we nog in stammen leefden en dat er altijd een gelijke of betere tegenprestatie moest zijn voor wat men ontving. In de herfst werd er in een stam bekeken hoeveel eten er was om de winter door te komen en als dat niet genoeg was, dan werd het minst presterende stamlid verbannen. Dat was in die tijd feitelijk een doodsvonnis. Nu zijn we wel modern, maar ons gevoel van zelfbehoud is erg alert wanneer we ineens iets mogen ontvangen... schijnbaar uit het niets. Men vergeet dan vaak voor het gemak maar dat er al veel voor gedaan is en wat er ontvangen mag worden echt verdiend is. Daarvoor is deze kaartlegging. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.


Nodig dit keer als je wilt Aartsengelen Michael en Ariël uit om je bij deze legging te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Wanneer je dan gewoon accepteeert wat er bij je opkomt, ben je al een eind op weg. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat mag ik ontvangen maar houd ik onbewust tegen?

  2. Hoe kan Michael me helpen dit los te laten?

  3. Wat brengt Ariël me om te ontvangen?

  4. Hoe kan ik dit het beste ontvangen?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Ontvangen kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Ik wens je veel plezier bij het ontvangen en met de kaartlegging.

 

Annelies