Volle maan, Pasen en een kaartreading

Ik weet niet hoe jij naar de Paasdagen kijkt, dat is voor iedereen verschillend. Zelf zie ik een duidelijke start van het lenteweer dat doorbreekt en ik verheug me op een paar vrije dagen om samen leuke dingen te doen. Dit lente gevoel maakt vaak ook de behoefte wakker om aan nieuwe dingen te beginnen. Alsof we dat met de energie van de afgelopen tijd niet al aan het doen waren.


Engelencursus nieuwsbrief

 

 

Net voor het weekend hebben we op vrijdag ook een volle maan. Deze heet in april ook wel de roze maan, dat past dan weer leuk bij de pastel kleuren die bij Pasen vaak gebruikt worden. Een volle maan is over het algemeen waarbij je projecten en zaken afsluit en loslaat. Je ziet dat de lente en de volle maan elkaar een beetje tegenspreken. Daarom heb ik ervoor gekozen hier een reading voor te maken die je helpt de onderliggende energieën te zien. Dat zijn de krachten die meespelen bij de dingen die je doet en die je mogelijk los wil laten zodat je project daadwerkelijk manifesteert.


 Engelencursus nieuwsbrief

 


Tarot Tip

Een simpele methode om tijdens een Tarot reading te achterhalen of er iets over het hoofd gezien wordt, zoals een geheime agenda van iemand of een energie die meespeelt, is een kaart van de onderkant van de stapel te trekken aan het eind van de reading. Deze geeft dan die extra informatie over wat er speelt dat niet aan het licht is gekomen.Cursussen die komen

 

Komende zaterdag kan je weer leren hoe je met Engelen kaarten de berichten van de Engelen doorgeeft aan een ander of voor jezelf. De hele maand mei hebben we ook weer leuke en leerzame workshops en er staan er ook twee in Elst gepland. Zorg dat je je op tijd aanmeldt. 

 

We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen

  

 


Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is deze thuis-cursus gemaakt. Je kan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zelf ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

 

Onderliggende energieën loslaten kaartlegging

Deze legging is speciaal gemaakt om je te helpen je project tot een goed einde te brengen door de onderliggende energieën te zien. Deze beïnvloeden de uitkomst van je projecten en kunnen dat ook negatief doen. Door deze reading te doen zie je wat er onder het oppervlak speelt en ze nodig kan je die bij volle maan opschrijven en loslaten door te verbranden.


Nodig Aartsengel Zadkiël dit keer uit om je hierbij te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Bedenk ook steeds bij kaarten 2, 4 em 6 of dit een gewenste energie is of dat je actie moet ondernemen om bij te sturen. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welke actie kan ik het beste in mijn plan steken?

  2. Welke onderliggende energie speelt hier mee?

  3. Is de hulp die ik gekozen heb de juiste?

  4. Welke onderliggende energie speelt hier mee?

  5. Wat is er nodig om van mijn plan een succes van te maken?

  6. Welke onderliggende energie speelt hier mee?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Onderliggende energieën loslaten legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.

 

Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

  

Ik wens je gezellige en zonnige Paasdagen en veel plezier met de legging en Tarot tip. Wie weet tot ziens bij een van mijn workshops of bij een consult.

 

Annelies