Leren en je zaken op orde hebben

De energie van deze week heeft met de wassende maan veel te doen over het starten van dingen. Dit keer uit zich dat vooral in de behoefte iets nieuws te leren. Je interesse is gewekt voor een onderwerp waar je echt meer van wilt weten en waar je dieper in wilt gaan. Het zal je hersens stimuleren, maar je wilt daar ook balans in hebben, dus het is ideaal als er ook een beetje creativiteit bij zit. Dit nieuwe projectje kan met de huidige energie dan ook goed gestart worden. Er komt wel bij kijken dat je dit even praktisch bekijkt en aanpakt. De reden daarvoor is dat met de behoefte om iets te doen met dat nieuwe onderwerp er ook veel mogelijkheden komen. Sommige lijken fantastisch, andere zijn veel praktischer, andere onrealistisch. De vraag is laat je je ergens toe verleiden waar je later spijt van krijgt of ga je voor een realistische en praktische keuze die ook de behoefte van je ziel vervult?


 

Engelencursus Nieuwsbrief

 

Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

   

Om tot die juiste keus te komen zou je je af kunnen vragen: Welk van deze keuzes stimuleert mijn creativiteit en geeft mijn hart een warm gevoel. Dit wordt duidelijker wanneer je overweegt hoe je leven nu is en of je daar helemaal blij mee bent zoals het nu is. Wat zou je eventueel kunnen verbeteren door een van je opties te kiezen en verder uit te werken. Uiteindelijk komt het er altijd op neer dat je gedachten krachten zijn die jouw leven manifesteren. Door hiermee aan de slag te gaan krijg je je zaken ook op orde. Verderop in deze nieuwsbrief is daar een kaartlegging voor.


Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en consulten. Deze breng ik graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

 

Engelen cursussen in mei en juni bij engelencursus

 

    

Keuzes en manifestatie kaartlegging

Via deze kaartlegging krijg je meer inzichten in wat jij nodig hebt in je leven, hoe je daar creatief mee om kan gaan en het helpt je bij het maken van keuzes wanneer je iets nieuws wilt leren. Je kunt deze legging doen met Engelen Orakelkaarten of met de Tarot. Neem het onderwerp in gedachten waardoor je interesse gewekt is en laat al je opties die hierop betrekking hebben door je hoofd gaan. Vraag dan: welk van deze keuzes is nu het beste voor mij? Schud de kaarten en leg dan 3 kaarten naast elkaar neer van links naar rechts. De kaarten zullen door hun gezamenlijke informatie helpen de juiste keus te maken.


Keuzes en manifestatie engelen kaartlegging

 
Bekijk elke kaart goed en houd in gedachten op welke positie deze ligt, dat vertelt je waar deze kaart exact over gaat. Heb je het dan nog niet helemaal duidelijk vraag dan aan de engelen om je meer informatie te geven zodat je het beter snapt.

  

  

De kaartbetekenis per positie

  1. Welk deel van je leven kan verbeterd worden?

  2. Hoe kan ik daar op een creatieve manier mee omgaan?

  3. Wat zal dit in mijn leven manifesteren?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart keuzes en manifestatielegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Je kan natuurlijk ook overwegen om een workshop zoals Leer de Tarot lezen of de Engelen Kaart Reading te volgen, zodat je geheel zelfstandig met de kaarten aan de slag kan gaan.


We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  Ik vind het altijd leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

  


Meer Engelen in je dagelijkse leven

Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Met deze e-cursus leer je werken met de engelen van de windrichtingen, je ontdekt jouw engelen ontmoetingsplek en veel meer. Samen met de engelen kun je elke dag een beetje meer magie meegeven en jouw leven zo een stuk liefdevoller, vrolijker en soepeler maken. Voor mij doen ze dat al 18 jaar. Alles loopt makkelijker, zelfs in moeilijker tijden merk ik dat er veel hulp is omdat ik dagelijks met ze bezig ben. Dus pak je kans en ga ook gezellig thuis met ze aan de slag! De e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven bestaat uit een pdf van 68 pagina's en 5 visualisaties in mp3 formaat. Waar je veel van kunt leren om dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie


 

Dat is dan weer de nieuwsbrief voor deze week. Geef je ziel de ruimte om verder te groeien en verdiep je in het onderwerp dat je interesse gewekt heeft. Ook als het overkomt als eem hobbie idee. Vaak is je passie en wat je wenst precies wat je ziel nodig heeft! Veel plezier met de legging en wie weet tot ziens bij de Aquarius Angels Healing workshop of het Tarot weekend dat er aankomt.


Annelies