Nieuwe Maan, een restje Mercurius en Engelenpoort 

Dinsdag 1 februari was er om 6:46 een Nieuwe Maan in Waterman, samen met het laatste stukje van de Mercurius retrograde brengt dat een krachtige energie die kan botsen met wat je zou willen. Mercurius is geschikt om te werken aan je zielepad, ben je nog bezig met wat je voelt dat je moet doen? Word je daar nog blij van of zit je in een sleur en wordt het tijd voor verandering. De energie kan dringend voelen dus zorg ervoor dat je bij jezelf blijft en die druk niet op anderen botviert. Volgende week is er weer een Engelenpoort voor degenen die de Spirituele Jaargids hebben. Kijk alvast even wat je kan doen.


Gelukkig kan je met de Nieuwe Maanlegging ervoor zorgen dat je inspeelt op de energie. Deze legging kan tot een week na de nieuwe maan gedaan worden. Deze legging vind je verderop in deze nieuwsbrief.

.  


Engelencursus Nieuwsbrief 2022

 

De Spirituele Jaargids 2022 

Alle informatie voor 2022 vind je in de Spirituele Jaargids. Het is een 252 pagina’s tellende pdf en heeft naast de 12 Engelen Horoscopen, 15 Engelenpoorten, 24 Nieuwe en Volle Maanleggingen, 3 Jaarleggingen, 12 Quotes. 12 Engelen van de maand ook pagina’s om als spiritueel dagboek of engelenjournaal te gebruiken. De Spirituele Jaargids is er in Zen en Butterflies design. Bekijk hier de details en bestel jouw Spirituele Jaargids 2022 zodat je weet wat er energetisch speelt en hoe er het beste van te maken. Hieronder een voorbeeld van het Butterflies design van de Spirituele Jaargids.

Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2022

Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2022


  

Leren bij Engelencursus: Engelen Regressie

Zondag geef ik de Engelen Regressie en dat is een mooie workshop om meer te leren over je eerdere levens. Door samen met de Aartsengelen terug te keren naar de oorsprong van een probleem of naar een eerdere periode en in de zieletijd tussen levens in, kan men het probleem over het algemeen vrij simpel oplossen. Het oplossen van karma via een regressie heeft als voordeel dat de negatieve effecten van een karmische ervaring opgelost worden. Niet alleen in het leven van oorsprong maar ook in alle andere levens. Het heeft een gunstig domino effect en dat maakt een Engelen Regressie zo effectief en nuttig.


Zaterdag 5 februari er er weer de gelegenheid om de Aquarius Angels Healing Gevorderd te doen. Kijk voor meer informatie hier

 

Ik zie je graag bij de groepsles voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding hieronder te klikken kom je in de lijst met alle cursussen


 Datum Cursus Locatie

Wil je frustraties en stress loslaten zo aan het eind van deze Mercurius retrograde dan is mediteren De manier om je weer in balans te brengen. Dat kan je gewoon thuis leren met onze thuisstudie Leer Mediteren (kijk in elk geval het hilarische filmpje van Victor over waarom mediteren niks voor jou is). Engelencursus lesrooster 2022Nieuwe Maan in Waterman legging

Deze kaartlegging heb ik gemaakt om je te helpen met de huidige energie van de Nieuwe Maan om te gaan en sluit ook aan bij de Engelenpoort. Zoals je hierboven kon lezen kan het energetisch dringend voelen en voor spanning in huis zorgen. Deze legging helpt de energie goed te houden. Gelukkig gaat Mercurius na de 21e weer recht en voelt alles weer meer ontspannen. Je kan deze legging doen met Engelen Orakelkaarten of de Tarot.


Nodig dit keer Aartsengel Jeremiël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


De betekenis van de positie:

  1. Wat heeft mijn Ziel op dit moment nodig?

  2. Is er een aspect in mijn leven waar ik nu spiritueel kan groeien?

  3. Zijn de spirituele doelen die ik mezelf gezet heb haalbaar?

  4. Hoe kan ik daar het beste aan beginnen?

  5. Wat zal dat voor mij doen op de lange termijn?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Nieuwe Maan in Waterman legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Tarot Tip: Tarot en de uitkomst

Wanneer je een Tarot Reading geeft, dan gebruik je een spread - ook wel legging - genaamd om te bepalen waar elke kaart voor staat. De techniek die ik je nu uitleg werkt het best wanneer je een grotere legging hebt, maar ik leg het even uit met een 3-kaart legging. Hieronder zie je de drie kaarten. Laten we voor nu even zeggen dat de rechtse kaart de uitkomst is en de 2 kaarten ervoor hebben als betekenis: links - "de situatie" en midden - "het advies". Met deze manier van lezen gebruik je steeds de kaart van de uitkomst en die relateer je aan de kaart die je leest. Zo blijft de uitkomst steeds in beeld tijdens de reading.Je zou bij kaart 1(de situatie) kunnen zeggen dat er een emotionele behoefte is om de situatie te begrijpen voordat er iets opgelost kan worden (Koningin van Bekers) en de situatie zelf is er een waar de klant zijn haar ambities moet verdedigen. In een zin kun je daar iets van maken als: "Je hebt de behoefte om te begrijpen waarom je je moet verdedigen op je werk en dat brengt emoties met zich mee die je nu nog niet helemaal begrijpt".


Dat is een heel ander perspectief dan : je moet je ambities verdedigen. De tweede kaart is de Grote Arcana kaart XIV Matigheid. Voor deze kaart doe je hetzelfde, maar nu gaat het om de positie "het advies" die relateer je dan weer aan de Koningin van Bekers. Het advies kan dan iets zijn als: "Door ervoor te zorgen dat je in balans bent zal je begrijpen waarom deze emoties nu opkomen en hoe daar op een gematigde manier mee om te gaan om de situatie succesvol op te lossen."


Dan kan je uiteindelijk de laatsta kaart vertalen zoals deze is in de uitkomst positie. "Het resultaat is dat de situatie zich naar tevredenheid oplost en je je er goed over voelt."

      

Tarot Tip van Engelencursus


Dat is alweer de nieuwsbrief voor deze week. Wie weet zie ik je binnenkort in Zoom voor een gezellige engelenworkshop of voor een consult of mentor gesprek. Maak er in elk geval een mooie week van en wees voorzichtig buiten.


Annelies