De Lente en Dunne Sluier tussen de Werelden

De Lente is officieel weer begonnen en de dagen zijn nu officieel weer langer dan de nachten. Komend weekend begint ook de zomertijd weer. Traditioneel is het begin van de Lente ook de tijd waarin je kijkt naar je eigen balans. Dit kan je doen door te kijken naar zaken als verleden - toekomst, dag – nacht, actie – rust en mannelijk – vrouwelijk. Zo kan je proberen je balans waar nodig te herstellen en de Lente goed beginnen.


Engelencursus nieuwsbrief

 

De sluier en praten met je dierbare overledenen

Jaarlijks rond 1 mei en 1 november zijn is de sluier tussen de werelden op zijn dunst. Dat betekent dat het contact met onze dierbare overledenen een stuk gemakkelijker is. Toen 11 jaar geleden mijn moeder overleed, vond ik het moeilijk om met haar te praten. Ik had toen mijn opleiding tot medium bij Doreen Virtue al gehad, maar ik stond emotioneel te dichtbij om de boodschappen goed te ontvangen. Ik gaf Mediumschap al les zoals ik van Doreen geleerd had, maar dat is totaal gericht op podiumwerk. Dit heb ik later aangepakt en het mediumschap zoals we het kennen – denk aan Char en Ogilvy – omgezet naar een een op een manier van werken met de mediumkaarten.


praten met je overleden dierbaren


Dit geef ik al een poos les en het brengt mooie helende berichten. Het punt is dat dit mediumschap traject uit 3 workshops bestaat. Deze geef ik normaal gesproken over het jaar verdeeld les. Nu ook, maar ik heb ze dit keer bij elkaar gebracht over 3 zaterdagen in april. Zo kun je in 1 maand en met korting je mediumschap halen en ben jij er begin mei helemaal klaar voor om met dierbare overledenen te praten. Voor jezelf en anderen. Dit traject bestaat uit de Engelen Basis Kennis, de Engelen Kaart Reading en de Medium Reading workshops. Samen kosten ze dan geen € 407,00 maar € 375,00. Dit om je tegemoet te komen in de kosten die je dan in een maand maakt. Heb je al voorbereidende workshops gedaan dan kan je je natuurlijk altijd voor de losse workshop(s) die overblijft of overblijven aanmelden.


Cursussen 

Veel van onze problemen en klachten komen voort uit karma. Dat zijn onverwerkte situaties en emoties en vaak ook beloften die we in andere levens meegemaakt hebben. Deze dingen gaan door de levens heen met de ziel mee totdat dit karma geheeld wordt. De workshop Karma-Toekomst sessies leert je daar heel effectief mee omgaan. 


We zien je graag bij Annelies in Capelle aan den IJssel of in Elst bij Elian (in mei en juni ) voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen maart-april 2019 engelencursus

  

 

E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmishce getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren . Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Heb je het eerste jaar al afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de 12 Wicca Tweede Graad Jaargang lessen


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

 


 

Lente kaartlegging  

Dit keer heb ik de legging afgestemd op de Lente en heb ik gekozen voor een 2 -kaart legging. De vragen die ik hier aan de orde stel gaan over de vrouwelijke en mannelijke kanten van onszelf om deze in balans te brengen door van een weten naar actie te gaan. Je kan zelf de kaarten vaker trekken met 2 tegenpolen om verder naar balans te zoeken. Nodig dit keer als je wilt aartsengel Ariël uit om je bij deze legging te helpen.

Je kan deze legging thuis zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot. 

 
gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat wil mijn vrouwelijke kant me vertellen?

  2. Hoe kan mijn mannelijke kant daar het beste mee omgaan?

Natuurlijk kun je variëren en meerdere keren leggen, je zou ook kunnen vragen, wat heeft mijn vrouwelijke kant nodig en wat heeft mijn mannelijke kant nodig

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Lente kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.

 

Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

  

Voor zover deze Lente nieuwsbrief. Breng jezelf lekker in balans en ik denk dat je net als ik ook uitkijkt naar beter weer en meer buiten zijn tijdens de langere dagen die komen. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies