Volle Supermaan 7 april, live videolessen en nieuwe online cursussen


Komende nacht is er weer een volle Supermaan. Deze volle maan is degene die dit jaar het dichtst bij de Aarde staat. De focus ligt hier op balans en dat is iets wat we momenteel met zijn allen goed kunnen gebruiken. De energie vraagt je om als het nodig is ook keuzes te maken en actie te ondernemen om die balans dan ook echt te bewerkstelligen. Voor anderen zal dit een rustige volle maan zijn omdat de balans er al is. Zij voelen vooral de behoefte om hun emoties op een creatieve wijze te uiten. Daarvoor verderop een kaartlegging. De energie van een volle maan is 3 dagen ervoor en erna goed te voelen en te gebruiken


Volle Supermaan 8 april 2020Live Video Lessen met Annelies

Inmiddels zijn de eerste twee cursussen via Live Video gegeven en het is een groot succes. De sfeer is prima en het energiewerk sterk. We hebben gezellige dagen gehad en mooi engelenwerk gedaan. Wat vooral opviel is dat het de studenten verbaast hoeveel sterk werk op afstand blijkt te zijn vergeleken met energiewerk in de lesruimte. Ik wist dit al want ik werk sinds 2000 al op afstand en heb daar heel bijzondere dingen mee meegemaakt. We hebben een pagina gemaakt met ervaringen van de studenten zodat je kan lezen hoe het ze bevallen is wanneer je twijfelt over het aanmelden voor een workshop.

 

  

Live videolessen in april en mei van Annelies Hoornik

Thuisstudie nieuwe cursussen

Zoals in een eerdere nieuwsbrief al vermeld werd zijn we druk bezig de cursussen ook via ons online platform thuisstudie.engelencursus.nl beschikbaar te maken. Ondertussen zijn Manifesteren met Engelen en ook Engelen in je Dagelijkse Leven toegevoegd zodat je online kan leren. Dat is ook handig als je alleen nog op een tablet of smartphone werkt. We blijven cursussen toevoegen dus kijk er ook regelmatig of er een leuke cursus voor jou bij zit.


Online leren met engelencursus thuisstudie

Tarot Tip:  De 5 aspecten van je leven

De Tarot kan je op veel manieren benaderen en gebruiken. Vandaag kijken we vanuit de 5 aspecten van je leven. Zorg dat je je tarotdeck opsplitst in de Zwaarden, Staven, Bekers, Pentakels en Grote Arcana. Dan schud je elk stapeltje apart en trekt uit elke stapel 1 kaart die je neerlegt. Zo krijg je een reading die je een overzicht geeft van je leven op dit moment.


Zwaarden       – Beslissingen en je mentale processen

Staven            – Passie en creativiteit

Bekers            – Emoties en relaties

Pentakels       – Financiën en gezondheid

Grote Arcana – Je spirituele les van dit moment


Heb je al geleerd hoe je de Tarot leest en ben je toe aan verdieping, kom dan naar de virtuele lesruimte voor de Tarot Verdieping - Hofkaarten en Reversed lezen.


Tarot TipBalans en harmonie kaartlegging  

Dit keer een legging om je te helpen om te gaan met de energie van de volle Supermaan van deze week. De energie is vooral op zoek naar balans en harmonie en daar is deze legging speciaal voor gemaakt.  Stel per positie de bijbehorende vraag en schud dan de kaarten om ze te trekken. Deze kan heel goed met de Tarot en de Engelen Orakelkaarten gedaan worden.


Nodig ook dit keer aartsengelen Jeremiël en Chamuel uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat is er uit balans in mijn leven?

  2. Wat heb ik nodig om dit te balanceren?

  3. Waar ben ik emotioneel?

  4. Hoe kan ik mijn emoties optimaliseren?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Balans en harmonie legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


  

 

Facebook live op maandagen en woensdagen met Annelies Hoornik om 19:00

Facebook Live

Facebook live gaat voorlopig nog door. We hebben een keer geprobeerd dit via Zoom te doen. Dat had voor- en nadelen. Voor nu ga ik gewoon via Facebook Live op de maandag- en woensdagavonden om 19:00. Ik beantwoord dan algemene vragen, doe een kaartreading voor de energie van dit moment en hoe daar mee om te gaan en geef een visualisatie die past bij de energie. Ik bereid het niet voor maar laat dit door de engelen sturen. Zo ver vind ik het fijne momenten. Wil je erbij zijn kom dan naar mijn facebook pagina en liefst ook op tijd, het is jammer als je de helft mist.Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

  


Voor zover deze nieuwsbrief. Zorg goed voor jezelf en gebruik de kaartlegging wanneer er twijfels of zorgen opkomen. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of vermaak je je met een online cursus.

 

Annelies