Een vlaag van energie

Vandaag brengt een energie met zich mee die je oproept om in actie te komen. Ondanks dat deze tijd van het jaar je normaal gesproken haast in een winterslaap sust, is er nu ineens een golf van energie die je aanspoort tot actie. Misschien wel goed ook want het is een maand waarin veel gebeurd en een goede planning helpt al, maar als je dan moeite hebt om van de bank te komen wordt het ook niets. Neem de kans dus waar om vandaag en morgen zoveel mogelijk gedaan te krijgen. Blijf ook positief denken en met de engelen praten, zodat je het maximale uit deze energiestroom haalt. Hiervoor volgt verderop een kaartlegging.

 

engelencursus nieuwsbrief 8 december 2017

  

Wij komen dit weekend ook weer terug en zullen dan de bestellingen die nog wachten afhandelen. Ook zal ik de laatste zaken voor de Magische Midwinter Momenten voorbereiden zodat het weer een mooie dag kan worden. Ik heb er al weer zin in, want het is elk jaar weer een feestje om mensen samen met de engelen optimaal een nieuw jaar in te kunnen laten gaan.


Mercurius heeft nog steeds invloed op onze communicatie en vervoer. Dat betekent al je digitale communicatie hierdoor beïnvloed wordt en er ook miscommunicatie is. Blijf dus kalm en geef anderen niet de schuld als alles in de soep draait, het is een kosmisch iets. Je kunt er samen niet veel anders aan doen dan je realiseren dat dit nog een kleine twee weken zo blijft. Daarna keert de rust weer. Gebruik de legging uit de vorige nieuwsbrief regelmatig om alles op orde te houden.


17 December is het weer zover: de jaarlijkse Magische Midwinter Momenten. De dag waarop je alles hoort over de Engelenpoorten van 2018. De dag dat we al het energiewerk en de voorbereidingen al treffen om van 2018 een fantastisch jaar te maken. Je krijgt heling, inzichten, channelingen en een klein midwinter ritueel zodat je van 2018 met volle teugen kan genieten in plaats van overal obstakels tegen te komen. Want het potentieel daarvoor is er wel. Kom ook! en meld je aan via deze link.

  


Magische Midwinter Momenten 17 december 2017

 

Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops of doe de wicca thuis cursus.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel


Zelf thuis leren is leuk

Je kan in je eigen tempo het lesmateriaal in je opnemen. Gezellig met een kop thee of koffie erbij. Je kan dingen uitproberen en nog eens herlezen voordat je verder gaat. Dit maakt het zo fijn om met Wicca thuis bezig te zijn. Het is natuurlijk ook leuk in een groep, maar dat station ben ik inmiddels een aantal jaren voorbij vanwege de hoeveelheid werk die daarmee gepaard gaat en mijn gebrek aan tijd om dit allemaal uit te voeren. Uiteindelijk is Wicca een heel individueel pad en daarmee uitermate geschikt om zelf te proberen en te ervaren en zo op jouw spirituele groeipad grote stappen te maken. Heb je toch de behoefte om Wicca samen te doen, dan is de Facebook groep voor onze thuis cursisten een goede plek om je ervaringen te delen.

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus


Prioriteiten en actie legging

Deze legging is er voor gemaakt om je te helpen je prioriteiten juist te hebben en actie te ondernemen op de belangrijkste. Dit is een legging die je daarom een paar keert legt en zo achterhaalt waar het precies om gaat. Je kies van je lijstje met dingen die je doen wilt een onderwerp uit. Je schudt de kaarten terwilj je aan de engelen vraagt wat zij over dit onderwerp willen zeggen. Vervolgens leg je de kaarten zoals hieronder aangegeven. Dit kan met engelenkaarten en de Tarot. Voor de Tarot is er nog wat extra informatie toegevoegd.


Laat de kaarten een voor een op je inwerken, besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens en hoe de betekenis per positie hier meespeelt. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Maak korte aantekeningen zodat je het overzicht houdt. Vervolgens neem je het volgende onderwerp in gedachten, schud je alle kaarten weer opnieuw en legt ze weer in hetzelfde patroon.


Als je werkt met de Tarot komt er nog een kleine toevoeging. Het nummer op de kaart vertelt je letterlijk welke prioriteit de kaart heeft, bij hofkaarten mag je ervan uitgaan dat je hulp nodig hebt en bepaalt de rang ook meteen de prioriteit. Bij de Grote Arcana is nog steeds het getal je prioriteit, maar is er ook een groeiles bij betrokken.


Engelen kaartlegging nieuwsbrief engelencursus prioriteiten en actie

 

De kaartbetekenis per positie

 

1 - Welke prioriteit heeft dit onderwerp op mijn to-dolijst?

2 - Als er een blokkade is waardoor ik dit uitstel, hoe los ik die dan op?

3 - Welke actie kan ik het best ondernemen?

 


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart prioriteit en actie legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm.


Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.


Orakelen kan onder andere met engelenkaarten 

Wil je thuis ook leren hoe je engelenkaarten kan leggen? Dan is het Engelen Orakel de thuisstudie voor jou. De mooie doos bevat een boek met alle uitleg en oefeningen die je nodig hebt om de engelenkaarten schoon te maken, te leggen en de berichten te ontvangen. Tevens zit er een bijpassende engelen kaartenset bij waarmee je onmiddelijk aan de slag kan. Wanneer je de technieken eenmaal onder de knie hebt kan je deze toepassen met elke engelenkaartenset en een reading geven. Engelen Orakel kaarten en boek van Annelies Hoornik


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week.Veel plezier met de kaartlegging en handel naar je prioriteiten, gebruik zonodig nog de vorige legging om je hoofd koel te houden, dan komt alles goed. Tot de volgende nieuwsbrief.

 
Annelies