Weekend van veranderingen

Heb je de afgelopen dagen gemerkt dat er een lichte spanning aan het opbouwen is? Dat is wat je voelt wanneer er veranderingen aankomen. Dit weekend is het tijd voor deze veranderingen. Je ziel roept je vanuit je hart om je ingevingen op te volgen. Je kan je hart zien als het kompas van de ziel. Het laat ons precies weten waar de ziel behoefte aan heeft. Helaas negeren we dat nog te vaak. Het kan zijn dat je sterk de behoefte voelt om jouw mening te geven. Doe dat dan ook maar probeer het wel zo te doen dat het liefdevol is en blijft. Daarnaast zal je merken dat er kleine plannetjes of één groot plan door je hoofd spookt. Dat plan is er omdat het nu tijd is om er wat mee te doen. Dit weekend is de zaterdag geschikt om na te denken over wat je het beste eerst kunt doen en de zondag is er om de eerste kleine stap te ondernemen. Je kan deze legging blijven gebruiken na elke stap om weer te bepalen hoe je het gemakkelijkst doorgaat met de volgende stap.


Veranderingen 4-kaartlegging tarog engelenkaarten


Daarom heb ik de 4-kaart Veranderingen legging gemaakt. Deze helpt je de bron van je spanning te vinden, vertelt je hoe die spanning los te laten. Wat je eerste stap is en vervolgens wat die stap je dan oplevert.


Wanneer je kaarten in huis hebt om mee te leggen dan kun je deze legging het beste doen met Tarotkaarten, maar met de Engelenkaarten lukt het ook hoor. Waar de Engelenkaarten soms wat abstract kunnen blijven zal de Tarot een praktischer advies geven. Heb je geen kaarten in huis dan kan je deze legging online doen.


4-kaartlegging veranderingen tarot engelenkaarten

Ga er rustig voor zitten en denk na over het idee dat door je hoofd gaat en er klaar voor is om wat actie mee te maken. Schud vervolgens de kaarten en leg ze van links naar rechts.


  1. Waarom voel ik me gespannen?

  2. Hoe laat ik deze spanning los?

  3. Welke stap kan ik het beste eerst ondernemen?

  4. Wat is het resultaat van die stap?

Bekijk rustig elke kaart en laat binnenkomen wat dit betekent op de positie waar de kaart ligt. Bij de Engelenkaarten kun je jouw beschermengelen vragen om je meer informatie te geven via ingevingen en indrukken. Laat oordelen los en bekijk het door de ogen van de Engelen. Wanneer je met Tarot werkt dan houd je vooral goed in de gaten welk type kaart er ligt. Is het een grote arcana of een kleine arcana en dan van welk element. Dat helpt om het praktische advies te zien.


Andere online leggingen vind je op onze overzicht pagina van de beschikbare gratis online leggingen. Telkens wanneer er een nieuwe bijkomt zal deze pagina geupdate worden. 


Wil je zelf thuis ook de kaarten kunnen leggen dan is het ENGELEN ORAKEL een mooie combinatie. Dit is een workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek waarmee je leert hoe je zelf de kaarten legt en de berichten van de Engelen oppakt.


Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box


Blijf je thuis deze zomer of wil je naast je vakantie nog leuke dingen doen, meld je dan aan voor een van onze zomerworkshops. De Engelenkring is altijd een erg gezellige avond waar we soms met heling werken, met kaarten of een visualisatie en soms ook een combinatie van deze dingen. De Zentangle 1 is nieuw. Ik ga de laatste week van juni naar Amerika om een CZT® te worden - een Certified Zentangle Teacher - en ik kijk er naar uit om dat meteen ook met je te delen. De Zentangle workshops zijn gezellige creatieve avond workshops die je helpen te ontspannen en het resultaat is ook nog eens een stukje kunst dat je zelf gemaakt hebt. Denk je dat dit te ingewikkeld voor je is? Bedenk dan dat wanneer je kan schrijven je dit ook kan. Het is echt heel simpel. De Engelen Regressie brengt je naar een significant moment in dit of een vorig leven of misschien wel naar een periode tussen levens in waar je in het Licht een belangrijke keuze hebt gemaakt... dat en meer bij de Regressie.

  

De geaccrediteerde Engelen Basis Kennis helpt je natuurlijk om een goed contact met de Engelen op te bouwen en beter te begijpen wat ze voor je kunnen betekenen. Ook leer je een aantal nuttige technieken met de engelen en ervaar je hun energie tijdens deze leuke dag. De Godinnen workshop geeft je kennis van deze krachtige vrouwelijke archetypen en hoe Zij jou kunnen helpen en als hekkensluiter in juli is er de Angel Conference. Dit is een erg praktische workshop waar je een aantal vraagstukken aan de Engelen voorlegt en door middel van een andere manier van werken met de kaarten zal je dan uiteindelijk een lijst met inzichten en een lijst met actiestappen hebben. Erg nuttig als je het moeilijk vindt om de berichten van de Engelen via de kaarten voor jezelf te ontvangen. 

Ik heb zin in de zomer en hoop je bij een van deze leuke workshops te zien! 


2017 Zomer workshops in juli bij Engelencursus

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief