Oud en Nieuw in 2019

Je hoort het wel vaker: "tijd vliegt!" En dat klopt zeker wanneer je goed bezig bent en je zieledoelen bereikt. Dat genereert wat ze ook wel een spirituele relatie noemen. Tijd waarin je zo sterk in contact staat met je ziel dat je geen waarneming van tijd meer hebt en je ineens realiseert dat de tijd die verstreken is veel meer is dan je dacht. Ik zie dat vaak bij de engelenworkshops die ik geef. Mensen zijn zowel bij de pauze als het eind van de dag verbaasd over hoe de tijd gevlogen is. Ik ervaar dat zelf ook zo en dat maakt dat ik nog steeds in de weekenden les geef. Toen ik serieus begon met engelenworkshops les te geven in 2006 was dat met als motto "mensen te helpen bij hun spirtiuele groei zodat ze gelukkiger en gezonder zouden zijn." Dat heb ik nu al twaalf jaar gedaan. Inmiddels merk ik dat de vele weekenden wel beginnen mee te tellen.Engelencursus nieuwsbriefDaarnaast merk ik dat er veel mensen zijn die wel workshops willen volgen maar die niet naar Capelle aan den IJssel kunnen komen omdat het fysiek niet mogelijk is of door hun werk erg moeilijk wordt. Dat is de reden geweest dat ik vorig jaar begonnen ben met wat engelen workshops te maken om thuis mee aan de slag te gaan. Gewoon achter je eigen pc, of wanneer je de lessen uitprint, op je eigen bank. Gezellig met een kop koffie of thee en dan helemaal in de stof duiken. Dingen uitproberen en voelen wat het voor je doet.


Ik heb inmiddels ook veel leuke feedback ontvangen over de diverse thuis workshops en zal er dit jaar ook verder mee gaan om nieuwe aan te bieden. Een van de dingen die voor 2019 als belangrijk beschouwd wordt door de engelen is je persoonlijk gelukkig te voelen. Door aan je spiritualiteit te werken en zo je ziel meer ruimte te geven, verhoog je ook je geluk. Zo hoop ik een aanbod te creëren waardoor iedereen fijn met de engelen kan werken of ze nu naar me toe komen of dat thuis doen. Tegelijkertijd hoop ik wat meer weekenden voor mezelf in te kunnen gaan plannen, kijk hier voor het aanbod.


Engelencursus workshops bij je thuis, online leren e-cursus

 

Cursussen die komen

Nieuw dit jaar zijn de twee extra kaart reading verdiepingen zoals de Keltisch en Spirituele verdieping. Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen herfst2018 engelencursus

  

Wicca thuisstudie

Nieuwjaar is een ideaal moment om eens na te denken over wat jij nodig hebt. Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan de thuis-cursus Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieënte gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: de Tweede Graad
is inmiddels beschikbaar wanneer je door wilt stromen naar een hoger niveau.

 


Een nieuw jaarsspread voor 2019

Traditioneel sluiten we 2018 af en beginnen 2019 met goede voornemens, maar voor iedereen die met Engelen Orakel of Tarot kaarten werkt is dat natuurlijk een nieuwjaarslegging. Bij deze legging heb je 9 kaarten nodig om te kijken wat de energieën van 2019 zullen zijn en hoe daar het beste mee om te gaan. 

Veel plezier. 

gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 


1 - Wat hebben de engelen ons te vertellen

2 - Hoe het beste je doelen te behalen

3 - Acties om te nemen dit jaar

4 - Energie die loslaat

5 - Het thema van 2019

6 - Toekomstige mogelijkheden

7 - Obstakels en hoe daar mee om te gaan

8 - Talenten die je helpen

9 - Wat je moet weten over het komende jaar


 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart harmonielegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

  

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


 

Ik wens je een heel gelukkig, gezond en succesvol 2019 waarin al je wensen werkelijkheid mogen worden. 

Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief