Medium Reading Combi

 

Door de Engelen Basis Kennis, Engelen Kaart Reading en Medium Reading Geven workshops op 2 zaterdagen en een zondag in één maand te boeken krijg je korting en betaal je geen € 407,00 maar € 375,00. De workshops sluiten perfect op elkaar aan en uit de praktijk is gebleken dat mensen die deze workshops kort op elkaar doen het veel gemakkelijker vinden en daarom ook met meer plezier de engelen kaarten leggen en de berichten voor zichzelf en anderen van de overleden dierbaren doorgeven.


Cursus data: Zaterdagen 13 en 20 april en zondag 27 april


De Engelen Basis Kennis

 

De engelen basis kennis is een praktische workshop van een dag waarin je nader kennis maakt en leert werken met je beschermengelen en de aartsengelen, deze Medium Reading Geven combi workshop Engelencursusworkshop is bijzonder geschikt voor mensen die nog nooit iets met engelen gedaan hebben. Wanneer je wel iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen dan is dit echt iets voor jou.


Echter wanneer je wel al ervaringen op gedaan hebt met engelen maar je afvraagt of het echt allemaal zo ingewikkeld moet en de drempel hoog vindt, dan is deze workshop ook voor jou, omdat deze er ook op gericht is alle dogma's met betrekking tot engelen te ontzenuwen. Er komen veel mensen die ondanks dat ze al jaren met engelen werken, toch veel nieuwe dingen leren. Met name over de communicatie met engelen, waar veel misverstanden over bestaan.

 

We zullen het hebben over het verschil tussen overledenen, gidsen, je beschermengelen en de aartsengelen. Hoe je ze kan herkennen en wat engelen voor je kunnen doen. Ook hebben we het over hoe je contact maakt en kunt communiceren met de engelen en begrijpt wat ze jou te melden hebben. Want dat de engelen met je praten is zeker. Iedereen heeft de mogelijkheid om de berichten van de engelen te ontvangen via helderzien, helderhoren, heldervoelen en/of helderweten. Je krijgt uitleg over deze heldere kanalen waarop je informatie ontvangt.

 

Zo leer je de verschillende manieren waarop de engelen met je communiceren en je begint ook zelf met de engelen te communiceren. Dit kun je thuis weer verder uitbreiden. Uit ervaring weet ik dat iedereen die eenmaal begint met engelen te praten dat ook blijft doen. Over het algemeen zijn de ervaringen dat men zich veel beter en prettiger voelt en veel meer vertrouwen heeft in het leven.

We zullen ook praktisch aan de slag gaan en samen met de engelen energiewerk doen, zodat je de kans hebt te ervaren hoe engelenenergie voelt. Tijdens de Engelen Basis Kennis workshop is het grote voordeel dat je samen in de groep deze ervaring op doet. Wanneer je alleen bent is je energiewerk op zichzelf staand en kan soms moeilijk waar genomen worden. In een groep zoals bij de engelen basis kennis is dat veel gemakkelijker. Door samen engelenwerk te doen kan je het veel sterker waarnemen en dat helpt om vertrouwen op te bouwen waar je thuis gemakkelijker verder mee kan.


Verder hebben we het tijdens deze dag over hoe je hulp kan vragen aan de aartsengelen bij de diverse zaken die op je pad komen. Bijvoorbeeld hoe engelen je kunnen helpen op je levenspad, met je spirituele groei, met relaties, je carrière en bij het terugvinden van zoekgeraakte voorwerpen en het verwerken van emotionele en mentale zaken. Elk van de aartsengelen heeft een eigen vlak waarop deze engel actief is en je kan helpen.

 

Deze dag is met name gericht op praktisch met de engelen omgaan en wordt altijd erg ontspannen, leerzaam en leuk gevonden.


De Engelen Kaart Reading

 

Medium Reading Geven combi workshop Engelencursus

Er zijn momenteel veel mooie engelen kaartensets op de markt, het is voor veel mensen echter een raadsel hoe een goede engelen reading te geven met zo'n orakel. Tijdens deze workshop zul je uitleg ontvangen over hoe de engelen via de kaarten met ons praten. Hoe ze schoon te maken en door de engelen in te laten zegenen. Je leert een veilige omgeving op te zetten waarin het voor de klant en jou veilig is een engelen reading te doen.


Wanneer aan het begin van de workshop door de engelen aangegeven wordt dat het nodig is een healing te doen voor de groep dan zal deze middels een visualisatie aangeboden worden. Dit helpt om de heldere kanalen te zuiveren en zo kan je gemakkelijker communiceren via helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid. We bezitten deze gaven allemaal maar hebben vaak te weinig vertrouwen in onszelf om de informatie die we ontvangen ook ongecensureerd door te geven. Na de healing staan we meer open voor de engelen en de berichten die ze brengen.


Tijdens de workshop zullen we engelen readingen oefenen voor diverse levensvragen. We zullen met engelen readingen van 3 of meer kaarten werken, afhankelijk van het onderwerp waar we mee bezig zijn. Een engelen reading kan over elk onderwerp gaan, maar er zijn een aantal basis readings die erg geliefd zijn.

 

Tijdens de workshop wordt er gewerkt met de diverse kaartensets van Doreen Virtue in Nederlands en Engels, met name om de verschillende trillingen van elke kaartenset te leren kennen en ook voor jezelf een goed gevoel te krijgen van wat jij prettig vindt. Je kunt je eigen kaarten gewoon thuislaten want er zijn meer dan genoeg kaartensets beschikbaar voor het oefenen.


De onderwerpen waar we engelen kaart readings voor zullen leren zijn: 

- Romantiek en relaties

- Het zieledoel

- Carrière en gezondheid

- Complexe vragen


Aan het eind van de dag zul je geleerd hebben dat ook jij een accurate, duidelijke engelen reading kan geven met de hulp van jouw engelen en de engelen van de persoon waar je de engelen reading aan geeft.

 

Medium Reading Geven


Tijdens deze workshop gaan we in op het geven van een kwalitatief goede medium reading. Er is een duidelijk verschil in de manier waarop een engelen reading en Medium Reading Geven combi workshop Engelencursusmedium reading gegeven worden. Voor de engelen ga je naar een heel snelle zuivere trilling en om met de dierbare overledenen te praten heb je een andere trilling nodig.


Een bericht vanuit de hemel aan een ander doorgeven is heel helend en steunend wanneer er nog verdriet is, of wanneer er voor de achtergebleven persoon nog onafgehandelde zaken zijn. Deze leveren veelal schuldgevoelens en andere sterke emoties op. Een liefdevol bericht van de dierbare overledene die overgegaan is, is dan werkelijk een geschenk uit de hemel.

 

De angst dat wanneer je je eenmaal openstelt voor dierbare overledenen om berichten door te geven ze op elk moment je leven onderbreken om deze dienst van je te vragen is ongegrond want de aartsengelen helpen je volledig controle te hebben over de momenten waarop jij contact hebt met dierbare overledenen.

  

Samen doorlopen we in deze verrassend leuke, praktische en mooi emotionele workshop de technieken om op een goede en veilige manier contact te leggen met de dierbare overledenen aan de andere kant. Je leert ze duidelijk te identificeren en een bericht door te geven dat voor de ontvanger altijd liefdevol en helend is.

 

We zullen ook werken met de mediumschap kaarten die je op weg helpen bij het geven van de helende liefdevolle boodschap aan de ander. Zo wordt het geven van een medium reading een stuk gemakkelijker en minder spannend dan het voor velen lijkt te zijn. Het geeft ook de ruimte om de band die de persoon en dierbare overledene met elkaar hadden op harts- en zielsniveau te onderzoeken met de daarvoor speciaal ontwikkelde leggingen. 


Aan het eind van de dag heb je mediumschap ervaring als gever en als ontvanger. We richten ons tijdens deze workshop vooral op het mediumschap waar je een op een met mensen werkt.

De workshop is gebaseerd op gechannelde informatie van de aartsengelen over de diverse technieken en met inzichten en ervaringen die Annelies in de loop der jaren opgedaan heeft tijdens haar training bij Doreen Virtue en in haar praktijk en persoonlijke leven.  

 

Deze workshop is onderdeel van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® maar je hoeft je niet te certificeren om deze workshop te kunnen doen.


Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !

Feedback geven op deze workshop!

Naam


Email


Feedback


Welk jaar is het    (vul bv 2024 in!!)