Saturnus pluto conjunctie en meer... 

We hebben inmiddels al de eerste Super volle maan met gedeeltelijke eclips achter de rug en zelfs de Saturnus-Pluto conjunctie die al een aantal maanden voelbaar was is zondag geweest. Dat wil niet zeggen dat de invloed ervan meteen weg is. We voelen het zeker nog sterk tot het eind van de maand. Daarna wordt het wat minder gevoelig allemaal. Maar houd er rekening mee dat het op meerdere levensvlakken ineens kan uitbarsten terwijl je dacht dat het allemaal wel losliep. Bedenk ook dat jij niet de enige bent die hierdoor beïnvloed wordt en dat iedereen mogelijk een wat korter lontje heeft. Daarnaast kan je ook sterk het gevoel van tijdsdruk hebben. Ook dat is puur een kosmische energie die je voelt. Verderop vind je een kaartlegging om hier mee om te gaan.


Nieuwe Maan en nieuwe online workshop bij Engelencursus

 

Twee speciale workshops en mogelijk twee meer

Afgelopen weekend mocht ik twee speciale workshops geven die normaal niet in het lesrooster staan. Holistische Oorsprong van ziekten en Engelenwerk met groepen. Beide dagen waren erg gezellig en ik denk dat iedereen er wel het nodige uit heeft kunnen halen. Daaruit is ook weer een andere behoefte naar voren gekomen, waar ik toch in wil voorzien. Daarom zal er later dit jaar ook een workshops Holistisch Zakendoen komen. Deze helpt mensen die op papier wel een praktijk hebben maar geen of zeer weinig betalende klanten. 


Ook was er het verzoek of ik op een vervolg workshop wil geven op de Mediumschap workshop. De Mediumschap workshop is gericht op 1-op-1 werk terwijl men ook graag groepsmediumschap wil kunnen leren en oefenen. Bij deze de oproep om me te laten weten of jij ook behoefte hebt aan een of beide van deze workshops? Stuur me een email zodat ik kan zien of er genoeg behoefte is om deze dag op te zetten.


Workshop Schema

Met de energie zoals deze voor dit jaar staat is het een goed moment om weer aan jezelf te werken en je spiritualiteit de ruimte te geven. Daarom zien we je graag in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

Winter workshops 2020 bij Engelencursus


Online cursus Werken met Verlichte Meesters

Onze eerste online workshop op ons eigen online leerplatform Werken met Verlichte Meesters wordt erg gewaardeerd, ik krijg er leuke reacties op. We behandelen 14 Verlichte Meesters en per Verlichte Meester krijg je geschiedenis/informatie, een channeling, een overzicht van waar deze Meester bij kan helpen, aanroepingen en een visualisatie/energie werk. Je kan de hele workshop online volgen en als je wilt het bonusmateriaal downloaden en printen om een Verlichte Meesters Journaal en een eigen kaartenset te maken.  


Lees er hier meer over en meld je aan


Online cursus Werken met Verlichte Meesters bij Engelencursus

 

Tarot Tip

De algemene Tarot Jaarkaart voor dit jaar is de Keizer (2+0+2+0 = 4 = De Keizer) De Keizer staat voor het mannelijk archetype. Zoals je kan zien op de kaart  zit de keizer op een vierkante troon van steen. De enige versiering op de troon zijn ramhoofden. De achtergrond is meer steen. Alles is solide, de Keizer regeert zoals te zien is aan regalia. Waaronder de kroon, de scepter in zijn ene hand en de rijksappel in de andere. De kroon wordt vaak gezien als een teken wijsheid en verlichting, net als de lange grijze baard ook toont dat de Keizer tijd heeft gehad wijs te worden. Tegelijkertijd is goed te zien dat onder zijn kleding de laarzen van zijn harnas steken. et andere woorden: Hij regeert maar is ook bereid voor zijn land en onderdanen te vechten. De Keizer brengt structuur, regels, discipline en energie om dingen te doen. 

Wat betekend dat voor ons dit jaar? Als je doelen hebt die je wilt bereiken dan is het nodig dat je de structuur en discipline opbrengt om regelmatig energie in je doelen te steken, dan zullen ze zeker succesvol zijn. 


Wil je meer weten over de Tarot en zelf leren hoe je de Tarot legt?  Kom dan in maart ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend. En inmiddels is er ook een Tarot Verdiepingsworkshop waar je je voor kan aanmelden. Deze gaat dieper in op de hofkaarten en hoe je reversals leest.

 

Tarot Tip 2020 Jaarkaart de Keizer

Saturnus-Pluto heling en karmalegging

De energie van Saturnus en Pluto wakkert onrustgevoelens aan met betrekking tot veel aspecten van je leven en weet ook nog karma aan te wakkeren om geheeld te worden. Alles bij elkaar een pittige tijd. Het is dan ook een goed idee om jezelf met een kaartlegging steun te geven. Deze legging richt zich op het vinden van de bron van je onrust en karma dat geheeld kan worden en hoe je dat kan doen. Zo breng je meer rust in je leven.


Nodig dit keer Aartsengel Raziël uit om je te helpen.

gratis online engelen kaartlegging

 

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat is de bron van mijn onrust?

  2. Wat kan ik doen om dit te helen?

  3. Welk karma is nu actief geworden?

  4. Hoe kan ik dat helen?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Saturnus-Pluto heling en Karmalegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze nieuwsbrief, ik hoop dat je het met plezier gelezen hebt en wie weet kom je naar een of meer workshops om aan je spirituele groei te werken. Ik ben inmiddels zelf ook weer aan het leren, want stilstand is achteruitgang en dat vind ik maar niks. 

 

Annelies