Nieuwe maan herfst-schoonmaak en engelenkaartlegging

Dinsdagochtend is het om 5:47 nieuwe maan. Deze nieuwe maan roept op tot reflectie en terug kijken naar wat er in de afgelopen maanden voor jou veranderd is. Zie je alles nog steeds op dezelfde manier of is jouw waarheid veranderd? Wat is het dat je echt wilt? Hoe kun jij op zowel persoonlijk als spiritueel vlak verder groeien? Door bij jezelf te rade te gaan kun je een nieuwe start maken. Nieuwe kansen komen letterlijk naar je toe wanneer je de keuzes maakt, die je nu om emotionele gronden probeert te negeren. Doordat je oude zaken eerst ziet voor wat ze zijn en daarmee in je geest -geen lenteschoonmaak maar - een herfstschoonmaak doet. komt alles weer in beweging. Wanneer je geest opgeruimd is komen de nieuwe ideeën en inzichten vanzelf die je in de juiste richting wijzen.

 

 Engelencursus nieuwsbrief

  

Cursussen die komen

De bomen zijn inmiddels niet meer heldergroen, maar een donker dof groen. Een aantal hebben nu ook al oranje en bruine bladeren en ondanks het aanhoudend mooie weer is de natuur zich aan het terugtrekken in de Aarde. Buitenactiviteiten verminderen vooral doordat de avonden veel langer zijn geworden. Dat maakt het een ideale tijd om weer wat te leren. Bij ons kan dat op spiritueel gebied met gezellige en praktische engelen workshops. Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen of kijk hier voor het overzicht van alle e-cursussen.

 

Engelen cursussen vierde kwartaal 2018 engelencursus

    

Nieuwe E-cursus Wicca Tweede Graad

Vorig jaar rond deze tijd kwam onze eerste thuis-cursus online en dat was de eerste graad voor Wicca. Daar hebben mensen met veel enthousiasme op gereageerd en ik krijg op persoonlijke niveau veel goede feedback. Nu is het tijd om de Wicca Tweede Graad beschikbaar te maken want de eersten willen door met hun groeipad. De Tweede Jaargang bestaat uit 12 lessen waarin de draad opgepakt wordt van de Eerste Graad en Rituele Theorie en Praktijk toegevoegd worden. Het zijn weer mooie lessen en alles wat in de eerste graad begonnen is wordt nu toegepast en verder uitgebreid. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om verder te gaan,  Klik dan hier!


Wicca tweede graad Thuis-cursussen online leren ecursus


 

De Nieuwe maan groeilegging

Deze kaartlegging speelt in op de nieuwe maan en het loslaatproces waardoor er weer een mooie groei mogelijk is. Naast dit moment kun je deze legging ook voor veel situaties gebruiken. Wanneer je even niet meer weet wat je het beste kan doen, dan is dit een legging die je in inzichten geeft, zodat alles los komt en je verder kan. Je kan deze legging zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot doen.  

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de situatie even door je hoofd gaan en stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.  

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat zijn de emoties die me blokkeren?

  2. Welke persoonlijke waarheid is veranderd?

  3. Hoe kan ik verder groeien?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart nieuwe maan groeilegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

   

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik heb weer een bijzondere week gehad en ben druk bezig met allerlei taken die het eind van het jaar wat soepeler moet maken. Ik neem grote vakantie altijd zo half november en begin dan weer in december, maar dat komt met jet-lag en drukte van de Engelen Jaar Readingen en de Magische Midwinter Momenten en natuurlijk de feestdagen. Al met al ben ik een bezig bijtje.

 

Hopelijk lees je deze nieuwsbrief met plezier en helpt de engelen kaartlegging je weer een stukje verder. Wie weet zie ik je binnenkort in Capelle aan den IJssel bij een workshop. Maar voor nu, tot de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies