Een upgrade van de Ziel

De Engelencursus nieuwsbrief is een paar weken niet verzonden, ik had griep en moest het echt even rustig aan doen. Hierdoor zijn ook de bestellingen niet verzonden zoals normaal. Wat me vooral opviel was dat deze griep zo anders is dan de andere keren dat ik wel eens de griep heb gehad. Daar heb ik me in verdiept en er is meer aan de hand. Er is momenteel een tijd gaande waarin de Ziel zelf ook een en ander op de agenda heeft staan. Deel daarvan is een opruiming om zo verder te kunnen gaan. Die opruiming gaat gepaard met extra vermoeidheid. Wees dus ook lief voor jezelf en wanneer je moe bent, gun jezelf dan ook rust. Blijf niet door rennen want het levert uiteindelijk niets op. Daarnaast heeft je Ziel ook ruimte nodig om een upgrade te doen. Deze upgrade word gedaan tijdens de slaap. Deze upgrade is er om je te helpen de grotere plannen die je hebt ook door te voeren. Als mens zijn we er massaal aan toe om naar een nieuw niveau te stijgen. Vanzelfsprekend heb ik hier een kaartlegging voor gemaakt.


Engelencursus Nieuwsbrief 11 februari 2018Komende woensdag is het ook Valentijnsdag. Een dag waarin we waardering naar onze geliefden tonen met kleine cadeaus, bloemen en snoep. Zelf doen we er niet zoveel aan, want ik ben van mening dat je beter het hele jaar door elkaar kan waarderen en dat tonen dan dit te bewaren voor één dag in het jaar. De winkeliers zijn er natuurlijk wel blij mee, vooral de bloemisten hebben een gouden tijd. Ik hoop dat het voor iedereen die het wel viert een leuke dag zal zijn. 


De Olympische winterspelen in PyeongChan beginnen vandaag en "we" hopen 15 medailles te winnen.  Ik hoop vooral dat het er sportief en gezellig aan toe gaat voor onze atleten en dat ze mooie momenten kunnen vieren in het Holland Heineken huis en dat we later deze maand met zijn allen terug kunnen kijken op Olympische spelen die gewoon om de sport zijn gegaan en niet om politiek.

  


Engelencursus Nieuwsbrief 11 februari 2018

 

Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

Thuisstudie

Wil je in de maanden die komen iets voor jezelf doen? Begin dan aan een thuisstudie Wicca. De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Te gaan begrijpen en bewust te ervaren hoe je beïnvloed word door de energieën om je heen en hoe jij onbewust ,maar als je eenmaal leert hoe ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloed. Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke principe omgaat. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je spiritualiteit een groeispurt kan maken. Die wordt ook ondersteund door de oefeningen die je doet. Er wordt natuurlijk alleen met witte magie gewerkt. 


Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Wat brengt een upgrade van mijn ziel mij kaartlegging

Een upgrade van de Ziel klinkt spannend, maar laten we het praktisch houden en kijken wat deze upgrade jou brengt. Deze kaartlegging helpt je hierbij. Denk aan je Ziel terwijl je de kaarten schudt. Leg ze vervolgens naast elkaar van links naar rechts open neer. Deze legging kun je met de Engelen Orakelkaarten doen of met de Tarot. Wanneer je met de Tarot werkt, gebruik dan voor de eerste kaart alleen de grote Arcana. Voor de overige kaarten kun je alle kaarten van je Tarot gebruiken.Engelen kaartlegging nieuwsbrief engelencursusHoud je hoofd koel legging

 

De kaartbetekenis per positie

  1. Welk aspect van mijn leven wordt beïnvloed door deze upgrade?

  2. Hoe merk ik dat in mijn dagelijkse leven?

  3. Welk voordeel brengt mij dat?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart Upgrade van de Ziel legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt word. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.


Zelf thuis ook aan de slag met de Engelen Orakelkaarten?

Vind je het leuk om mee te doen met de engelenkaartjes, maar weet je niet goed hoe ze zelf te lezen? Dan is het Engelen Orakel de oplossing voor jou. Deze mooie doos bevat een boek met alle uitleg en oefeningen die je nodig hebt om de engelenkaarten schoon te maken, te leggen en de berichten te ontvangen. Tevens zit er een bijpassende engelen kaartenset bij waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Wanneer je de technieken eenmaal onder de knie hebt kan je deze toepassen met elke engelenkaartenset en een reading geven. Het is letterlijk een kaartreading workshop in een doos.Engelen Orakel kaarten en boek van Annelies Hoornik


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week. Veel plezier met de kaartlegging en gun jezelf genoeg rust dan kom je deze uitdagende tijd goed door. Veel plezier wanneer je de Olympische spelen volgt en Valentijnsdag viert deze week.

 
Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief