Voornemens en een sterk stukje manifestatie

Na de jaarwisseling heb je wel gemerkt dat er een nieuwsbrief is overgeslagen. Ik was zo druk met de jaar afsluiting en voorbereiden van het eerste lesweekend dat het er volledig bij ingeschoten was. Dit weekend leek het ook weer voorbij te gaan, maar gelukkig kan een nieuwsbrief ook op andere dagen verzonden worden. Ondertussen vraag ik me af hoe het met jouw goede voornemens staat. Ben je er nog mee bezig of is het al verwaterd in onze druilerige winter? Zelf ben ik begonnen met weer in de gym te sporten, dit keer met goede begeleiding en dat bevalt me goed. Ook heb ik nu wekelijks een oppashond waarmee ik fijn twee keer een fikse wandeling maak. Binnenkort ga ik ook het zwemmen weer oppakken en dat brengt me dan toch bij de nodige beweging en voor mij een goed begin van het jaar.

 

 Engelencursus nieuwsbrief

  

De energie die in de laatste dagen gespeeld heeft was er een die hier en daar wat wrijving veroorzaakte. Er kunnen wat woordenwisselingen zijn geweest die stroef waren en ongetwijfeld heeft dat ook wat geestelijk ongemak met zich meegebracht. Dat wil niet zeggen dat er verder niets gedaan is, want er zijn ook zaken in gang gezet die groot potentieel hebben. Het is daarom ook belangrijk om deze dingen in de gaten te houden zodat de prille energie nog mogelijkheden heeft. Door hier nauw bij betrokken te blijven kun je de situatie en de uitkomst volledig naar je hand zetten en een sterk stukje manifestatie laten zien. Daarvoor heb ik natuurlijk een engelen kaartreading gemaakt. Deze vind je verderop in de nieuwsbrief


Cursussen die komen

Op dit moment is het hier in Capelle aan den IJssel druilerig met wat zon. We hebben nog geen sneeuw, maar ik heb toch een winters gevoel :) Een mooie tijd om je binnen lekker te verdiepen in onderwerpen waar je interesse naar uit gaat. Als dat engelen zijn of andere spirituele onderwerpen dan kan je bij mij terecht.voor gezellige en praktische engelen workshops. Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen of kijk hier voor het overzicht van alle e-cursussen.

 

Engelen cursussen januari februari 2019 engelencursus

    

E-cursus Wicca Eerste Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren door de oefeningen en het magische werk die bij de lessen gevoegd zijn. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus


 

Een sterk stukje manifestatie legging

Om te zien hoe de energie die je in gang gezet hebt uit zal pakken en hoe je die het beste kan sturen heb ik deze kaartlegging voor je gemaakt. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen of ook met de Tarot werken.

Nodig dit keer als je wilt aartsengelen Chamuel en Michael uit om je bij deze legging te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de situatie even door je hoofd gaan en stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat dan de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.  

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waar moet ik op letten bij deze manifestatie?

  2. Waar kan ik het beste meer aandacht aan geven voor deze manifestatie?

  3. Wat zal het uiteindelijke resultaat zijn?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Een sterk stukje manifestatielegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop bij mij in Capelle aan den IJssel of door thuis met het Engelen Orakel aan de slag te gaan. 

   

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat jij nog succesvol met je goede voornemens bezig bent, als je die al had. Hopelijk lees je deze nieuwsbrief met plezier en helpt de engelen kaartlegging je weer een stukje verder. Wie weet zie ik je binnenkort een keer voor een consult. Maar voor nu, tot de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief