Het gevoel dat je vastloopt en hoe je weer loskomt


De energie van de afgelopen week met de eclips heeft wat nawerkingen en dat kan er voor zorgen dat je het gevoel hebt dat je vastloopt. Je hebt allerlei ideeën en mogelijk een stappenplan gemaakt eerder deze maand en nu wil je daar wel wat mee, maar je merkt dat je de neiging hebt om uit te stellen of te vluchten in zinloos gedrag dat je ervan weerhoudt om echt aan de slag te gaan. Dat is heel normaal en je doet jezelf dan ook een plezier wanneer je in dit geval aardig voor jezelf bent. Jezelf hierover schuldig voelen is nutteloos en zorgt er alleen maar voor dat je je nog rotter voelt en minder wilt doen.


Ga er wel rustig voor zitten om eens bij jezelf te rade te gaan wat het is dat je lijkt te blokkeren. De engelen willen wel dat je in elk geval weet dat je plannen een bijzonder goed potentieel hebben en er letterlijk op wachten tot je er aan begint. Ze kunnen eigenlijk alleen maar succesvol zijn en je verder brengen op je pad.

Om hier mee om te gaan heb ik een kaartlegging voor je gemaakt, die vind je verderop in de nieuwsbrief.


Engelencursus nieuwsbrief

 

Column in de Paravisie

Velen van jullie weten wel dat ik om de maand een column in de Paravisie schrijf en dit al wat jaartjes doe. Ik vind het erg leuk om te doen, want zo kan ik ook mijn engelenkennis en ervaring met mensen delen. Het is maar zelden dat ik daar feedback op krijg en wat schetst mijn verbazing dat er een meneer voor een consult komt en als eerste het Zielekompas uit zijn tas haalt. Deze stond in de januari magazine. Ik was blij te zien dat hij er ook veel aan heeft gehad. 


In het maart nummer zal naast een column ook een artikel staan over de Tarot en hoe ik dat lesgeef, want voor veel mensen wil dat maar niet lukken om te leren. Met het nieuwe systeem dat ik gebruik kan je in een weekend echt leren de Tarot te lezen, ook als je denkt niet spiritueel aangelegd te zijn, want het gaat hier informatie die simpelweg op de kaarten te vinden is. Eenmaal geleerd heb je er altijd plezier van om je te steunen in je dagelijkse leven, bij keuzes en situaties waar je even geen raad mee weet.


Ik ben benieuwd wat Niels van de Paravisie van het artikel maakt. Om je aan te moedigen ook in het Tarot-diepe te springen geef ik bij het artikel ook een leuke korting op de workshop die 23 en 24 maart gegeven zal worden. Zorg dan ook dat je het artikel leest.


Tarot workshop bij engelencursus Annelies Hoornik


  

Cursussen die komen

 

Komend weekend kun je op zaterdag leren hoe je een engelenheling geeft aan jezelf of een ander, er is geen voorkennis nodig om aan de Helen met Engelen workshop mee te doen. Op zondag hebben we de Innerlijk Kind Heling workshop en ook hier kun je zonder voorkennis aan meedoen. Beide workshops dragen veel bij aan een gelukkiger leven voor jezelf en anderen. Wat ik vaak hoor van mijn studenten na de Helen met Engelen is dat ze zich niet meer voor kunnen stellen hoe ze vroeger met de wereld, mensen en energieën om zich heen omgingen. Er is voor hen sinds de workshop dan ook zoveel in postieve zin veranderd!

 

We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen december 2018 en januari 2019 engelencursus

  

 

E-cursus Wicca Eerste Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren door de oefeningen en het magische werk die bij de lessen gevoegd zijn. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus


 

Stagnatie loslaten legging  

Door de naweeën van de eclips en onze ingeboren angst om iets te veranderen in ons leven, kan je momenteel uitstel gedrag ervaren. Het gevoel dat je vastzit, je zorgen over geld maken en meer. Om hier wat aan te doen heb ik deze kaartlegging voor je gemaakt, zodat je meer inzicht krijgt en ook weet wat je er aan kan doen om weer uit deze impasse te komen. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen of ook met de Tarot werken.


Nodig dit keer als je wilt aartsengel Michael uit om je bij deze legging te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welk deel van mijn plannen triggert iets waardoor ik blokkeer?

  2. Hoe beïnvloed dat mijn toekomst?

  3. Wat kan ik doen om deze blokkade los te laten?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Stagnatie loslaten legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.

 

Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

  

Voor zover weer de nieuwsbrief. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief