Innerlijke kracht en naar een hoger niveau

Wanneer je mee hebt gedaan en tijdens de afgelopen periode oude emoties verwerkt en los gelaten hebt, dan komt er nu een versnelling in je energie. Een versnelling die je inspireert en voedt. Die versnelling werkt ook op jou als persoon door en maakt dat je een diepe innerlijke kracht aanboort die je bijzondere inzichten en informatie geeft. Dat zorgt ervoor dat je een periode in je leven volledig kan afsluiten en op een hoger niveau begint aan een nieuwe mooie periode in je leven. Een hoger niveau  legging vind je verderop in deze nieuwsbrief.

 

Engelencursus nieuwsbrief

 

Hoe kan jij optimaal gelukkig zijn in 2019?

Op zondag 23 december staat in de workshop Magische Midwinter Momenten ons persoonlijk geluk centraal. We gaan samen met de Aquarius Angels vooruitblikken op de energie van 2019 en al vooruit werken aan de engelenpoorten. Zo wordt je voor zover mogelijk voorbereid voor het komende jaar. Al het energiewerk dat vooruit al gedaan kan worden, doen we samen met de engelen. De Aquarius Angels hebben in de channelings die ik ontvangen heb al duidelijk aan gegeven dat volgend jaar alles om jouw persoonlijke geluk draait. Deze gezellige dag zorgt ervoor dat je optimaal 2019 in gaat, je kan je hier meer lezen en je aanmelden


  

Magiche Midwinter Momenten 23 december 2018
  

Cursussen die komen

Bij Engelencursus kan je op spiritueel gebied gezellige en praktische engelen workshops volgen. Annelies heeft voor deze workshops geput uit haar uitgebreide ervaring op spiritueel gebied en de aan haar gegeven informatie door de engelen. Op het plaatje zie je wat er in de komende tijd aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen of kijk hier voor het overzicht van alle e-cursussen.

 

Engelen cursussen eind 2018 en begin 2019 engelencursus


Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vormgegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 


Een hoger niveau  legging

Deze kaartlegging is speciaal gemaakt voor die momenten waarop je merkt dat je in je spirituele groei een periode afsluit en achter je laat. Dat luidt altijd een nieuwe tijd in waarin je op een hoger niveau verder gaat. Ook daar kunnen de engelen je bij ondersteunen. Je kan deze legging zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot doen.  

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de situatie even door je hoofd gaan en stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.  

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Op welk vlak begin ik een nieuwe periode?

  2. Hoe is dit naar een hoger niveau getild?

  3. Wat zal me dit brengen in de toekomst?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart hoger niveaulegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

 

Ik wens je een fijne week en veel inspiratie. Wie weet zie ik je volgende maand in Capelle aan den IJssel voor een Jaar Reading of bij de Magische Midwinter Momenten.

 

Annelies


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.