Nieuwe ronde... nieuwe kansen

Het kan nog net. Volgens de gebruiken wens je elkaar nog tot en met 6 januari een gelukkig nieuwjaar. Bij deze wil ik jou en je dierbaren een heel gelukkig, gezond en voorspoedig jaar toewensen met veel situaties die je laten lachen en mensen en dingen om dankbaar voor te zijn. Later in deze nieuwsbrief volgt er nog een leuke nieuwjaars kaartlegging.

 

engelencursus nieuwsbrief kaartlegging 2018

  

Veranderingen

Een nieuw jaar brengt nieuwe energie met zich mee en daarmee ook veranderingen. De eerste verandering had ik jullie al verteld en dat is dat de Engelen Horoscoop met de Engelenpoorten vanaf nu op mijn eigen website staat. Wanneer je mensen kent die dit normaal altijd bij de Paravisie online lazen, of waarvan je denkt dat die dit ook graag willen weten, stuur dan deze nieuwsbrief aan ze door, want het bereik van de Paravisie is groter dan dat van mij.


Er zijn in mijn praktijk ook kleine veranderingen aangebracht die voor jullie niet direct op zullen vallen maar die het voor mij gemakkelijker maken om mijn tijd beter te plannen en te gebruiken. Daardoor heb ik meer tijd om aan nieuwe projecten te werken, zoals meer thuis-cursussen en meer leuke Zentangle workshops.


De volgende thuis-cursus is een engelenworkshop en al in de maak. Dus voor die mensen die me daar al naar gevraagd hadden vorig jaar… nog even geduld.. het komt er aan.

  


Praktiserend Engelen Expert certificering bij Engelencursus


Praktiserend Engelen Expert®

Voor de mensen die nieuw zijn bij de Engelencursus Nieuwsbrief meld ik ons Praktiserend Engelen Expert programma maar eens, want de kans bestaat dat je niet eens weet dat het er is.


De engelenworkshops die in Capelle aan den IJssel en Elst gegeven worden zijn voor bijna iedereen toegankelijk, maar voor sommige mensen is de workshops doen niet genoeg. Zij willen kunnen laten zien dat ze kwalitatief goed werk leveren met de engelen en daarvoor is ons certificeringsprogramma tot Praktiserend Engelen Expert beschikbaar.


Naast de workshops doe je dan een aantal opdrachten die je inlevert en ondertekent een intentieverklaring waarin je aangeeft zuiver met de engelen te zullen werken. Wanneer de opdrachten aan de gevraagde kwaliteit voldoen wordt je gecertificeerd tot Praktiserend Engelen Expert en wordt je op onze website in de therapeutenlijst vermeld.

  

Engelencursus Nieuwsbrief 2018 door Annelies Hoornik


Cursussen die komen

Ook dit jaar bieden we weer gezellige en praktische Engelenworkshop. Bij deze kun je zien wat er in de komende maanen aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops of doe de wicca thuis cursus.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 
Engelencursus Leer nu Tarot leggen en lezen

TAROT

Vind je de kaartleggingen ook leuk om te doen en vraag je je af waarom ik de Tarot ook steeds noem? De engelenkaarten geven altijd mooi spiritueel advies, maar missen soms de praktische uitleg waardoor je precies weet wat nou de bedoeling is. Daarvoor is de Tarot heel geschikt.


Bij een aantal mensen roept de Tarot ook angst op vanwege een aantal plaatjes, maar dat is een typisch geval van onbekend maakt ongeliefd. Wanneer je leert dit soort kaarten via de Tarotbril – zoals ik het noem – te bekijken dan blijkt dat deze “enge” kaarten niet zo negatief zijn als ze lijken maar juist heel duidelijke positieve adviezen geven. 


Het laatste weekend van deze maand kun je meedoen aan de Tarot workshop en leren hoe je de Tarot nou echt leest. De workshop bevat alles wat je nodig hebt. Een werkmap, een Tarot journaal, extra leermateriaal dat het gemakkelijk maakt de kaarten te begrijpen en natuurlijk een setje Tarot kaarten. Meld je aan!Engelencursus Nieuwsbrief 2018 door Annelies Hoornik


Nieuwjaarslegging

We hebben al een oudjaarslegging gehad waarbij gekeken werd naar wat je los kon laten. Daarom richten we ons nu op wat er komen gaat, wat te doen en wat te herzien. Schudt de kaarten terwilj je aan de engelen vraagt wat zij over dit onderwerp willen zeggen. Vervolgens leg je de kaarten zoals hieronder aangegeven. Dit kan met engelenkaarten en de Tarot. 


Laat de kaarten een voor een op je inwerken, besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens en hoe de betekenis per positie hier meespeelt. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. 

Engelen kaartlegging nieuwsbrief engelencursus nieuwjaarslegging

 

De kaartbetekenis per positie

  1. Wat vraagt momenteel mijn aandacht?

  2. Wat kan ik dit jaar het beste ontwikkelen?

  3. Welke actie kan ik daar het beste voor ondernemen?

  4. Wat kan ik dit jaar het beste nog eens bekijken voordat ik er verder mee ga?


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Nieuwjaarslegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. 


Orakelen kan onder andere met engelenkaarten 

Wil je thuis ook leren hoe je engelenkaarten kan leggen? Dan is het Engelen Orakel de thuisstudie voor jou. De mooie doos bevat een boek met alle uitleg en oefeningen die je nodig hebt om de engelenkaarten schoon te maken, te leggen en de berichten te ontvangen. Tevens zit er een bijpassende engelen kaartenset bij waarmee je onmiddelijk aan de slag kan. Wanneer je de technieken eenmaal onder de knie hebt kan je deze toepassen met elke engelenkaartenset en een reading geven. Engelen Orakel kaarten en boek van Annelies Hoornik


 

De eerste nieuwsbrief van 2018 is alweer een feit en deze was wat langer dan gepland maar soms is dat nodig. Ik hoop dat je het interessant gevonden hebt en dat je plezier hebt van de Nieuwjaarslegging.

 
Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief