Angel Conference


Tijdens deze zeer praktische workshop leer je op een geheel nieuwe manier met de engelen omgaan. De workshop duurt een dag waarin je de mogelijkheid hebt om een aantal zaken met je engelen te overleggen. Je legt de engelen een aantal vragen voor en samen werk je met je engelen aan oplossingen. De engelen zullen je graag tegemoet komen wanneer je serieus aan levensvragen wil werken. Je zal advies van de engelen ontvangen en daarmee kun je thuis verder aan de slag om veranderingen in je leven aan te brengen.

Angel Conference

Aan het eind van deze workshop ga je weg met een todo lijst, daar zullen een aantal dingen op staan waar je je misschien in eerste instantie bij afvraagt wat het nut ervan is om ze daadwerklijk te doen. De praktijk heeft mij en inmiddels een flink aantal mensen die een Angel Conference gedaan hebben geleerd dat het simpelweg beginnen met deze adviezen op te volgen grote veranderingen brengt.


Je komt in de stroming waarin alles naar je toe komt en waardoor je leven weer volledig op het goede pad voor je zieledoel is. Je zieledoel is er op gericht je gelukkig en gezond door het leven te laten gaan en daarmee bezig zijn brengt altijd verbetering. De engelen verwachten dus ook dat je echt actie onderneemt om verandering in je leven te brengen en niet te verwachten dat zij alles voor je zullen doen.


Een Angel Conference is in het Nederlands een Engelen Conferentie en je kan het zien als een persoonlijke vergadering tussen jou en je engelen. Je werkt met de engelen die voor jou belangrijk zijn en dit is voor iedereen persoonlijk. Wanneer je eenmaal geleerd hebt een Angel Conference te houden dan kun je daarna altijd thuis met je engelen vergaderen en ze je laten helpen je leven te sturen. Samen met je engelen sta je sterk en kun je oplossingen vinden en de best mogelijke lijn uitstippelen om je wensen te verwezenlijken.


De engelen gaan graag met je aan het werk, durf jij die uitdaging aan? Want het brengt gegarandeerd verandering in je leven.


Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk in onze cursus lijst voor de huidige cursussen.